Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 pon 07 pro 2015, 00:03
melodija je napisao/la:
Zašto Sinemka na svom instragramu ne stavi neku njegovu fotku, fotku sa njim, može i ovu sa seta.
Da stavi, rekle bi "vidi je, što se s njim hvali!?"
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Bio na Cihangiru , u Geyik coffe, sa Cemom Karciem i Ulucom Bayraktarom. Tako je dobro, kad je sam i sa starom ekipom. ( Sam jer SK snima zadnju (9.) epizodu serije)
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 uto 15 pro 2015, 23:48
Turski novinari samo trebaju sačekuše u shopping centre postaviti...tamo love sve glumce...te Zorlu, te Akmerkez...itd...itd...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Naslov: Re: Novosti 14 pon 21 pro 2015, 14:27
I još (samo nisam znala kud bi...ovdje na KI ili tamo na Baris temu... ) [You must be registered and logged in to see this link.]
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 14 pon 21 pro 2015, 17:34
I pošto znam da nećete ići na Baris temu evo vam malo Bebea u pokretu...(dobar je, dobar ovdje...) Ima nešto i za one koji vole Kivu, Barisa...itd...
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Jučer , na doručku na Cihangiru. Pitali su ga , hoće li se ženiti, kad ode u inozemstvo. Odgovorio u stihu: Što ako bude, što ako ne bude... ili tako nekako...