ili će izlazit pokriven plavin lancunon pa će bit nevidljiv za kamere!!!
Ovako yakisikli ne može nam se nigdje sakriti! Tamo možemo računati i na Amričkovu pomoć, voli šetati po Emirganu. Jedino ne znam, kako ću je nagovoriti da promijenimo hotel...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 pet 22 tra 2016, 23:37
adan je napisao/la:
ASTERVANDER je napisao/la:
ka da će se pritvorit u Hudinija!!!
ili će izlazit pokriven plavin lancunon pa će bit nevidljiv za kamere!!!
Ovako yakisikli ne može nam se nigdje sakriti! Tamo možemo računati i na Amričkovu pomoć, voli šetati po Emirganu. Jedino ne znam, kako ću je nagovoriti da promijenimo hotel...
Nema šanse! Ima da putujemo svaki dan do Emirgana...uostalom, hop-on, hop-of brodić...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 14 sub 23 tra 2016, 13:26
Kažu ''mladoženja kralj''.. .. zapevaće mladenki, i zaigraće i zaybek, ofkors..i sve će da okiti papatayom, vole i on i mlada.. ..meni ova smehotresna olimpijada, stvarno..rešio čovek da napravi cirkus, nema dalje.. :aha4:
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 14 sub 23 tra 2016, 16:50
Leona je napisao/la:
Kažu ''mladoženja kralj''.. .. zapevaće mladenki, i zaigraće i zaybek, ofkors..i sve će da okiti papatayom, vole i on i mlada.. ..meni ova smehotresna olimpijada, stvarno..rešio čovek da napravi cirkus, nema dalje.. :aha4:
Bolje da razmisli o pjevanju, može nevjesta pobjeći. A kako se sprema za vjenčanje, jedva ju je safatao. Kako joj je treći zaručnik u zadnje dvije godine, strah je opravdan.
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
Naslov: Re: Novosti 14 sub 23 tra 2016, 18:02
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 sub 23 tra 2016, 18:29
Astrice šta je? Ostala si bez teksta na ovo pjevanje?
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
ASTERVANDER Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 14 sub 23 tra 2016, 18:35
Papatyalar efekt prešao i na mene!!!
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 14 sub 23 tra 2016, 22:01
Ma šta jedna pesma, najmanje jedan album od 100 pesama za svoju jedva osvojenu ''zubo kičericu''.
Posle papataya i pevanja, verovatno sledi vožnja biciklom!!!
Šta reći, celo selo veselo, žene deliju momka, od četr'es i kusur leta.. Treba to obeležiti uz pesmu papataya, zeybek i sav kičeraj i snobizam koji ide uz to. Biće ta sapunica zanimljiva, kad bude spajanje nespojivog, imaće se šta videti.
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 14 čet 28 tra 2016, 07:22
svadba ima da bude kiceraj za sve pare
Leona Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 14 čet 28 tra 2016, 15:28
Kazu otisli na Cundu da nadgledaju pripreme.. [You must be registered and logged in to see this link.]
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 14 pon 02 svi 2016, 23:30
Što je fanice? Sve tugujete jer je svibanj stigao? A točno, ništa se ne događa, ne snima...
ASTERVANDER Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 14 pon 02 svi 2016, 23:45
Amra je napisao/la:
Što je fanice? Sve tugujete jer je svibanj stigao? A točno, ništa se ne događa, ne snima...
nemoj na ljutu ranu!!!!sus be!!!aciyo!!!!
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 14 pon 02 svi 2016, 23:48
Aaaa, pa ipak imate dežurstvo! Za acil durum!
ASTERVANDER Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 14 pon 02 svi 2016, 23:53
Amra je napisao/la:
eno ga tamo na Instagramu trče za njom po onom labirintu od čempresa....
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 14 uto 03 svi 2016, 16:46
Amra je napisao/la:
Foto iz Two rooms hotela, u Urli. Pisalo se da će tamo na prvi dio medenog mjeseca.
ASTERVANDER Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 14 uto 03 svi 2016, 18:20
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Foto iz Two rooms hotela, u Urli. Pisalo se da će tamo na prvi dio medenog mjeseca.
ma šta će mu balayı!!!.... ovu godinu i po je već mora izlizat cili med nigdi ga nema!!!
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 14 uto 03 svi 2016, 19:36
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
ma šta će mu balayı!!!.... ovu godinu i po je već mora izlizat cili med nigdi ga nema!!!
Hm, hm, a ja se pitam šta će im Two rooms na medenom mjesecu?! Al, Turci su to, u prvom dijelu medenog mjeseca trebaju dvije sobe, a u drugom dijelu (ili u drugom dijelu braka) bit će dovoljna jedna.
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 14 uto 03 svi 2016, 23:34
Blago Kobalki, srećna žena, svako malo pa medeni mesec. Očito je ''medotočiva'' a mladoženja sladokusac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
Naslov: Re: Novosti 14 čet 12 svi 2016, 11:50
I ja se nešto primirih. Kao da se sve nadam da ce se predomisliti. I jedva čekam da vidim mladoženju, vjerovatno u lister odjelu koji toliko voli. I nju onako razkeženu od sreće što uhvati konačno nekog.
_________________ Vjerujem u sretne završetke.
Leona Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 14 čet 12 svi 2016, 21:47
Mladoženja opušten, Cunda..prsten je tu, na desnoj ruci..
Leona Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 14 pet 13 svi 2016, 08:37
Stigla i mlada..pripreme u toku.. Mladoženja ufitiljio, baš je mršav..šta osta od onolikog čoveka..
Laguna Ezelovac
Broj postova : 79 Join date : 21.07.2013
Naslov: Re: Novosti 14 pet 13 svi 2016, 19:03
...znam, nismo bas zadovoljne, ali.....? ... ja mu zaista i od srca želim da bude SRECAN, da voli i bude voljen..., ....SVE CESTITKE i SRECNO
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 14 pet 13 svi 2016, 19:15
Laguna je napisao/la:
...znam, nismo bas zadovoljne, ali.....? ... ja mu zaista i od srca želim da bude SRECAN, da voli i bude voljen..., ....SVE CESTITKE i SRECNO
Bravo Laguna! I ja mu to želim. Čemu sad moralizirati i tražiti dlaku u jaju, sad kad je očigledno sretan. Nakon onolikog lutanja s onim djevojčicama nek bar ima ženu koja se ne krevelji u svoj vlastiti, a bome i tuđi mobitel, a što je imala zaručnika, nek je. Nek je isprobavala. I on je!