| Novosti 14 | |
|
+11S.N.O.B1 Istanbul samani miba Tessa melodija kikule81 bes ni ezel&eysan Leona The Queen 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 18 svi 2016, 21:35 | |
| - ASTERVANDER je napisao/la:
- haha...šta ga primećeš sa' tamo sa'vamo!
...s ove strane more možda toplije! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 18 svi 2016, 21:55 | |
| - Amra je napisao/la:
- ASTERVANDER je napisao/la:
- haha...šta ga primećeš sa' tamo sa'vamo!
...s ove strane more možda toplije! vjerovatno dobrodošlo hlađenje sve trojice s obzirom na kalabalık,mladu je heralde bolila glava od pustih hazirliklara,te nažuljale one yüksek topuklu ayakkabı(štikle),naškodio rižot i ona pjenica ! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 18 svi 2016, 22:23 | |
| Sudeći po zvijerčici, nije bilo toplo ni sa ove strane [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 18 svi 2016, 22:26 | |
| eto,vi'š ....oteklo i to je trebalo minimizirati u harmoničicu _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 18 svi 2016, 22:29 | |
| trebat će malo utuć lirića na liposukciju oko transverzusa i kvadratusa!Zato ono gore čini one mote na tvist livo desno _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 18 svi 2016, 22:30 | |
| Bem ti ove fizioterapeutkinje! Treba mi GT! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 18 svi 2016, 22:32 | |
| :didi8: _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 18 svi 2016, 22:40 | |
| Zanimljivo, tu ima baš sala, a ocrtavaju mu se rebarca... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 18 svi 2016, 23:07; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 18 svi 2016, 22:47 | |
| nešto hormonalno.......šlaufitis _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 18 svi 2016, 23:10 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 pet 20 svi 2016, 20:05 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 14 sub 21 svi 2016, 10:40 | |
| Ste vidle koliki je to bio ceh? 600 tis eur!!! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 ned 22 svi 2016, 22:33 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 14 ned 22 svi 2016, 22:39 | |
| Ha, ha sigurno su pale nove cvjetne gaće! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 pon 23 svi 2016, 21:02 | |
| Još iz Akmerkeza, gdje su se kupovale mudantice za kupanje. Navodno je izjavio da još čita scenarije, još ne zna hoće li i što će snimati, a moglo bi biti intrigantno iznenađenje. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 24 svi 2016, 18:37 | |
| - adan je napisao/la:
- Još iz Akmerkeza, gdje su se kupovale mudantice za kupanje.
Navodno je izjavio da još čita scenarije, još ne zna hoće li i što će snimati, a moglo bi biti intrigantno iznenađenje.
[You must be registered and logged in to see this link.] Joj, što bih ja voljela da to bude ovo, od rujna ali mislim da nema neke velike šanse iako je riječ o Ay Yapimu. Yazik. Em krimić, em dobra glumačka ekipa...ufff... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 24 svi 2016, 19:38 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 24 svi 2016, 19:40 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 25 svi 2016, 21:13 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 pon 30 svi 2016, 14:49 | |
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| |
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 31 svi 2016, 13:24 | |
| - melodija je napisao/la:
- A kažo i ovo (neka čita koga interesuje)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ma nego kako, važna persona, Ay Yapim jedva čeka njezine uvjete i savjete!!! Ali zato, novi projekt počinje na jesen, i opet ćemo ga moći gledati svaki tjedan na ATV-u!! [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 31 svi 2016, 19:20 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 31 svi 2016, 20:42 | |
| - Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- melodija je napisao/la:
Ma nego kako, važna persona, Ay Yapim jedva čeka njezine uvjete i savjete!!!
Ali zato, novi projekt počinje na jesen, i opet ćemo ga moći gledati svaki tjedan na ATV-u!!
[You must be registered and logged in to see this link.] A sad, reci ti meni Adančice, ti se u to kužiš...snima li Ay Yapim paralelno dvije serije...nemam pojma o tim stvarima, a zanima me...znat ćeš zašto... Uobičajeno je da jedna serija ide u drugu ili štoviše treću sezonu, a započinju snimanje nove. To nije ništa neobično. Ne sjećam se da se istovremeno startalo sa prvom sezonom dvije serije. Ali, prošle sezone im se dogodilo da su prestali snimati AnalarilitakonekakogdjejeglumilaSK već nakon 10 epizoda, zbog loše gledanosti, tako ove godine imaju samo Kara Sevda što ne znam ide li u drugu sezonu. I vrlo je vjerojatno da će startati sa dvije nove. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 31 svi 2016, 21:55; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 31 svi 2016, 21:04 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- melodija je napisao/la:
Ma nego kako, važna persona, Ay Yapim jedva čeka njezine uvjete i savjete!!!
Ali zato, novi projekt počinje na jesen, i opet ćemo ga moći gledati svaki tjedan na ATV-u!!
[You must be registered and logged in to see this link.] A sad, reci ti meni Adančice, ti se u to kužiš...snima li Ay Yapim paralelno dvije serije...nemam pojma o tim stvarima, a zanima me...znat ćeš zašto... Uobičajeno je da jedna serija ide u drugu ili štoviše treću sezonu, a započinju snimanje nove. To nije ništa neobično.
Ne sjećam se da se istovremeno startalo sa prvom sezonom dvije serije. Ali, prošle sezone im se dogodilo da su prestali snimati AnalarilitakonekakogdjejeglumilaSK već nakon 10 epizoda, zbog loše gledanosti, tako ove godine imaju samo Kara Sevda što ne znam ide li u drugu sezonu.
I vrlo je vjerojatno da će startati sa dvije nove. Yazik! Mislila sam da idu samo s jednom novom. KS i tako bez veze (meni) pa bio to mogli i dokinuti. Ili nastaviti s KS i snimati samo jednu novu...e, to bi bila ekipa po mom ukusu! S Cagatayem će navodno glumiti i Haluk Bilginer pa bih odmah mogla reći da će to (valjda) biti dobro. Još kad bi i Bebe uletio! Ama yok...Bebe mora imati glavnu ulogu, a ovdje bi imao samo jednu od važnih... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 14 | |
| |
|
| |
| Novosti 14 | |
|