Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 sub 02 srp 2016, 15:01
adan je napisao/la:
Evo ga (danas?) negdje u Istanbulu UdEBlb7ktkE[/youtube]
Macka...(čini mi se koliko sam čula)
Oprostite curke al baš je nepristojan. Razumijem da mu idu na živce, nema čovjek svog mira ali po tisućiti put, on je javna osoba...ako to do sada nije naučio onda je nakulturan, zločest. Ni dobar dan. I tako nisu mogli do njega, samo da se okrenuo, mahnuo...ništa. A je velik!
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 14 sub 02 srp 2016, 15:41
Amra je napisao/la:
adan je napisao/la:
Evo ga (danas?) negdje u Istanbulu UdEBlb7ktkE[/youtube]
Macka...(čini mi se koliko sam čula)
Oprostite curke al baš je nepristojan. Razumijem da mu idu na živce, nema čovjek svog mira ali po tisućiti put, on je javna osoba...ako to do sada nije naučio onda je nakulturan, zločest. Ni dobar dan. I tako nisu mogli do njega, samo da se okrenuo, mahnuo...ništa. A je velik!
Da, Macka, nekakva garaža...
Arogantno prepotentan. Za to treba biti "veličina". A ne, jednom im okreneš gu...leđa, a drugi put se kreveljiš u kameru. Poštovanje ne zahtjevaš, to stekneš.
Ni riječ, ni pozdrav. Kao da su novinari krivi što pišu . Informacije stižu od njegovih bliskih. Jaran se duri na krivoj adresi.
Kažu, nije mu se dopao scenarij, čita i traži drugi.
Ne razumeh, da li su gelin i demit bili zajedno u selu,nema očevida.
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 14 ned 03 srp 2016, 18:07
Sorry,
gelin i damat!.
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 pon 04 srp 2016, 16:06
Sve on to sa strpeljenjem odrađuje u svom selu malom. Svaka čast. Po pisanju tiska, a i po fotkama koje su stigle iz sela, Jablan je kod roditelja bio sam.
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Jadni,ne znaju ili se nadaju da neće doći na red!Pogotovu ženske,nema majci više štikle i minice....u burku uskoro! A oni misle da se bore za Ataturkovu republiku! Zvijer im steže obruč! Nakon intelektualaca,novinara,sad slobodarskih pripadnika vojske i oni dolaze na red!
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 14 čet 21 srp 2016, 10:34
nadam se da se desavanja nece dalje komplikovati...mada
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
Naslov: Re: Novosti 14 čet 21 srp 2016, 12:20
samani je napisao/la:
nadam se da se desavanja nece dalje komplikovati...mada
već je i previše!Napravio je "divljak" državni udar na ostatke Ataturkove ostavštine!islamizacija dovršena na najpodmukliji način! Gotovo s turskom inteligencijom i slobodom.Otvoreni lov bez pravde i pravila na zdrave i ispravne ljude. A naši miljenici stavljaju što izmanipulirane što prisilne stavove i izjave.Nedogodilo se nigdje i nikome više!Nismo ni mi daleko.
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Dok se Adančica ne vrati zadužila me da joj "čuvam kuću" pa si onda uzimam za pravo da potvrdim..."svidjet će joj se"....zasigurno...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 14 uto 26 srp 2016, 01:35
Amra je napisao/la:
Dok se Adančica ne vrati zadužila me da joj "čuvam kuću" pa si onda uzimam za pravo da potvrdim..."svidjet će joj se"....zasigurno...
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 14 pet 29 srp 2016, 10:51
ostavi me bez teksta...nesto mi bez veze sva ova njegova euforija(nisam ocekivala,mislila da je on modernijih stavova) za izgled nemam primjedbi
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 pet 29 srp 2016, 22:58
samani je napisao/la:
ostavi me bez teksta...nesto mi bez veze sva ova njegova euforija(nisam ocekivala,mislila da je on modernijih stavova) za izgled nemam primjedbi
Priznajem, i meni je donja vilica do poda... Jablan Znameniti!!!