_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Čekaj, Astricu sam vidjela...tu je negdje... Od mene to nemoj više očekivati...nema mu te ljepote...izgubio mi čar, znaš već...to nešto što me inspiriralo...koliko god dobro ispao...
Sadece bir derim.....samo ću jedno reć.....blago se onoj zubatoj!!!!
I LIZ...I CMOK...I PAF....I JOOOH I UFF YAAAA
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 14 sri 02 pro 2015, 16:06
bes ni je napisao/la:
maybe it's a dress from the TV series, she starred in it ???
Adančice, šta god da je u pitanju, to nije smela dozvoliti, nije valjda da hoda u obleci sa seta. Nema ona ukusa/stila, videli smo to do sada. I opet kažem (moje viđenje), ona njemu nikako ne pristaje.
Šta je sa tim čovekom, ne znam? Šteta, ali njegov je izbor, pa neka se sa time nosi. Očito da je nešto do njegovog ukusa, sve su mu iste, male nijanse razlike ništa ne menjaju, kao da ih kupi iz nekog istog ''proizvodnog programa''. Bila sam uverenja da su mu kriteriji u tome mnogo veći/kvalitetniji, ali JOK?!
Jedino dobro je ON, yaksiskliiiiiiiiiii
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 sri 02 pro 2015, 20:06
Evo mene kako bih opet malo kvocala. Udarile smo po baki al ni deda nije ništa bolji! Jel moguće da se vama ovo odijelo sviđa? (mislim na Bebea...tabi...i tek na ovoj fotki spazih koliko mi je grozno to odijelo)
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 sri 02 pro 2015, 21:35
Amra je napisao/la:
Evo mene kako bih opet malo kvocala. Udarile smo po baki al ni deda nije ništa bolji! Jel moguće da se vama ovo odijelo sviđa? (mislim na Bebea...tabi...i tek na ovoj fotki spazih koliko mi je grozno to odijelo) [You must be registered and logged in to see this link.]
Davno smo ga već prožvakale. To je ono "Zetovsko" ili "konobarsko", tako smo ga zvale. A na ovoj fotki posebno, osvjetlenje je uradilo svoje.
Bebe je tako dobro izgledao, dugo smo bile u kazni, jedva smo dočekale da malo , nije nam ni odijelo moglo pokvariti doživljaj.
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 sri 02 pro 2015, 22:01
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Evo mene kako bih opet malo kvocala. Udarile smo po baki al ni deda nije ništa bolji! Jel moguće da se vama ovo odijelo sviđa? (mislim na Bebea...tabi...i tek na ovoj fotki spazih koliko mi je grozno to odijelo) [You must be registered and logged in to see this link.]
Davno smo ga već prožvakale. To je ono "Zetovsko" ili "konobarsko", tako smo ga zvale. A na ovoj fotki posebno, osvjetlenje je uradilo svoje.
Bebe je tako dobro izgledao, dugo smo bile u kazni, jedva smo dočekale da malo , nije nam ni odijelo moglo pokvariti doživljaj.
Vidim...stajling ste stavile na ignore!
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 14 sri 02 pro 2015, 22:04
[quote="Amra"]
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Ja se samo bojim da Cagatay koji ionako povremeno ima čudnovate modne izričaje ne pokupi još i nešto slično ovom...
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 14 sri 02 pro 2015, 22:25
Amra je napisao/la:
Amra je napisao/la:
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Ja se samo bojim da Cagatay koji ionako povremeno ima čudnovate modne izričaje ne pokupi još i nešto slično ovom...
Pa to je klasičan smoking, nema tu šta da se omaši...jedino boja malo problematična, ali delovalo je o.k. na snimcima i ostalim fotkama, ovde je osvetljenje učinilo svoje.. Kenan ima telo za odelo, retko kome stoji kao njemu..tu se valjda slažemo, eto recimo Cagatay je zgodno momče, nije ni nizak mi sitan, pa je opet na toj fotki sa Kenanom ispao tako kako je ispao..ja da sam muško izbegavala bih fotkanje sa Kenanom.. Moram malo da ga branim, što reče Adančica, odavno nam nije bio tako zgodan kao proteklih dana..
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 14 čet 03 pro 2015, 00:00
Leona je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Amra je napisao/la:
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Pa to je klasičan smoking, nema tu šta da se omaši...jedino boja malo problematična, ali delovalo je o.k. na snimcima i ostalim fotkama, ovde je osvetljenje učinilo svoje.. Kenan ima telo za odelo, retko kome stoji kao njemu..tu se valjda slažemo, eto recimo Cagatay je zgodno momče, nije ni nizak mi sitan, pa je opet na toj fotki sa Kenanom ispao tako kako je ispao..ja da sam muško izbegavala bih fotkanje sa Kenanom.. Moram malo da ga branim, što reče Adančica, odavno nam nije bio tako zgodan kao proteklih dana..
Ma šta ja znam...nemam više potrebu da ga branim (osim kad ga napadnete za ovu curu, al danas sam ju i ja napala...zbog kiklje... ...zaslužila je). Klasičan smoking bi meni bio crn smoking, a ne ovako plav...sve bi tada bilo puno bolje. Ah, znala sam da ću nekog piknuti... ...al nije mi to bila namjera nego jednostavno konstatirah što vidjeh na ovoj fotki (na drugim fotkama nisam primjetila ovu boju i konobarsku crtu na hlačama za razliku od vas nekih kako kaže Adančica). Kad ih uspoređuješ (a nisu za usporedbu), jest da Cagatay ima groznu (sada modernu) Hitlerjugend frizuru, problematične podočnjake (pitam se jel od previše ribe (kikirikija) ili umora jer se upravo pred dodjelu vratio iz Amerike)... Žena sam u godinama pa bi bilo logičnije da kažem ovo što i ti, bolje bi mi pristajalo da Bebea proglasim boljedržećim u odijelu ...ipak...ne mogu...moje oči vide što vide, nemaju više Beberužičastukoprenu...
Ne komentiram kako Cagatay izgleda u odijelu ili bez njega...sa ili bez Kenana u svojoj blizini...bolje ne...jedan je mlad, moderan, sportivo, drugi je zreli muškarac, klasičar i uostalom Bebeova je tema...
Ja bih samo voljela da glume zajedno...oba su dobri glumci...cijene se (vole se )...mislim da bi bilo zanimljivo...
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 čet 03 pro 2015, 17:35
Ja želim Cagatayu da napravi karijeru i status kakvu je napravio Bebe, a isto mu želim, da u Bebeovim godinama izgleda jednako dobro kao Bebe sad.
Pa u tom i jest poanta. I ja mislim da dečko baš to želi. Baš je sav oduševljen Bebeom.
Zadnja promjena: Amra; čet 03 pro 2015, 21:42; ukupno mijenjano 1 put.
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 čet 03 pro 2015, 21:15
Amra je napisao/la:
adan je napisao/la:
Ja želim Cagatayu da napravi karijeru i status kakvu je napravio Bebe, a isto mu želim, da u Bebeovim godinama izgleda jednako dobro kao Bebe sad.
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 14 ned 06 pro 2015, 15:38
Da li je u u pitanju ''prejaka ljubav'' ili da poveća slabi rejting serije?!