| Novosti CD | |
|
+16suradnica Maki Pesimisticna bes ni melodija Efan Tessa dolcevita026 Lutijena S.N.O.B1 Snupika adan Re Alone honeybunny Amra The Queen 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti CD uto 27 stu 2012, 21:54 | |
|
Cansu 2013. u Cevdet beyu??
Pa, zar nisu najavili i Jablana u toj seriji!!!???
Je li to moguće!!!! Je li to dostižno!!!???
Opet njih dvoje????
Recite da je istina!!! Reeeciiiiteee....
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti CD uto 27 stu 2012, 22:20 | |
| Pa pisalo se da je Jablan u seriji ali poslije demantovano. On prihvatio Karadayi, Cevdet pomjeren (?) za sep naredne godine, ili nije ni bio plan da ide ove, ne znam. O Enginu se već duže piše da je prihvatio ulogu, a evo sad gecce. obznanjuje i ime gl. glumice. Vrijeme će pokazati ima li istine u ovome. Cansu je prije par dana rekla da snima novu seriju u sep 2013, datum se poklapa da Cevdetom pa sve je moguće ...
Ja navijam za Engin-Cansu kombinaciju i mislim da će super izgledati skupa :ree2: | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti CD uto 27 stu 2012, 22:24 | |
| - Didily je napisao/la:
- Na naslovnici novog InStylea:
[You must be registered and logged in to see this image.] Slikano na Istiklalu...crkva Sv. Antuna Padovanskog..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti CD uto 27 stu 2012, 22:40 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Pa pisalo se da je Jablan u seriji ali poslije demantovano. On prihvatio Karadayi, Cevdet pomjeren (?) za sep naredne godine, ili nije ni bio plan da ide ove, ne znam. O Enginu se već duže piše da je prihvatio ulogu, a evo sad gecce. obznanjuje i ime gl. glumice. Vrijeme će pokazati ima li istine u ovome. Cansu je prije par dana rekla da snima novu seriju u sep 2013, datum se poklapa da Cevdetom pa sve je moguće ...
Ja navijam za Engin-Cansu kombinaciju i mislim da će super izgledati skupa :ree2: I ja navijam za njih dvoje. Strašno mi je on simpatičan. Bili bi lijep par. :ree2: | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti CD uto 27 stu 2012, 22:48 | |
| Meni je on upravo to - simpatičan...ali to je sve...nema mi ono nešto... Ako ću iskreno, to nešto mi više imaju npr Halit, Yigit i neki drugi... On mi dođe ko nečiji rođak, dobar prijatelj, prvi susjed....fali ovo-----------> :ree2: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD uto 27 stu 2012, 23:05 | |
| On može sve odglumiti. Od dobrice Kerima do "zloće" Mustafe Buluta-Bir Bulut Olsam. Ne sumnjam u njega ni najmanje, Cansuinu glumu nema potrebe komentirat. Ne mogu falit to je sigurno . | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD uto 27 stu 2012, 23:08 | |
- On može sve odglumiti. Od dobrice Kerima do "zloće" Mustafe Buluta-Bir Bulut Olsam. Ne sumnjam u njega ni najmanje, Cansuinu glumu nema potrebe komentirat. Ne mogu falit to je sigurno .
Ajd dobro. Vjerujem ti na riječ. Gledala (pogledala) sam ga samo u Izgubljenoj časti i tamo me nije previše oduševio iako vidim da je dobar glumac...ne znam....možda se trebam naviknuti. Neću imati predrasuda....čekam....i naravno od srca joj želim tu ulogu..... Ipak...ako bi se lomila koplja oko toga tko će glumiti, Engin ili Kenan.....zna se što bih voljela.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti CD sri 28 stu 2012, 09:45 | |
| Bumo vidli. Što se tiče Engina, uloga u IČ mu je bila takva, nije mi se sviđao lik, ali skoro da možemo reći da je sve bilo podređeno Fatmagul pa je onda možda dobar glumac jer je lik Kerima uspio biti do kraja podređen glavnom liku. Nadam se, ako će glumiti s Cansu, da će lik izgledom i karakterom biti potpuno drukčiji od Kerima jer u suprotnom, svaka sličnost bi bila katastrofalna. |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD sri 28 stu 2012, 12:18 | |
| Didi, pogledaj molim te na yt par clipova Mustafe Buluta iz serije Bir Bulut Olsam. Evo jedna scena iz 1 epizode. [You must be registered and logged in to see this link.]Mnogo kompleksniji lik od Kerima def. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti CD sri 28 stu 2012, 14:10 | |
| Daaaaaaaa...ima potencijala... žao mi konja... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD čet 29 stu 2012, 12:05 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti CD čet 29 stu 2012, 12:46 | |
| Ista intervju [You must be registered and logged in to see this link.]Kako je uvrijedio neke komentare | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD čet 29 stu 2012, 12:56 | |
| Čitala je raznorazne uvrede i negativne kom .? Ma neka se ne osvrće na budale i kretene koji nemaju svoj život, iskompleksirani idioti, mogu samo da joj se sagnu svi ti koji je pljuju ! | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti CD čet 29 stu 2012, 17:38 | |
| Je li to isti ili sličan.. recikliran? Neka ga .. tako malo vijesti imamo... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD čet 29 stu 2012, 18:53 | |
| Isti je ,sad samo drugi copy/paste ,al' od viška glava ne boli | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD pet 30 stu 2012, 01:35 | |
| The Editor " Dilara Pekel " is Taking about Engin Akyürek and Beren Saat , Engin Akyürek and Cansu Dere " Dialar talked about " Cevdet Bey ve Oğulları | Cevdet Bey and his sons " wish is by " Orhan Pamok " who was awarded with Nobel Prize for Literature " and she said that Manufacturer must provide a huge budget for this series Dilara have confirmed that if Engin & Cansu will work together they will be unforgettable Couple and unforgettable series , and she mentioned some of unforgettable couple in the turkish drama like " Bihter & Behlül | Beren Saat and [Kıvanç Tatlıtuğ " the viewers thought that they won't find any other couple like them , but what than what happened ? ,Beren Associated with " Fatmagülün Suçu Ne ? " and Kıvanç Associated with " Kuzey Güney " , but Beren and Engin made a great couple and proved to the Turkish viewers that they have Chemistry , and about Kıvanç despite all his Effort but he failed to make any good couple between any of his femalei in Kuzey Güney It's normal after FSN both of Engin & Beren will join to another Series and team < Engin as no doubt that his role is FSN it was a great role About " Cansu Deren " as what Pekel said she is one of her fans , she is going well with her steps and her performance is good , but for sure there is no compare between her and Beren Saat , and if we thought that " Engin & Cansu " as a couple will make us forget " Engin & Beren " as a couple , so we are wrong , But Definitely they will be one of the successful couple and After Cansu's role in " Ezel " they will be the bomb of the new season Translated to arabic and english by [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD pet 30 stu 2012, 02:09 | |
| Žena je vjerovatno naklonjenija Beren pa kaže da se Cansu i ona ne mogu porediti. Njeno mišljenje, poštujem. Isto je tako i meni Carica br.1 ,ali i Beren smatram jako dobrom glumicom. Njih dvije su totalno različite,ne mogu se ni porediti ,ali su obje odlične i uspješne u onome što rade. Ja stvarno držim palčeve da se kombinacija Engin-Cansu obistini. [You must be registered and logged in to see this image.] :ree2: | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD pet 30 stu 2012, 14:55 | |
| | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD pet 30 stu 2012, 15:32 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti CD pet 30 stu 2012, 16:48 | |
| | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD pet 30 stu 2012, 20:07 | |
| Intervju iz InStyle-a na ruskom pa ko razumije bujrum [You must be registered and logged in to see this link.]Cansu obara rekorde na instagramu brojem 'pratilaca' yes [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti CD pet 30 stu 2012, 20:23 | |
- Intervju iz InStyle-a na ruskom pa ko razumije bujrum
[You must be registered and logged in to see this link.]
Pročitao sam, bio sam tamo, jer zarestrirovalas DD i ako je znao kako sam ga bori za DD | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti CD pet 30 stu 2012, 20:38 | |
Cansu obara rekorde na instagramu brojem 'pratilaca' yes
[You must be registered and logged in to see this link.] Bravo za našu curu.... .. tako se to radi ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD sub 01 pro 2012, 13:29 | |
| Dobit ću slom živaca od ovih rekla-kazala tekstova Nova vijest. "Cansu yok, Engin var"[You must be registered and logged in to see this link.]Ništa više ne kontam. Ko kako gdje šta <??? | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD sub 01 pro 2012, 14:51 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti CD | |
| |
|