Kakakv je ovo bedak,Akifov intervju dele na 3 dana,a Cansu nista,ko da nije glavna glumica u seriji Jedino opravdanje bi bilo da je opet negde otputovala i da je nisu nasli :lutijena:
SilaCansu Zaslužni član
Broj postova : 42 Join date : 16.01.2013
Naslov: Re: Novosti CD sri 13 vel 2013, 20:24
znači spamat ću njihovu adresu sa porukama lipo,i pitat ih zkj nisu intervjuirali Cansu.jedino ak nije u Turskoj trenutačno opet,onda razumijem.ako nije,e nova tv
Možda će nju intervjuirati pred krajem serije,možda čekaju da se završi njen lik u Sulji.
jednu od najvećih zvijezda Tuske ovak tretiraju,ak je u Turskoj, i nisu je pitali za intervju,e onda su stvarno idioti.
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti CD sri 13 vel 2013, 20:29
Još odgovora nema od dotičnih. Mislim koji fail. Otići u Istanbul a ne intervjuisati glavnu junakinju serije koju emituju .
Hahah eno imate objasnjenje na temi zasto je Cansu ostala bez intervjua...pa Boze moj,ona ima vise natpisa u stampi od Akifa,treba to malo da se izjednaci A i naravno sve je to razumljivo jer sve zene u Hrvatskoj gledaju seriju "Boran",koja Sila ona je skroz nebitna
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti CD sri 13 vel 2013, 22:45
Ne zaboravite glasati svaki dan [You must be registered and logged in to see this link.]
Hahah eno imate objasnjenje na temi zasto je Cansu ostala bez intervjua...pa Boze moj,ona ima vise natpisa u stampi od Akifa,treba to malo da se izjednaci A i naravno sve je to razumljivo jer sve zene u Hrvatskoj gledaju seriju "Boran",koja Sila ona je skroz nebitna
Neće dati Cansuin intervju sve dok igra u Sulji kojeg emitira konkurentska tV. Nema teorije da to naprave.
Zato su dali s MAA i pokazali koliko je različit od lepog Bore. S onom bradurinom, brate ružan. Upropastiše ih sve s tim dlakama. Baš sve. Ne volim ni Kenana, a ovaj bradati MAA sa svojim glasom nema nikakve veze s onim kojeg gledam kao Boran agu. Ma treba ostati kod likova Ezel, Boran...ne treba ni razmišljati o stvarnim osobama. Mašta je baš dobra stvar, u njoj mjesta i za Ezela i za Borana. Brkatog Kenana i bradatog MAA? Ne, hvala...Daleko su oni od tih likova
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti CD sri 13 vel 2013, 23:28
Ali...oni su ljudi od krvi i mesa, od vrina i mana, od glatke kože i dlaka.....meni je baš u ovome fora. Što bismo radile da je sve kao u bajci, da je Bebe stalno Ezel (MAA ne navodim, nije me dirnuo, što ću, zgođušan mi al to je sve, ne naježim se.... )
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti CD sri 13 vel 2013, 23:52
Da nam Bebe prošeta , onako..gol do pasa.. kao večeras Boran-aga, po škalama ... ne bi nam bilo spasa! Bacila bi se sa ruba pameti!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti CD sri 13 vel 2013, 23:58
adan je napisao/la:
Da nam Bebe prošeta , onako..gol do pasa.. kao večeras Boran-aga, po škalama ... ne bi nam bilo spasa! Bacila bi se sa ruba pameti!!
Ufffffff......
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Nisam, kupit ću sad kad idem doma, pa mogu sutra ujutro staviti scanove...
Edit:
evo kupila, ništa novo.Na 4 strane 2 velike fotke iz Sile, još 2 manje, par iz Sulje i jedna u bijelom bikiniju. Što setiče teksta sve prepisane, sve već napisano i pročitano. Tračevi, tračevi...
ah,zar u Hrvatskoj više nema pravih novinara? Jadno je to sve, izvori su im web portali i žuta štampa.
Sutra stavljam scanove ako ih netko drugiprije ne stavi.
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti CD čet 14 vel 2013, 19:14
Eno Cansu na naslovnici TV priloga u 24 sata. Sutra
Rekoh ja, nema više pravih medija, pa zato ni nema novinarstva. samo copy paste. Ni slova provjerene vijesti, ni jedne nove slikice, a o glupostima koje joj stavljaju u usta nemam riječi.
ma nema veze to s ničim, to je samo posao, ko njih je tisuću ljudi i velika ekipa, ova scena je maestralna obzirom u kojim uvjetima su je odigrali....savršeno...bez problema je treba staviti u ladicu pod "antologijske scene"
Slazem se,skroz profi odradjeno,mislim da se zaneses u ovoj gomili ljudi,to je prakticno nemoguce...ustvari mogu da zamislim kolika je tu potrebna koncentracija i fokus da scena ispadne tako dobra kao sto je ispala,svaka im cast!
Didily hvala za sve scanove, tako vam zavidim,kod mene vise nista ne pisu o Cansu,a kod vas poplava
sambth Ezelovac
Broj postova : 166 Join date : 25.01.2013
Naslov: Re: Novosti CD pet 15 vel 2013, 15:01
dolcevita,pokušavam da se setim,ali mi se čini da su nas zakinuli i za vreme Ezela,eto,ti me ispravi,ali ja se ne sećam ni da je tada Cansu imala neki ozbiljniji prostor u novinama kod nas
Za Kenana se sećam da je bio par puta u Gloriji,sećam se da sam bila baš u Turskoj na moru i da sam zvala kući da me taj broj obavezno sačeka kada se vratim