| Novosti CD | |
|
+16suradnica Maki Pesimisticna bes ni melodija Efan Tessa dolcevita026 Lutijena S.N.O.B1 Snupika adan Re Alone honeybunny Amra The Queen 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
SilaCansu Zaslužni član
Broj postova : 42 Join date : 16.01.2013
| |
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti CD ned 10 oľu 2013, 11:57 | |
| Glasajte za Cansu [You must be registered and logged in to see this link.]KLIK na Oy Ver ispod slike | |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
| Naslov: Re: Novosti CD ned 10 oľu 2013, 17:11 | |
| Vidim da su nam izbrisali 2 zadnja posta,moj i od material i ajd sad nek mi neko kaze razlog,sta im sad smeta...jos sam prokomentarisala sliku koju je stavila,znaci drzimo se Cansu,nismo otisle u off...napisale smo obe da smo glasale,mozda i to nije dozvoljeno | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD ned 10 oľu 2013, 17:38 | |
| | |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti CD ned 10 oľu 2013, 19:28 | |
| A kod Murata narodno veselje...ko zeli da se zabavi nek svrati,ima nekih zanimljivih poredjenja Murata the great i Tuncela,koji je btw nazvan bezveznim sporednim glumcem iz Ezela koji grabi uloge jer je u poznim godinama,zato se pojavio u Sulji,a Muratu to nije potrebno jaoooooooooo Glupi forum i jos gluplji moderatori da nije nase TEMICE ne bih tamo vise ni zavirila | |
|
| |
SilaCansu Zaslužni član
| Naslov: Re: Novosti CD ned 10 oľu 2013, 19:30 | |
| Danas je meni Bhea poslala odg na moje pitanje zašto brišu postove.još nemogu vjerovat Uglavnom za slike je meni osobno rekla da ne stavljam one koje sam već JA stavila prije,ja lijepo joj odgovorila na cijeli post,rekla sam joj da sam na temi skoro od početka od kad se otvorila,i da ja totalno zaboravim dal sam ja već postala neku sliku prije,jer ih stvarno ima prek 100 slika.. meni se stvarno neda ići kroz prvih 100 stranica,i gledat dal sam ja neku sliku postala već prije. I rekla je da Cansu Dere tema doskora bio jedan od najboljih, najinformativnijih, najštagod i jako bi oni voljeli da se tak nastavi.
Zadnja promjena: SilaCansu; ned 10 oľu 2013, 19:52; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
SilaCansu Zaslužni član
| Naslov: Re: Novosti CD ned 10 oľu 2013, 19:32 | |
| baš sve vidi tko ima privilegiju.TOLIKO se vidi,i to mi stvarno sad počelo smetat. mislim da bi pokupila ban od mjesec dana da sam neš napisala na forumu
Zadnja promjena: SilaCansu; ned 10 oľu 2013, 19:46; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
SilaCansu Zaslužni član
| |
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD ned 10 oľu 2013, 19:43 | |
| | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD ned 10 oľu 2013, 19:45 | |
| - SilaCansu je napisao/la:
- dolcevita026 je napisao/la:
- Vidim da su nam izbrisali 2 zadnja posta,moj i od material i ajd sad nek mi neko kaze razlog,sta im sad smeta...jos sam prokomentarisala sliku koju je stavila,znaci drzimo se Cansu,nismo otisle u off...napisale smo obe da smo glasale,mozda i to nije dozvoljeno
mislim stvarno,šta smo ja i ti nešto spamale sa zadnjim postovima.
Užas,da nema Cansu teme,ja bi davno prekrižila taj forum.prije sam išla na sve teme,al to što moderatori sada rade na tom forumu nigdje nisam vidjela prije.pravila nemaju smisla,i toliko je očito čija tema ima privilegiju.
Bit ću banirana od foruma tak i onak vrlo uskoro,rekla mi je da mi je ostalo samo 5 bodova da me bana opet. smiri se, nemoj da i tebe "izgubimo" | |
|
| |
SilaCansu Zaslužni član
| Naslov: Re: Novosti CD ned 10 oľu 2013, 19:55 | |
| Vidim da se na Mehmet temi ne postava više previše,šta je pol ekipe pokupilo kartona najbolje da zatvore sve teme,ma cijeli forum,jer kako su krenuli sa tim pravilima | |
|
| |
Snupika Ezelovac
Broj postova : 67 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti CD pon 11 oľu 2013, 00:46 | |
| Štrikalica je bila zakljucala temu na jedan dan, mislim Mehmetovu temu i od tada do danas eno tri strane napisane, jer je otisao narod i tamo se uopsteno nezna vise sta se sme a sta ne sme ... isto sto rade sa Cansu temom tako i sa ovom ... dok se na drugim temama kolo vodi, nasiroko Odavno sam prestala tamo bilo šta komentarisati ali odem u tri dana jednom pa se nacitam gluposti | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti CD pon 11 oľu 2013, 04:59 | |
| | |
|
| |
sambth Ezelovac
Broj postova : 166 Join date : 25.01.2013
| Naslov: Re: Novosti CD pon 11 oľu 2013, 21:50 | |
| Deo intervjua za Istanbul Life iz 2007.godine. Ako još uvek voli ista mesta,a neko dobije želju da je ganja po Istanbulu da zna gde da je traži :amra4: - Citat :
Gde volite da sedite i pijete kafu?
Bağdat Avenija,Ulus,Bebek
Kada ogladnite kasno noću,gde idete?
U Casitu,na mantije naravno
Radio koji slušate u kolima?
Oksijen,Radyo Eksen
Koja pešačka zona vam je omiljena?
Deo uz obalu u Bebeku
Mesto gde trenirate?
City Zen u Metro City-ju
Koji delovi Istanbula su najveseliji a koji nadepresivniji?
To zavisi od mog raspoloženja
Omiljeni tržni centar?
Kanyon
Omiljena domaća hrana?
Artičoke u maslinovom ulju.
Gde idete kada želite da budete sami?
Ne mogu da vam kažem,ako vam kažem onda više neću moći da idem tamo i da budem sama
Mesta koja je pominjala,Zen sportski centar [You must be registered and logged in to see this link.] i Casita restorani [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti CD pon 11 oľu 2013, 22:00 | |
| I ona voli artičoke, omiljene??? Kao i prijatelj joj.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
sambth Ezelovac
Broj postova : 166 Join date : 25.01.2013
| |
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti CD pon 11 oľu 2013, 22:27 | |
| .. da, da ... samo oličenje tamaniteljice ( artičoka) ..... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD uto 12 oľu 2013, 15:33 | |
| Gecce. nas pita čiji povratak na male ekrane nestrpljivo očekujemo [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.]I ne zaboravite glasat [You must be registered and logged in to see this link.] Yilin Sinema Kadin Oyuncusu-Cansu Dere (KLIK na Oy Ver)
Zadnja promjena: S.N.O.B1; uto 12 oľu 2013, 19:16; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti CD uto 12 oľu 2013, 19:09 | |
| Nastavljam niz.... Onaj tko vjeruje u sudbinu, ne vjeruje u slučajnosti.... Evo što nam je poklonila Carica jednom od svojih omiljenih restorančića...među fotkama gostiju: [You must be registered and logged in to see this link.]Pa ti samo reci..... yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti CD uto 12 oľu 2013, 20:30 | |
| Ma tamo ima puno poznatih na slikama, a jedna je i njen bivši....onaaj.... | |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti CD uto 12 oľu 2013, 21:36 | |
| Evo,upravo sam sam ko pravi fanatik pregledala sve Cansuine teme na dizi forumu,od samog pocetka i mogu da potvrdim tezu da za Turke postoji Sila i samo Sila,bar za onu ekipu koja je tamo vec godinama svi do jednog su fanovi Sile i Borana,jesu oni gledali Ezela i Adanali,ali slabo je to na njih ostavilo utisak...ustvari,kad se sve sabere,najvise slika iz Ezela je stavila Didily,sto dosta govori o stanju stvari...gledaju oni njihove nove serije,ali S&B su uvek tu,stalno prisutni kao da serija treje 6 godina...kakva ljubav prema tom paru,neverovatno...the legend is born | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD uto 12 oľu 2013, 22:18 | |
| - dolcevita026 je napisao/la:
- Evo,upravo sam sam ko pravi fanatik pregledala sve Cansuine teme na dizi forumu,od samog pocetka i mogu da potvrdim tezu da za Turke postoji Sila i samo Sila,bar za onu ekipu koja je tamo vec godinama svi do jednog su fanovi Sile i Borana,jesu oni gledali Ezela i Adanali,ali slabo je to na njih ostavilo utisak...ustvari,kad se sve sabere,najvise slika iz Ezela je stavila Didily,sto dosta govori o stanju stvari...gledaju oni njihove nove serije,ali S&B su uvek tu,stalno prisutni kao da serija treje 6 godina...kakva ljubav prema tom paru,neverovatno...the legend is born
Ne coprnjaj | |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti CD uto 12 oľu 2013, 23:17 | |
| Ma dolče, ima tamo grupa koja obožava Cansu. E, onda su ti oni na svim temama vezanim uz nju. Stvaraju divne dizajne, pogledaj samo koliko ih ima Ezel. Dakako, zavoljeli su Cansu kroz Silu, Sila im je prva lubav, velika i vječna. Vole oni i Ezela. Morala bi ti otići u arhivu, ali mislim da bi ti godine trebale da sve prođeš. Cansu ima stotinjak tema, oni nakon sto postova zatvaraju i odmah otvaraju novu temu. Tako je i sa serijama, pa materijala ima koliko hoćeš.
Vole oni i Ezela. No, kako su to potpuno drukčije priče, neki su vezani uz seriju, a neki uz glumce. Fascinantno je to što Sila kao tema ne umire, dapače.
Zadnja promjena: The Queen; sri 13 oľu 2013, 10:30; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD uto 12 oľu 2013, 23:52 | |
| | |
|
| |
SilaCansu Zaslužni član
| Naslov: Re: Novosti CD uto 12 oľu 2013, 23:53 | |
| ja se uvijek divim tome što stvarno niko nije zaboravio Silu seriju,ni par Boran -Sil par u Turskoj.prvi su kultni televiziji par u Turskoj,ali da su i dalje KULTNI par u turskoj nakon svih ovih godina,to zbilja nešto govori. našla sam ja zato drugih turskih foruma,i na tim drugim forumima ezel -eyšan su puno popularniji | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti CD | |
| |
|
| |
| Novosti CD | |
|