Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 11 stu 2012, 23:41
honeybunny je napisao/la:
melodija je napisao/la:
..... zašto Nazif kćerki IIknur kaže ''ti nisi moja krv'' a njen je otac .... nešto ne razmijem
...koliko znam... odnosno, koliko sam razumjela...Ilknur nije biološki Nazifova kći...
Nije....ona je kći iz prvog braka (veze...što li) njegove žene....baš kao što je Mahir njemu sin iz prvog braka. Druga kćer je njegova....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 11 stu 2012, 23:53
..... hvala Amrice .... mnogo ste vrijedne yes
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 12 stu 2012, 07:25
Sad ću ja biti zločesta ali meni serija i izgleda da je krojena za njega....totalno je u prvom planu....i to mi se baš ne sviđa...al eto...što je-tu je... Nakon Ezela.....kao s konja na magarca.....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti pon 12 stu 2012, 18:50
Amra je napisao/la:
Sad ću ja biti zločesta ali meni serija i izgleda da je krojena za njega....totalno je u prvom planu....i to mi se baš ne sviđa...al eto...što je-tu je... Nakon Ezela.....kao s konja na magarca.....
Naslov: Re: Karadayi - Novosti čet 15 stu 2012, 20:17
evo i prevoda fragmana ...
SERA: I did this for the both of us, for us to be able to be together, so why now why do we have to be apart TURGUT: Until the waters calm down or the pencil breaks
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 16 stu 2012, 19:30
A šta sad....teška romantika......držanje za rukice......papanje simita...ispijanje čajeva.....ne budete gledali onakve scene pune naboja ko u Ezelu....ništa od toga! [You must be registered and logged in to see this image.]
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 16 stu 2012, 19:37