| Novosti 2 KI | |
|
+15Leona enny HADI BE suradnica melodija Re Alone dolcevita026 d.i.n.a. Amra S.N.O.B1 adan honeybunny bes ni Tessa Snupika 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 07 ruj 2012, 20:38 | |
| Ah.... (dosta je i jedan u nesvjesti) Više me ni brhkovi ne smetaju... Svi naši nizovi sadržani u ovom videu..... Ah... (dosta i jedne lisice) Edit: i eto nam sad žilica..i...i....i...i....svega....odoh ja.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 07 ruj 2012, 20:41 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- KiP 2012/13 Backstage
[You must be registered and logged in to see this link.]
Leleeeee ... sve neki pogledi ... ... pa kretnje ... 00:06 ... ... pa 00:18 - 00:21 ... ... pa povjetarac na 00:33 ... .. pa kadar na 01:00 ... (zvučim ko paćenica ) _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Zadnja promjena: Re Alone; pet 07 ruj 2012, 20:55; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 07 ruj 2012, 20:50 | |
| A šta to oni rade.....fokusiraju .....pa puštaju povjetarce......oni to namjerno...nevjerojatno.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 07 ruj 2012, 20:59 | |
| - Amra je napisao/la:
- A šta to oni rade.....fokusiraju .....pa puštaju povjetarce......oni to namjerno...nevjerojatno....
, baš tako. Evo gledam opet - pa kao da je reklama za poslednje dugme sakoa ! Nego, ne bunimo se ... sve može ... :aha7: _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 07 ruj 2012, 22:47 | |
| .. kao da čitaju naš forum... yes .. sve su na sposlušali ... kud si pošao , sa povjetarcem .. [You must be registered and logged in to see this image.]... koji Backstage .. [You must be registered and logged in to see this image.].. KiP 2012.-2013. ah..oh..uh... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 07 ruj 2012, 23:01 | |
| Kaže Re, gledam opet. Ajde, priznaj, kolko puta pa ću i ja priznati .... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 08 ruj 2012, 10:08 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 08 ruj 2012, 12:01 | |
| - Tessa je napisao/la:
Uhvaćen jučer navečer ispred stana.
[You must be registered and logged in to see this link.] yes ...zar mu nisu ponudili pomoć!!!!! ...jadničak...drži scenarij...mobitel...i još otključava!!!! ...ja bih se ponudila...kao pomoć!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 ruj 2012, 00:13 | |
| - Tessa je napisao/la:
Uhvaćen jučer navečer ispred stana. [You must be registered and logged in to see this link.] ... opetsamljutnanovinare poza ... zar ne ?.. ... okrenut leđima, sa svojim mislima i poslom oko ključeva i moba .. .. . ignorira ih ... .. zašto je opet ljut na novinare ?... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 ruj 2012, 19:11 | |
| Slika je snimljena u beogradskoj Forest - to je tamo? Opet, ja ne razumijem [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 ruj 2012, 22:40 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Zadnja promjena: Re Alone; ned 09 ruj 2012, 22:44; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 ruj 2012, 22:43 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Traasssss!!!
[You must be registered and logged in to see this link.] :ree2: | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 ruj 2012, 22:50 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Traasssss!!!
[You must be registered and logged in to see this link.] ...samo jedna ali... [You must be registered and logged in to see this image.]...doziraju nam ga... ...znaju da naša mala srdašca...ne bi mogla... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 09 ruj 2012, 23:05 | |
| Da trassssssssss! I tresssssssss! Sve su uslikali kako treba. A što je dobra obleka! Čizmice....sakoh.....mrak.....baš mi se sviđa..... Torba....dobra....ali mu ne treba...nije on Ezel da mora lovu nosati... I on je za umrijet....još nedavno sam mislila kako se ofucao i da nikad neće biti onaj stari......a on ko feniks iz pepela..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 ruj 2012, 00:24 | |
| - Amra je napisao/la:
- Da trassssssssss! I tresssssssss!
Sve su uslikali kako treba. A što je dobra obleka! Čizmice....sakoh.....mrak.....baš mi se sviđa..... Torba....dobra....ali mu ne treba...nije on Ezel da mora lovu nosati... I on je za umrijet....još nedavno sam mislila kako se ofucao i da nikad neće biti onaj stari......a on ko feniks iz pepela..... .. tamo ... s njom .. kao ofucan.. neobrijan .. nssređen ... .. sad vidimo da nije trebala brada za KiP.. ni za seriju ... .. čemu je onda ljetos hodao onako neuredan .. .. ovako profinjeno sređen .. kao puslica ... Njuškica .. .. bar on sebi može priuštiti i frizera i .. .. masera ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 ruj 2012, 11:34 | |
| | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 ruj 2012, 12:15 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 ruj 2012, 15:25 | |
| a ja ne mogu ustat od stola kako mi se tresu koljena! kako kaže pjesmica- devil is on the loose.. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 ruj 2012, 19:27 | |
| Šta je ovo....u dnu stranice lijevo.....ha...ha.... Similar topics » POTRESI - Trenutno stanje » pada satelit spašavaj se ko može:))) Jel to zbog onog trasssssssssssss i tresssssssssssssss? Pa sad, on je stvarno ko elementarna nepogoda koja se rijetko desi....obori te ko potres ili padajući satelit.... (Edit: od ovog se baš i ne bi spašavala...) _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 ruj 2012, 21:36 | |
| joooj koje si ti oko sokolovo, stvarno, potresi!
to valjda lovi ključne riječi, tresi, tras, pala..
trebalo bi malo zapaprit ovo što pišemo, onako eksplicitnije, moš mislit di bi nas odvelo!
XXX | |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 ruj 2012, 21:50 | |
| Amra, jesi ti stavila link na one turističke kamere?
odi vrit!
ne mogu prestat gledat, ko neki voajer.
nevjerojatno živi grad, pazi kolko je sati, a ulice krcate.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 ruj 2012, 21:55 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- Amra, jesi ti stavila link na one turističke kamere?
odi vrit!
ne mogu prestat gledat, ko neki voajer.
nevjerojatno živi grad, pazi kolko je sati, a ulice krcate.
Jesam.... Totalno sam ovisna.... Super, sad vidim da nisam jedina...i ja se osjećam ko voajer... Svaki dan....nadam se...kad se vratim....ohladit ću se.... Pogledaj Istiklal caddesi ili Taksim u npr. 1 ili 2 u noći.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 ruj 2012, 21:56 | |
| ...Istanbul preko ljeta počinje živjeti oko 10-11 sati navečer...kada se zatvore trgovine!!!
...grad je nevjerojatan... ...zaljubila sam se na prvi pogled¨!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 ruj 2012, 22:03 | |
| znam par kolega koji su još prije ove turko manije boravili tamo na nekakvim postdiplomskim razmjenama.
uglavnom, svi se vratili oduševljeni, i gradom i ljudima, opčenito atmosferom.
a otišli puni predrasuda, moš mislit. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 ruj 2012, 22:12 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- znam par kolega koji su još prije ove turko manije boravili tamo na nekakvim postdiplomskim razmjenama.
uglavnom, svi se vratili oduševljeni, i gradom i ljudima, opčenito atmosferom.
a otišli puni predrasuda, moš mislit. Moji svi koji su bili...uglavnom su išli s određenim predrasudama...vratili se svi oduševljeni...kažu...možemo se skrit. Ali to je Istanbul... Unutrašnjost...istok...jugoistok...to je nešto drugo...ali otići u Pamukkale, Kapadokiju...ah....Troy(Truva)...Efez.... Malo smo off.....sorry...neću više.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 2 KI | |
|