| Novosti 2 KI | |
|
+15Leona enny HADI BE suradnica melodija Re Alone dolcevita026 d.i.n.a. Amra S.N.O.B1 adan honeybunny bes ni Tessa Snupika 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 15:34 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 16:02 | |
| ... i izjavu!!! Bio je i veliikiii mikrofon!!!!.. Je li to Kerem Catay organizirao nekakvu proslavicu, ekipa se zabavljala.. ..je li tamo ili su se tiho izvukli i nastavili do jutra u Scotch Nisantasi baru??.. .. to je poznati " rođin " bar... A Bebe nam je sav yakisikli!! [You must be registered and logged in to see this image.]Nevjerojatna je ta transformacija!! Nasmijan! Opušten! Ne smetaju kamere! Kao mulci, zezaju se... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 16:50 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 18:29 | |
| A ona i danas komunicira sa , " nepotrebnim, preznatiželjnim i nevrijednim" nama... uz uobičajenu dozu patetike. I , naravno, u svojim očima, nije ona kriva jadnanebila!! Prijevod GT, bolji na engleskom: "Although not fault the least by setting up a number of their dreams has been found guilty ...! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 19:01 | |
| E curo.... [You must be registered and logged in to see this image.]...trebala si ranije misliti kako se ponašaš! Smijemo se veseliti? Stvarno? Ste sigurne? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
HADI BE Zaslužni član
Broj postova : 43 Join date : 29.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 21:03 | |
| Stvarno nisam pristrasna...Kivini brkovi... ko kukuruzna svilica ispod nosa, a Jablanovi...
cok, cok......naprasno sam postala i ljubitelj brkova
... kakav osmeh ima !!!!!!
..EEEE, Ušata šta izgubi. Nije ni čudo što depra drma.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 22:04 | |
| - HADI BE je napisao/la:
- Stvarno nisam pristrasna...Kivini brkovi... ko kukuruzna svilica ispod nosa, a Jablanovi...
cok, cok......naprasno sam postala i ljubitelj brkova
... kakav osmeh ima !!!!!!
..EEEE, Ušata šta izgubi. Nije ni čudo što depra drma.
Baš razmišljam da si kupim vako nešto...al bojim se da to moji članovi obitelji pogrešno ne shvate pa da odjednom imam previše brkhova u okolini...ne bih to podnijela.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 22:34 | |
| ..... Bebe je presladak ... u svojoj dobroj formi ..... samo da sebi nađe djevojku sa kojom će ponosno pojavljivati ..... koja će mu pristajati u svakom pogledu .... koja će ga moći pratiti i nositi se sa njegovom slavom ........ koju ćemo uz njega zavoljeti .... kja će se se znati ponašati u svakoj prilici ........ ma da ne idem dalje ..... može opet jedna i jedina CD | |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 22:46 | |
| - melodija je napisao/la:
- ..... Bebe je presladak ... u svojoj dobroj formi
..... samo da sebi nađe djevojku sa kojom će ponosno pojavljivati ..... koja će mu pristajati u svakom pogledu .... koja će ga moći pratiti i nositi se sa njegovom slavom ........ koju ćemo uz njega zavoljeti .... kja će se se znati ponašati u svakoj prilici ........ ma da ne idem dalje ..... može opet jedna i jedina CD ...mogu ja...mogu ja.... ...dobrovoljno ću se žrtvovati...radi mira u kući... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 22:56 | |
| - honeybunny je napisao/la:
-
...mogu ja...mogu ja....
...dobrovoljno ću se žrtvovati...radi mira u kući... Hmm... žrtvovati? ... [You must be registered and logged in to see this image.]Ona bi se žrtvovala!? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 22:57 | |
| Bebe .... [You must be registered and logged in to see this image.].. nevjerojatno, koja promjena...ja ne mogu doći k sebi... tako očigledna promjena na bolje... .. predugo je trajala... Urbi et orbi!! Tko je tražio jedannestalismajlićkojinamvišenećetrebati? Zamijenjen je ... novi smajlić na stranici 2! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 23:13 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 23:16 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 23:25 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 23:34 | |
...samo zbog vas...
OK..tebi prepuštamo , izrijekom: [You must be registered and logged in to see this image.], [You must be registered and logged in to see this image.], [You must be registered and logged in to see this image.]..kad se već želiš žrtvovati... .. ostalo ćemo same... snaći ćemo se...ponavljati ćemo dok ne naučimo ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 23:35 | |
| - adan je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
...samo zbog vas...
OK..tebi prepuštamo , izrijekom:[You must be registered and logged in to see this image.], [You must be registered and logged in to see this image.], [You must be registered and logged in to see this image.]
..kad se već želiš žrtvovati...
.. ostalo ćemo same... snaći ćemo se...ponavljati ćemo dok ne naučimo ...
.... ...ili sve ili nešto...ali ništa od navedenog... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 23:45 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 23:51 | |
| - Amra je napisao/la:
Jel mogu ja preuzet održavanje tapisona? ...konstatirano!!! A ja sam mislila da bi ti radije brhkove....nudim ti pribor za rad... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 00:15 | |
| [quote="adan"][quote="Amra"] Radije bih tapison...brkove mogu preuzet kao nus....i radije bih ja to onako...ručni rad....škarice, britvica, pjenaaaaa, ravnalo......bez ove moderne tehnologije.... [You must be registered and logged in to see this image.] Molim lijepo: pisala Adančica:Aha..OK... ručni rad.... [You must be registered and logged in to see this image.].. a ja jadna, mala i nezaštićena ... što meni preostaje? Vi sve pokupile.. a meni?? Meni preostale " one " stvari???? yes Pisala Adančica do tud.Da se ispravim...ručno održavanje tapisona..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 01:16 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 01:20 | |
| - Amra je napisao/la:
Da se ispravim...ručno održavanje tapisona..... ... to bi bio najodržavaniji tapison na svijetu ...( ) _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 01:25 | |
....mrvice...
[You must be registered and logged in to see this link.] Pa to je samo o Berg i Sulji..a nastavak.. ??? Zašto je onako prekinuto??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 01:28 | |
| - adan je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
....mrvice...
[You must be registered and logged in to see this link.] Pa to je samo o Berg i Sulji..a nastavak.. ??? Zašto je onako prekinuto??? ...to je sa njihove stranice... ...netko je snimao mobitelom sa TV-a... ...ne mogu pronaći original tv snimku... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 01:54 | |
| ...je li to Ljepotančić organizirao druženje i večeru uz 7. ep. Karadayija????? ...druženje je bilo u restoranu na Cihangiru...Rose Marine [You must be registered and logged in to see this link.]...uglavnom...večeru je napustio posljednji... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 06:49 | |
|
Je li to isti događaj , koji smo imali u fotkama od jučer ili je ovo bilo drugo druženje? Čini mi se, Bebe je drukčije obučen.. isti tonovi, ali jakna nije ista? Je li ovo sada na njemu sako?
Na onim fotkama je bila jakna....
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 2 KI | |
|