| Novosti 2 KI | |
|
+15Leona enny HADI BE suradnica melodija Re Alone dolcevita026 d.i.n.a. Amra S.N.O.B1 adan honeybunny bes ni Tessa Snupika 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 00:10 | |
| ... , ja ne mogu vjerovati!!! ... .. s kim su je uhvatili? Ne piše? .. ..ja sam sva zbunjevica .. .. od radosti..moguće... .. nema njih zajedno već od Grčke.. ... zapravo, od provale njenih slika... .. bilo je i vrijeme, Jablane..nadam se da si ovaj put , zaista očistio kuću ... Edit: novinari su možda slutili, znali . Ali su znali i to da im oni neće ništa potvrditi .Pa su čekali i dočekali, da mogu sami dokazati . Htjela sam pitati , a gdje je frajer!!! Ali, koliko kužim.. jako sliči na Jablana, brzo su se razdvojili kad su bljesnuli blicevi i time pokazali da se ne radi o " rođi" nego o komadu ... .. :ušata: ...... je li došlo vrijeme.. jesmo li dočekale... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 00:26 | |
| Evo me.... .... Ne nosim nikakve vijesti iz Turkye.... Po pitanju KI kao da sam bila dalje, a ne bliže.... Kao što već rekoh Ree, iako sam spavala na cca 2 km od Bebea, a možda mu prošla i ispod prozora, nekako sam imala osjećaj da sam dalje.... Ako je ovo istina što nagovješćujete odmah sam bolje volje....da bar....Ste primijetile da ona ovdje bolje izgleda nego inače....? Joj cure i dečko...kako je u Stambolu çok çok guzel....puna sam dojmova, a bogme i žuljeva (vjerovale ili ne pješačili smo po 10 km dnevno+svi oblici javnog prijevoza) Imam cca 1800 fotki, između ostalog i one s mjestima iz Ezela... Isprika svima jer se nisam pojavila na Beyazit meydani u dogovoreno vrijeme ali i moja obitelj je htjela da nas vidi i uslika, a oni nisu mogli u 17 h već u 12 h i tako....žao mi je...al imam i tu slicicu s turističke kamere, a nas dvoje onako malo mutni na trgu al nema veze.... Ako hoćete mogu postaviti fotke na temi "mjesta radnje"..... Isprika jer sam sad off topic.....neću više... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 00:31 | |
| - Amra je napisao/la:
- Evo me.... ....
Ne nosim nikakve vijesti iz Turkye.... Po pitanju KI kao da sam bila dalje, a ne bliže.... Kao što već rekoh Ree, iako sam spavala na cca 2 km od Bebea, a možda mu prošla i ispod prozora, nekako sam imala osjećaj da sam dalje.... Ako je ovo istina što nagovješćujete odmah sam bolje volje....da bar....Ste primijetile da ona ovdje bolje izgleda nego inače....? Joj cure i dečko...kako je u Stambolu çok çok guzel....puna sam dojmova, a bogme i žuljeva (vjerovale ili ne pješačili smo po 10 km dnevno+svi oblici javnog prijevoza) Imam cca 1800 fotki, između ostalog i one s mjestima iz Ezela... Isprika svima jer se nisam pojavila na Beyazit meydani u dogovoreno vrijeme ali i moja obitelj je htjela da nas vidi i uslika, a oni nisu mogli u 17 h već u 12 h i tako....žao mi je...al imam i tu slicicu s turističke kamere, a nas dvoje onako malo mutni na trgu al nema veze.... Ako hoćete mogu postaviti fotke na temi "mjesta radnje"..... Isprika jer sam sad off topic.....neću više... .. Amričak .. dobro došla .. ipak su s tobom stigle dobre vijesti ... .. postaj sve što želiš , puno ..piši ..obrazlaži ... ja se slažem da to bude Mjesta radnje ... .. ona ovdje izgleda ..ma baš me briga kako .. ..valjda konačno ne mora glumiti i izigravati nevinašce ..opustila se... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 00:32 | |
| - Amra je napisao/la:
- Evo me.... ....
Ne nosim nikakve vijesti iz Turkye.... Po pitanju KI kao da sam bila dalje, a ne bliže.... Kao što već rekoh Ree, iako sam spavala na cca 2 km od Bebea, a možda mu prošla i ispod prozora, nekako sam imala osjećaj da sam dalje.... Ako je ovo istina što nagovješćujete odmah sam bolje volje....da bar....Ste primijetile da ona ovdje bolje izgleda nego inače....? Joj cure i dečko...kako je u Stambolu çok çok guzel....puna sam dojmova, a bogme i žuljeva (vjerovale ili ne pješačili smo po 10 km dnevno+svi oblici javnog prijevoza) Imam cca 1800 fotki, između ostalog i one s mjestima iz Ezela... Isprika svima jer se nisam pojavila na Beyazit meydani u dogovoreno vrijeme ali i moja obitelj je htjela da nas vidi i uslika, a oni nisu mogli u 17 h već u 12 h i tako....žao mi je...al imam i tu slicicu s turističke kamere, a nas dvoje onako malo mutni na trgu al nema veze.... Ako hoćete mogu postaviti fotke na temi "mjesta radnje"..... Isprika jer sam sad off topic.....neću više... ...budući je ovo inače vrlo strogi forum... ...i inače ti ovako offtopičarenje ne bi nikada oprostili...već bi te po hitnom postupku banirali... ...danas ti sve opraštamo... ...danas slavimo...uz najljepši mogući razlog... ...samo ti slobodno postaj fotke na Istanbul temu... ...s nestrpljenjem ih čekamo!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 00:41 | |
| Honeyka, idi tamo na neke druge stranice i vidi imaju li što ?? Što oni javljaju ? Druge novine? Ako su je stvarno uhvatili sa drugim, gotovo je , nema nade da je Bebe primi natrag ... Molim vas , sutra u tijeku jutra postajte ..čitam vas!!! Jesmo li mi to dočekale da nam se ispuni želja?? Ona nije bitna... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 00:53 | |
| - adan je napisao/la:
Honeyka, idi tamo na neke druge stranice i vidi imaju li što ?? Što oni javljaju ? Druge novine? Ako su je stvarno uhvatili sa drugim, gotovo je , nema nade da je Bebe primi natrag ...
Molim vas , sutra u tijeku jutra postajte ..čitam vas!!!
Jesmo li mi to dočekale da nam se ispuni želja??
Ona nije bitna...[You must be registered and logged in to see this image.] ...tjeraš me i naređuješ adančice!!!!!!! ...smiješ...danas slavimo!!!!!! ...nema nigdje ništa... ...ali pretpostavljam za nekih sat-dva...kad drugi vide tu vijest...samo će je prepisati... ...kako to obično i bude... ...a onda će ih loviti po Istanbulu...ne bi li provjerili točnost informacije...ili nešto konkretno saznali od Njega samoga... ...to je njihov obrazac rada... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 00:59 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...tjeraš me i naređuješ adančice!!!!!!!
...smiješ...danas slavimo!!!!!!
...nema nigdje ništa... ...ali pretpostavljam za nekih sat-dva...kad drugi vide tu vijest...samo će je prepisati...
...kako to obično i bude...
...a onda će ih loviti po Istanbulu...ne bi li provjerili točnost informacije...ili nešto konkretno saznali od Njega samoga...
...to je njihov obrazac rada... ...mi smo takav forum .. tjeramo se... tjeramo .. .. a i sad, ako je Bebe slobodan ...lov je otvoren ... yes .. tura za sve ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 01:55 | |
| Kakva šteta...on slobodan, a ja se vratih....al čekaj....zaboravih....pa ja nisam slobodna.... Šta taj čovjek učini od nas _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 01:58 | |
- Amra je napisao/la:
- Evo me.... ....
Ne nosim nikakve vijesti iz Turkye.... Po pitanju KI kao da sam bila dalje, a ne bliže.... Kao što već rekoh Ree, iako sam spavala na cca 2 km od Bebea, a možda mu prošla i ispod prozora, nekako sam imala osjećaj da sam dalje.... Ako je ovo istina što nagovješćujete odmah sam bolje volje....da bar....Ste primijetile da ona ovdje bolje izgleda nego inače....? Joj cure i dečko...kako je u Stambolu çok çok guzel....puna sam dojmova, a bogme i žuljeva (vjerovale ili ne pješačili smo po 10 km dnevno+svi oblici javnog prijevoza) Imam cca 1800 fotki, između ostalog i one s mjestima iz Ezela... Isprika svima jer se nisam pojavila na Beyazit meydani u dogovoreno vrijeme ali i moja obitelj je htjela da nas vidi i uslika, a oni nisu mogli u 17 h već u 12 h i tako....žao mi je...al imam i tu slicicu s turističke kamere, a nas dvoje onako malo mutni na trgu al nema veze.... Ako hoćete mogu postaviti fotke na temi "mjesta radnje"..... Isprika jer sam sad off topic.....neću više... ...budući je ovo inače vrlo strogi forum... ...i inače ti ovako offtopičarenje ne bi nikada oprostili...već bi te po hitnom postupku banirali...
...danas ti sve opraštamo... ...danas slavimo...uz najljepši mogući razlog...
...samo ti slobodno postaj fotke na Istanbul temu... ...s nestrpljenjem ih čekamo!!!!! ok... Večeras sam ih prebacila sa fotića i moba na kompač i sutra polako...dozirano...stavljam.....uz opise kako smo do tamo došli i kako sam ja to lijepo obrazložila dragome zašto tamo idemo i zašto nešto fotografiram, a nije od nekog većeg značaja vezano uz povijest, arheologiju, umjetnost... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 02:02 | |
| ... je li samo ja ovo nisam vidjela ..ili niste ni vi ??... .. jesmo li imale samo sliku ili ... kažu .. na vratima na Cihangiru ... yes [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 08:05 | |
| I Gecce prenosi vijesti. Frajer s kojim je bila je zaokružen. Čini mi se da je to taj s kojim često Twitta. Hlače na cvjetni uzorak su tu. A zašto nosi dvije torbe? [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 08:07 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]momak na fotografiji nije bio vidljiv, ali ovdje se jasno vidi, i stvarno - to je vrlo sličan Kenana | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 09:18 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; pon 24 ruj 2012, 10:06; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 09:31 | |
| Da je to bar istina. Da ga je bar prevarila. Jer je to zaslužio. Samo sumnjam. Di bi ona njega prevarila, a nema prstena ni potpisa. Još nije sigurna. Mislim da je ovo opet priča koja prerasta u dosadu...zajedno, pa ih nema nigdje, onda se ona pojavi s ovim, a drugi dan je idiot Kenan drži za ruku. :kmf3: |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 10:10 | |
| - adan je napisao/la:
... je li samo ja ovo nisam vidjela ..ili niste ni vi ??...
.. jesmo li imale samo sliku ili ... kažu .. na vratima na Cihangiru ... yes
[You must be registered and logged in to see this link.] ...vidjela sam to.... ... adančice...okupirala te gu...leđa.... ....pa tekst nisi ni pogledala!!!!!! ... Didi...nije ona njega prevarila... ...nikada to ne bih ni pomislila... ...ali već ih zaista dugo nema skupa... ...a ona uhvaćena nekoliko puta sa frajerima...još i ljetos... ...ta veza nikada nije funkcionirala normalno... ....i moram priznati, koliko god to ne želim, ali ne bi me iznenadilo da je malo prošeće gradom kako bi dokazao da su skupa... ...ako još zaista jesu skupa... ...onaj Tessicin link je uklonjen... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 11:50 | |
| ...a evo i razloga zašto je uklonjena ona noćašnja vijest na [You must be registered and logged in to see this link.]...ponovo se pojavio isti tekst uz objašnjenje... [You must be registered and logged in to see this link.]...dosta je teško za iščitati...i shvatiti... ...hrvatski GT... [You must be registered and logged in to see this link.]...engleski GT... [You must be registered and logged in to see this link.]...uglavnom... ...čini se da je bila bijesna zbog fotki... ...i da je zvala autora članka...kako joj je dosta tih napisa i novinara..... Edit:...prijevod uz GT... Kenan İmirzalıoğlunun sevgılısı olarak adını duyaran Ozge aradı bügün benı. Hakkında çıkan bır habere oldukça sınırlenerek "bu kadarı da olmaz artık" dedı. Işte yukarıdakı resımle bırlıkte yayınlanan bu haber çok kızdırmış Ozgeyı. Yanlarında hıç erkek olmadığını ve bır kız arkadaşıyla dışarı çıktığını söyleyen Ozge o gecceyı şöyle anlattı: ˝Bır kız arkadaşımla gecce dışarı çıktım. Mekandan ayrıldıktan sonra telefonla babamla konuşuyordum. Bırden flaşlar patladı. Babama yıne çekıyorlar benı. O da yeter artık dedı. Sonrasında yıne bır erkekle yazmışlar. O fotoğrafta erkek nerede. Bu şekılde benı süreklı bırılerıyle yazıyorlar ve bu haberler kalıyor. Benım aılem bu tarz haberlerı normal karşılay cak bır aıle değıl. Bu şekılde onlar da zarar görüyor. Eğer bu şekılde gıderse Izmıre dönmek zorunda kalacağım.˝ Ova vijest je jako uzrujana sa slikom prikazan iznad Özge objavljen ovdje. Uz njih, i ako je bilo ljudi koji su otišli van s Ozge prijateljice, objasnio je on gecceyı ˝Izašla sam s klubovima djevojka noć. Nakon napuštanja prostora na telefonu u razgovoru s mojim ocem. Višestruki blicevi su bljesnuli. Tata Oni su još uvijek Beni On je rekao da je dosta. Onda opet jedan čovjek napisao. Gdje je ta slika čovjek. Uvijek mi pisati na taj način i to ostaje vijesti. Vruće normalno Vijesti zadovoljiti Moja obitelj nije obitelj kao što je ovaj. Na taj način, oni su uzimajući ozlijeđen. Na taj način, ako ćete se morati vratiti u Izmiru.˝ ...znači li to da će je vratiti u Izmir!!!!! ...nigdje nije demantirala samu vijest......a rečenica da su novinari i fotografi još uvijek tu... ...meni govori samo jedno... ...prekinuli su i ona ih više ne očekuje oko sebe... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; pon 24 ruj 2012, 12:26; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 12:16 | |
| Dakle, osoba kioja si napravi Fan Page OFICAL! sic! ne može podnijeti fotoaparate i bliceve uperene u nju. Osoba koja je počela masovno pokazivati svoje fotografije za koje misli da pokazuju kako je ona dobra manekenka, ne želi biti izložena objektivu. Pa dobro želiš li ti biti poznata faca? Ili ne ?
E, Kenane ako ti ostaneš s ovom oštrokonđom, onda si manji od makovog zrna. Slabić, mekušac i tvoj izgled samo vara.
|
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 13:05 | |
| jebala ga ona više. šta se zalijepio za nju, k'o da joj je od zlata ona stvar, da prostite | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 13:09 | |
| hahahah, volim kad Snobić poludi, znači da je stvarno dosta |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 13:14 | |
| Baš je neraspoložena [You must be registered and logged in to see this link.]libby akbulut @ ozzkeA life of a lie! 34s libby libby akbulut akbulut @ ozzkeWalk down the street, unaware of what would happen on the phone to tell her father DAY, flash fires at a time .. Libby libby 30m akbulut akbulut @ ozzkeA door was opened a door's closing ... this is a real life .. sulk! |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 14:42 | |
| ... :ušata: je zvala tatu...a ne Ljepotančića.... ... :ušata: je zvala novinara...
...da su skupa... ...Ljepotančić bi zvao novinere... ...i ne bi bilo prvi put...
...a ovi njeni tweetovi... ...samo potvrđuju da se nešto događa... ...ili se dogodilo... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 14:45 | |
| Već dugo vremena je ona depresivna - nekako neposredno nakon Grčke. Zapravo, od Grčke nisu niti viđeni zajedno.
S obzirom na poruke na Twitteru i činjenicu da je sve ostavila javno, mislim da oni nisu više zajedno.
Njena reakcija je kao i obično histerična i arogantna, što i priliči jednoj razmaženoj balavici. Nije mi jasan dio vezan za oca. Da li je on intervenirao?
Zadnja promjena: Tessa; pon 24 ruj 2012, 14:49; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 14:48 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- jebala ga ona više. šta se zalijepio za nju, k'o da joj je od zlata ona stvar, da prostite
I S.N.O.B.-ić poblesavio (I ne ona njega... to... ono... NE! ) I danas je nervozna, opet TAMO kucka... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 15:23 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Već dugo vremena je ona depresivna - nekako neposredno nakon Grčke. Zapravo, od Grčke nisu niti viđeni zajedno.
S obzirom na poruke na Twitteru i činjenicu da je sve ostavila javno, mislim da oni nisu više zajedno.
Njena reakcija je kao i obično histerična i arogantna, što i priliči jednoj razmaženoj balavici. Nije mi jasan dio vezan za oca. Da li je on intervenirao?
...ne, nije tata intervenirao...ali je :ušata: rekla da je tatica rekao da mu je toga već dosta...i da to mora stati... ... :ušata: je nazvala novinara!!!! ...ako sam dobro razumjela GT!!! ... SNOBiću.....a da te pošaljemo u Istanbul pa da mu ti to tako slikovito objasniš???? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 ruj 2012, 16:07 | |
...ne, nije tata intervenirao...ali je :ušata: rekla da je tatica rekao da mu je toga već dosta...i da to mora stati...
... :ušata: je nazvala novinara!!!!
...ako sam dobro razumjela GT!!!
...SNOBiću.....a da te pošaljemo u Istanbul pa da mu ti to tako slikovito objasniš???? Svašta. Prenosi tatine riječi. Osobno mislim da bi se Kenan, kao pravo muško, trebao oglasiti i reći da su prekinuli, pa neka je onda puste na miru. Tako da ju ne moramo više gledati. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 2 KI | |
|