| Novosti 2 KI | |
|
+15Leona enny HADI BE suradnica melodija Re Alone dolcevita026 d.i.n.a. Amra S.N.O.B1 adan honeybunny bes ni Tessa Snupika 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 06:51 | |
| ...ovo je ono druženje s jaknom... [You must be registered and logged in to see this link.]...ali ispod ima nešto...kao sako?? ...ne...to je kao dvostruka jakna...podstava možda??? [You must be registered and logged in to see this image.]...i gecce piše o tome... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 07:11 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...ovo je ono druženje s jaknom...
[You must be registered and logged in to see this link.]
...ali ispod ima nešto...kao sako?? ...ne...to je kao dvostruka jakna...podstava možda???
[You must be registered and logged in to see this image.]
...i gecce piše o tome...
[You must be registered and logged in to see this link.] Mene mi izgleda na elek koj se prikacuva na jaknata i koj moze i posebno da se nosi ili da se izvadi | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 09:22 | |
| ... Iako je Bebe sklon uzastopnom nosenju iste robe, prije sam mišljenja kako se radi o istoj večeri.... ... naime, i prvom članku piše da su bili na večeri vezanih za Karadayi, te kako su otišli u i proveli se do jutra. Fotkani na Nisantasi, Scotch bar... ..mislim da su , nakon večere, nastavili provod, muški ...
...još jedna u prilog potvrde prekida..
...sva trojica su bili i na večeri i imaju isti obleku... ...Bebe je preko sakooh! obukao jaknu...
....jedino,po onom članku nije vidljivo da je to nešto organizirao Bebe... .
PsSsst!...sad vidim da se ne radi o sakooh! ispod,jakna gore!!!...
... prije je to obrnuto ...oh,Bebe...pun si iznenađenja... ...prilikom izlaska sa večere ,taj donji dio ne da se prjetiti..
....ako se ne radi o nekoj njegovoj modnoj umotvorini,jaknu treba potražiti u KiP kolekciji...
...jesam li rekla ah, oh uh?... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 11:06 | |
...je li to Ljepotančić organizirao druženje i večeru uz 7. ep. Karadayija????? ...druženje je bilo u restoranu na Cihangiru...Rose Marine
[You must be registered and logged in to see this link.]
...uglavnom...večeru je napustio posljednji...
[You must be registered and logged in to see this link.] Poslednji! Niko ga ne čeka! Nigdje ne žuri! yes dobro za nas... ... loše po njega (uopšteno) Koliko shvatam Halit im se pridružio, novinari ga malo propitivali je li ljubomoran i to... On rekao sve OK... I dalje čekamo snimak... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 11:49 | |
| A drugarice nigdje :crying: | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 12:03 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- A drugarice nigdje :crying:
...najprije sam pomislila, kako misliš na onukojesmoserijesilikaostosmouvijekzeljeli ... ..sad su oboje slobodni...on i prijateljica sa kojom dugo i preeeduuugooo nije popio kavicu.. ....osim toga,navodno su Berg i Halit jako dobri prijatelji sa našom curom... yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 15:36 | |
| _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 16:36 | |
| Kako je lijepo primjetiti da se Jablan vratio društvenom životu, kolegama, svojim krugovima. Dugo je već prošlo , od kad lovimo vijesti na kapaljku i fotku svaka 2 mjeseca. A sad , u 10-ak dana , tri registrirana izlaska. Zadovoljstvo ga je vidjeti nasmijanog, šarmantnog iako bhrkathog. Možda nije kasno da spasi svoj dobar glas i pošalje u zaborav one ispade bijesa. Izgleda da je i snimanje ušlo u neku mirnu kolotečinu, kad imaju slobodno vrijeme ( dane?). I neka ga nastavi ovako korisno i pametno ispunjavati... yes Točno, nakon večere.. provod sa Kivancom... na Nisantasi... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 17:13 | |
| ...da da da...nakon večere u život sa Paštetamanom.... ...provod je ipak bio na Cihangiru... [You must be registered and logged in to see this link.]...pa on to ima dvije jakne?????? [You must be registered and logged in to see this image.]...je li mu hladno???? ...gracije...kad putujemo???? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 17:25 | |
- ...da da da...nakon večere u život sa Paštetamanom....
...provod je ipak bio na Cihangiru...
...gracije...kad putujemo???? Večera na Cihangiru...poslije do jutra u Macka Scotch baru.... Nisantasi... lijepo piše... .. morat ćemo te odvesti tamo, opet ... ... da utvrdiš gradivo.. Reče li netko da je vrijeme za kupovinu nove jakne!!! Poslušao!!! ... jakna je nova, takva je, dupla....puno se bolje vidi na fotkama, upravo postano... ... ...pec, još vrućeeee!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 21 stu 2012, 17:30; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 17:29 | |
| ...meni je i tako sve bitno na Cihangiru!!!!!!! ....da...morate me kazniti... ...odlaskom tamo... yes _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 21:12 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Da se ispravim...ručno održavanje tapisona..... ... to bi bio najodržavaniji tapison na svijetu ...( ) Ušao bi u Guinness world records....garant! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 21:16 | |
...ali ispod ima nešto...kao sako?? ...ne...to je kao dvostruka jakna...podstava možda???
Eto, to mu, po meni, dobro stoji....o tom sam pričala (pisala)... :ree2: .... a ne prslučići na majcu....pih.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 21:26 | |
| Ako još netko napiše kako su slatki zajedno...slijedi odmah bananko [You must be registered and logged in to see this image.]pišete o tome na svim temama evo vam, evo vam, evo vam [You must be registered and logged in to see this image.] :ree10: | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 22:13 | |
| - The Queen je napisao/la:
- Ako još netko napiše kako su slatki zajedno...slijedi odmah bananko
pišete o tome na svim temama
evo vam, evo vam, evo vam
Sad znamo kako doći do tebe.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 21 stu 2012, 22:39 | |
| uopće nisu slatki, ne mogu ih ni gledati :aha4: |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 22 stu 2012, 00:17 | |
| ko ? KivO i Kendžo? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 22 stu 2012, 00:28 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- ko ? KivO i Kendžo?
.. i ja sam pomislila kako misli na njih... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 22 stu 2012, 11:43 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 22 stu 2012, 18:27 | |
| Konačno duža snimka izlaska. Bože, kakva očita promjena na bolje. Vidite ga kako je nasmijan. :ree2: [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 22 stu 2012, 19:15 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Konačno duža snimka izlaska. Bože, kakva očita promjena na bolje. Vidite ga kako je nasmijan. :ree2:
[You must be registered and logged in to see this link.] ...fotkice... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 22 stu 2012, 19:18 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.] ...pa njemu osmijeh ne silazi s lica!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 22 stu 2012, 19:18 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 22 stu 2012, 20:33 | |
| ..je li ja brijem..ali , evo i nastavka snimka....počinje točno tamo, gdje prvi prestaje...??? [You must be registered and logged in to see this link.]..on se smije, smije se naglas... grleno...naša Maza... [You must be registered and logged in to see this image.]Nego, što su ga to pitali? Što spominje...seviyorum...??? ..ma... da je nešto ... već bi pisalo i u onom članku ...a tamo su samo kazali da su svi kazali kako su si svi dobri prijatelji i bla,bla,truć, truć... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 22 stu 2012, 20:39; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 22 stu 2012, 20:36 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Konačno duža snimka izlaska. Bože, kakva očita promjena na bolje. Vidite ga kako je nasmijan. :ree2:
[You must be registered and logged in to see this link.] Ekstra je raspoložen! yes Najzad! [You must be registered and logged in to see this image.]Bravo Tessičice za snimak! I Honeyčici za sličice! [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]Ja bi to [You must be registered and logged in to see this image.] pa Jeste, to je taj Adančice, ja ga jutros vidjela... ali prvog nije bilo... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Zadnja promjena: Re Alone; čet 22 stu 2012, 20:57; ukupno mijenjano 4 put/a. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 2 KI | |
|