| Novosti 2 KI | |
|
+15Leona enny HADI BE suradnica melodija Re Alone dolcevita026 d.i.n.a. Amra S.N.O.B1 adan honeybunny bes ni Tessa Snupika 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 27 stu 2012, 22:30 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 27 stu 2012, 22:34 | |
| - adan je napisao/la:
Sve i da su još zajedno, on bi uvijek bio drugi muškarac u njenom životu!!!
On stvarno nije rođen da bude drugi muškarac u životu neke žene....ili sam ja (a i sve vi) totalno fulale u svojoj procjeni... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 27 stu 2012, 22:38 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...Vogue Turkey...
[You must be registered and logged in to see this link.] Joj....dobrih li cipelica....dobra dolčevita....dobre trapke...joj, dobar on....ali samo još nešto što nikad nismo napisale: da bar obrije brkove! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 27 stu 2012, 23:24 | |
| Misliš da su brhkovi to što ... ohh, večeras ih nisam ni primjetila!!! Malo su ga kultivirali, skratili kosicu... pa dobro, recimo i to konačno: mogli su ga i obrijati!!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 27 stu 2012, 23:33 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 27 stu 2012, 23:46 | |
| Adan, hvala na pozivu na ovu temu! Vau, kakve fotke Konačno, malo liči na fikciju-Ezela koju obožavam. Isključujem komp . Spavat ću... i sanjati | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 27 stu 2012, 23:50 | |
| - Maki je napisao/la:
- Adan, hvala na pozivu na ovu temu! Vau, kakve fotke Konačno, malo liči na fikciju-Ezela koju obožavam. Isključujem komp . Spavat ću... i sanjati
Maki! Na pravom si mjestu! Ostani s nama! __________________________________________ edit: moram opet... lele kakve fotke... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 30 stu 2012, 20:44 | |
| ...o jučerašnjem posjetu Suskunlar Final Partyju... A fabulous party celebrating the end of Suskunlar The entire cast and crew of Suskunlar who will be bidding farewell this weekend, all came together at the end of shooting the finale episode for a celebration at a locale at the Beykoz Kundura Fabrika. Included in the celebration was the owner of TIMS Productions Timur Savcı. After the arrival of the performers he took the the stage and with microphone in hand and gave a short speech heartfully thanking everyone involved with the production. They also showed of all the the trailers back to back as part of the celebration. Included in attendance were Murat Yıldırım, Sarp Akkaya, Aslı Enver and her husband Birkan Sokullu, Berk Hakman, Güven Murat Akpınar, Mehmet Özgür, Pelin Akil, Özge Sezince. The celebration continued into the late hours of the evening. It was enjoyable to watch both Aslı Enver and Özge Sezince dancing and having a good time with the young cast of Suskunlar who were all also in attendance. There was a surprise for all with the arrival of Kenan İmirzalioğlu who stayed for a short time. Additional photographs including a video are being prepared and will be added upon completion. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 30 stu 2012, 23:58 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 01 pro 2012, 00:04; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 01 pro 2012, 00:01 | |
| - adan je napisao/la:
- Inače, Beykoz Kundura Fabrik , je mjesto gdje je Muškić imao i zadnji viđeni foto sextion za Vogue, zar ne?
[You must be registered and logged in to see this link.] ...da... ...i lokacija iz Ezela i Sona... ...i Ljepotančićev dnevni boravak... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 01 pro 2012, 00:06 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...da... ...i lokacija iz Ezela i Sona... ...i Ljepotančićev dnevni boravak... yes ... i mi smo bile tamo, zar ne ??? I opet ćemo ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 01 pro 2012, 00:16 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 01 pro 2012, 00:19 | |
| [b] Bravoooooo Adan you are the best - ti sekpgash ne castish so bonbonchich eve od mene za tebe te ceka :ree2: [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 01 pro 2012, 00:24 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- Bravoooooo Adan you are the best - ti sekpgash ne castish so bonbonchich
eve od mene za tebe te ceka :ree2: [You must be registered and logged in to see this link.] .. hvala ....!!!! Nego, da se ti meni ne dodvoravaš zbog putovanja??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 01 pro 2012, 00:25 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 01 pro 2012, 00:40 | |
| - kikule81 je napisao/la:
a izgleda i uspevam vo toa ... Muškić je !!! ______________________________ PSssst! Mali riječnik za BesNi: Bebe, Jablan, Muškić, Njuškica , Maza, Puzzla, Ljepotančić = KI _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 01 pro 2012, 09:45 | |
| - adan je napisao/la:
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 03 pro 2012, 00:45 | |
| NEMA NOVOSTI
ali onaokojojvišenikadaneželimopričatiuvezisBebeom......prolupala.....na instagramu samo neke mačketine, plišane životinje i barbike. Sorry što ju uopće spominjem...samo sam primijetila....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 03 pro 2012, 00:51 | |
| - Amra je napisao/la:
- NEMA NOVOSTI
ali onaokojojvišenikadaneželimopričatiuvezisBebeom......prolupala.....na instagramu samo neke mačketine, plišane životinje i barbike. Sorry što ju uopće spominjem...samo sam primijetila....
NEMA NOVOSTI.... preduhitrila si me... makar u postu.. ako ne u razmišljanju ... OnakojaokološetabezBebeainekatakoostane, se pogubila ... totalno... nisu Barbike i plišanci samo na Instagramu, nego ih nosa sa sobom... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 03 pro 2012, 20:56 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- NEMA NOVOSTI
NEMA NOVOSTI
.... preduhitrila si me... makar u postu.. ako ne u razmišljanju ...
OnakojaokološetabezBebeainekatakoostane, se pogubila ... totalno... nisu Barbike i plišanci samo na Instagramu, nego ih nosa sa sobom... U stvari, možda se nije pogubila. To s plišanim životinjama, lutkicama mi ide s Dady's girl! Bog te pitaj šta je Bebe s njom radio...možda kečkice pleo. Hmmm...vidi Adančice šta je sad stavila.....malo jezovito kako je uhvatila taj nož....brrrrrr :treees: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 03 pro 2012, 20:59 | |
| NEMA NOVOSTI
Je li da je to njena ruka?
Nema veze, glavno da se vraća doma, a ne na neke druge adrese, na kojima nije bila već mjesecima... yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 03 pro 2012, 21:01; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 03 pro 2012, 21:00 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 03 pro 2012, 21:08 | |
| - adan je napisao/la:
- NEMA NOVOSTI
Je li da je to njena ruka?
Njena je, sigurno. Prepoznajem ruku, a i taj tamni lak na noktima..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 03 pro 2012, 21:14 | |
| - Amra je napisao/la:
Njena je, sigurno. Prepoznajem ruku, a i taj tamni lak na noktima..... Kakva kultura i obzir... netko je imao rođendan, ovo baš i nije sa stilom...a i svoje svjećice je gasila sa mobitelom u rukama!!! Možda se nadala nečijem pozivu??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 03 pro 2012, 21:14 | |
| Ah, jadni Riza, ne pušta ga na miru. Očito želi ostati u kontaktu ne bi li što čula, ne bi li slučajno netko pitao za nju, ne bi li se slučajno sreli...ah... :ree10: |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 2 KI | |
|