| Novosti 2 KI | |
|
+15Leona enny HADI BE suradnica melodija Re Alone dolcevita026 d.i.n.a. Amra S.N.O.B1 adan honeybunny bes ni Tessa Snupika 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 11 lis 2012, 12:58 | |
| - Didily je napisao/la:
- hm..na njegove premijere dolaze prijatelji glumci, suradnici, iz Ezela smo ih vidjeli dosta. Samo nema nje. Poslije 20.6.2011. nismo ih nigdje vidjeli zajedno. Oni se ni slučajno ne susreću.
Je li to slučajnost ili su prekinuli sve veze? :ušata: prati Cansu po društvenim mrežama. Znači li to da su se ipak upoznale, da mi te susrete ipak nismo mogli vidjeti? Ili to :ušata: radi samoinicijativno?
baš je to sve čudno...
.. upravo gledam fotke .. susret glavnih glumaca .. Tugze i Jablan.. .. sjećam se onog zagrljaja na finalnoj epizodi Ezela... sa Cansu .. .. ovo kao da su se dva drveta naslonila jedno na drugo... .. na neki način mi je drago.. iako su i Cansu i Jablan dobri glumci .. ..ipak nisu tako dobri.. ipak je tamo bilo " njihove " kemije... .. a od tada su svi kontakti prekinuti ... nemoguće da ih ne bi uslikali, bar jednom ... .. on se druži sa svima..i ona ponekad... .. na nekima, gdje su se trebali sresti ( vjenčanje Tefinog brata!) .. su se izbjegli ...zar ne ? ..Jablan voli hodat po vjenčanjima, ali baš na tom nije bio .... .. i mislim da jadnanebila ne pozna Cansu .. nema tu nikakvog poznantva.. .. prati ona nju ..iz drugih, samo nama ženama znanih pobuda ... .. imati na vezi sjenu takve osobnosti, kakvu ima Cansu ...e, to ne bi lako podnosile ni jače ni zrelije od :ušata: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 11 lis 2012, 13:36 | |
| kad smo kod :ušata: sama se sebi žali: [You must be registered and logged in to see this link.]"Nema smisla .. jako bolno .." |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 11 lis 2012, 14:32 | |
| moram priznati da mi je jako simpa ovaj ured (ona tu radi sad?) di možeš donjeti micu sa sobom na posao! | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 11 lis 2012, 16:06 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Zadnja promjena: Re Alone; pet 12 lis 2012, 20:10; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 11 lis 2012, 16:19 | |
| Nadam se da je |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 12 lis 2012, 16:16 | |
| ...spominje li se to nova uloga našeg Ljepotančića????? [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; pet 12 lis 2012, 21:17; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 12 lis 2012, 19:27 | |
| - Didily je napisao/la:
- kad smo kod :ušata: sama se sebi žali:
[You must be registered and logged in to see this link.]
"Nema smisla .. jako bolno .."
ok...al mica-maca joj je stvarno slatka....morate priznati..... [You must be registered and logged in to see this image.]A otkud joj pravo da slika s ovog mjesta? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 12 lis 2012, 20:36 | |
| Ja keljim, a vi me špotajte ako je staro.... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 12 lis 2012, 21:51 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...spominje li se to nova uloga našeg Ljepotančića?????
[You must be registered and logged in to see this link.] ..oh..pa opet ..neki Kara... itd??? .. nadam se da ovaj nije imao brkove .. ..ne , više ne smije prihvaćati brkate uloge ... .. nikako ... to ne ... nema smisla... ne više brkove ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 12 lis 2012, 21:57 | |
- ...spominje li se to nova uloga našeg Ljepotančića?????
[You must be registered and logged in to see this link.] Honey, što me ne špotaš... ....oprosti....nisam vidjela da si stavila... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 12 lis 2012, 22:00 | |
| - adan je napisao/la:
..oh..pa opet ..neki Kara... itd???
.. nadam se da ovaj nije imao brkove ..
..ne , više ne smije prihvaćati brkate uloge ...
.. nikako ... to ne ... nema smisla... ne više brkove ...[You must be registered and logged in to see this image.] ...evo i tog Kara Mustafe... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 12 lis 2012, 22:14 | |
- adan je napisao/la:
..oh..pa opet ..neki Kara... itd???
.. nadam se da ovaj nije imao brkove ..
..ne , više ne smije prihvaćati brkate uloge ... .. nikako ... to ne ... nema smisla... ne više brkove ...[You must be registered and logged in to see this image.] ...evo i tog Kara Mustafe...
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ma daaaaj, kakvi više brkovi?? Nek te uloge prihvati kad ostari i bude krio bore! Ne brkovi! Ni brada ni brkovi! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 12 lis 2012, 22:34 | |
| [quote="honeybunny" ] ...evo i tog Kara Mustafe... [You must be registered and logged in to see this link.]... ... ... .. neće valjda .. [You must be registered and logged in to see this image.].. i gledam ga na UH temi ..premršav je .. treba ga podebljati .. .. kuhati mu fine stvari ... ...odoh na fotke... nostalgična sam .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 12 lis 2012, 22:52 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 12 lis 2012, 23:24 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- da nam se ne pretvori u ovo...
[You must be registered and logged in to see this link.] Mi kak smo blesave...i tad bi nam bio sexy..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 12 lis 2012, 23:40 | |
| - Amra je napisao/la:
- d.i.n.a. je napisao/la:
- da nam se ne pretvori u ovo...
[You must be registered and logged in to see this link.] Mi kak smo blesave...i tad bi nam bio sexy..... ..pa.. jel´ vidiš taj osmjeh.. sami ... [You must be registered and logged in to see this image.] ??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 13 lis 2012, 00:02 | |
| Ovaj je bar zadržao kosu.....(i čašu i to ne na krivom mjestu).... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 13 lis 2012, 20:03 | |
| Novi članak o stari iz Srbije Ezel i Ejšan: Istina o našoj ljubavi [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 14 lis 2012, 20:45 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 15 lis 2012, 09:44 | |
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 22 lis 2012, 22:36 | |
| - Amra je napisao/la:
- Re Alone je napisao/la:
- Opa, evo Jablana i u reklami za ATV (u pauzi epizode). Jeste vidjele?
Pa velim...sve je to lova.... Ajd' da ovdje quotam, kao neka je novost... Ova reklama... Nismo prije vidjele... Evo po katovima, pa kome šta odgovara: ... kat prvi... [You must be registered and logged in to see this image.]... pa drugi kat... ...malo khrupniji... ... (oni su to nisam ja... ) [You must be registered and logged in to see this image.].... i treći kat... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 22 lis 2012, 23:05 | |
| ...oh...Reeee... ... za one sa malo više pameti ( iz tri dijela)... .. da te odmah raspameti ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 22 lis 2012, 23:13 | |
| Ufff, kakve puzlice Re. Ove su već složenije. Posebno mi se sviđa srednji dio. :ree2: _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 22 lis 2012, 23:17 | |
| .. ... šteka mi na srednjima... zapelo .. ne ide ni dolje ni gore ... .. je li tako treba ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 22 lis 2012, 23:29 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 2 KI | |
|