| Novosti 2 KI | |
|
+15Leona enny HADI BE suradnica melodija Re Alone dolcevita026 d.i.n.a. Amra S.N.O.B1 adan honeybunny bes ni Tessa Snupika 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 16:55 | |
| Snobiću..ubijaš nas na kapaljku.. mučenički... Zurica... Nasmijan ..cijelo vrijeme.. raspoložen ... Bili su na nekakvoj izložbi... usput!! To je ta serija fotki... kafić nakon snimanja i izložba.. Za Snobića...smućkalica..... [You must be registered and logged in to see this image.]Ovaj lik, kao da mu jen brat! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 18:05 | |
| A jaknica je sasvim ok.....tek toliko. I da...50000 TL je cca 165000 kn... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 21:43 | |
| Može li biti da ovo što gleda bude tiket za kladionicu? Možda na mob. provjerava rezultate? On voli sport... prati sport ... Evo i malo uvećana fotka: [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Zadnja promjena: Re Alone; ned 16 pro 2012, 21:55; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 21:51 | |
| - Amra je napisao/la:
- A jaknica je sasvim ok.....tek toliko.
I da...50000 TL je cca 165000 kn... I ja mislim , da je ova jaknica sasvim OK, ova škura ... kritizirali smo onu svijetlu , zar ne? Iako je , sasvim pristojno kratka!!! A novootkrivene bragešice izgledaju ..show!! ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 21:56 | |
| I bregašice su ok...i cipelice....(samo bih mu brkove obrijala, eventualno ih može imati za KIP kolekciju ako će biti ovako bezobrazno zgodan kao za snimanje zadnje kolekcije...Iskreno, tamo ga ne mogu zamisliti bez brkova....znam da bi bilo još bolje ali nekako je i s njima......čvrst...... ) _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 22:00 | |
| - Amra je napisao/la:
- I bregašice su ok...i cipelice....(samo bih mu brkove obrijala, eventualno ih može imati za KIP kolekciju ako će biti ovako bezobrazno zgodan kao za snimanje zadnje kolekcije...Iskreno, tamo ga ne mogu zamisliti bez brkova....znam da bi bilo još bolje ali nekako je i s njima......čvrst...... )
...i baš kad sam pomislila kako sam uspjela tu riječ izbaciti iz glave... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 22:02 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 22:05 | |
| - Amra je napisao/la:
- I bregašice su ok...i cipelice....(samo bih mu brkove obrijala, eventualno ih može imati za KIP kolekciju ako će biti ovako bezobrazno zgodan kao za snimanje zadnje kolekcije...Iskreno, tamo ga ne mogu zamisliti bez brkova....znam da bi bilo još bolje ali nekako je i s njima......čvrst...... )
..opet ona ... čvrst ... ??? Molim fotodokumentirati!! Kad si već spomenula!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 22:06 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 22:13 | |
| - Amra je napisao/la:
Tko...šta...zašto....kako...kada? Jel ja? Honey? Koja zna šta je dobro? Ne kapiram! To mi je valjda od one sličice šta si postala... Ti, ti. Znaš što je dobro... samo nas ne pratiš u našim dvosmislenim pričama, mi to nekako sve izvrnemo, treba sram da nas bude _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 22:13 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
..opet ona ... čvrst ... ??? Molim fotodokumentirati!! Kad si već spomenula!!! Ulovio me smijeh jer si me na nešto podsjetila. Mogu se iskupiti jednom idejom samo da ne moram tražiti sličicu? Znam idealan poklon za pod bor Bebeu..... Vidjela sam ga i ranije, a i danas u Gloria IN-u. Mrak je. Da mu to kupimo i pošaljemo....? HRTA zna adresu.... Cure....samo da napomenem....nisam ozbiljna...ja se šalim....ako vas zanima...na Chatanje...nije ovo mjesto da tu postam.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 22:16 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Tko...šta...zašto....kako...kada? Jel ja? Honey? Koja zna šta je dobro? Ne kapiram! To mi je valjda od one sličice šta si postala... Ti, ti. Znaš što je dobro... samo nas ne pratiš u našim dvosmislenim pričama, mi to nekako sve izvrnemo, treba sram da nas bude Da...a vi vjerojatno mislite ...šta ja tu radim? A baš mi je zabavno s vama....ovako se zafrkavati....život je i tako preozbiljan...je li tako? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 22:32 | |
| - Amra je napisao/la:
Da...a vi vjerojatno mislite ...šta ja tu radim? A baš mi je zabavno s vama....ovako se zafrkavati....život je i tako preozbiljan...je li tako? Ma neeeeeeeee!!!!!!! Vidi nju, još će me pogrešno i shvatiti! Ja, lično, obožavam što si tu. Samo se naglas žalim kako nam sporo ide tvoje preobraćenje u ovakve kao što smo mi Duša draga, nemoj mi se naljutiti. Bilo iz potpuno drugih namjera! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 22:48 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 22:58 | |
| Samo za Reeee ?? Preobratiti ćemo mi tebe, da znaš, dobro nam ide.... yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 23:00 | |
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 23:04 | |
| Superiška ste!
Ajmo na fotke ... glasanje ... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 23:37 | |
| ...još fotkica sa izložbe... [You must be registered and logged in to see this image.]...neke smo već vidjeli... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 23:38 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 23:44 | |
| Što je zamišljen nad ovim djelima....zamislite što bi tek bio zamišljen da dobije naš umjetnički poklon... A nešto mi se čini da bi i Halitu dobro došao jedan... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 23:53 | |
| ...glasajte za našeg Ljepotančića... En İyi Erkek Oyuncu ...i za seriju Karadayi... En İyi Dizi [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 16 pro 2012, 23:56 | |
| Bravo za fotke Honey. :ree2:
Glasati i za Cansu:
En İyi Kadın Oyuncu |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 17 pro 2012, 00:08 | |
| Honeyčice, koliko novih fotkica. Hvala. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 17 pro 2012, 00:45 | |
| ...nema na čemu...
...glasala sam i za Cansu... yes _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 17 pro 2012, 01:17 | |
| - Amra je napisao/la:
- Što je zamišljen nad ovim djelima....zamislite što bi tek bio zamišljen da dobije naš umjetnički poklon...
A nešto mi se čini da bi i Halitu dobro došao jedan...
[You must be registered and logged in to see this link.] iskvarile smo je, iskvarile! Sad i ona vidi što mi vidimo... svuda.. i uvijek... Btw. Jablan složio bojeeee ... ... i bleji u poprsje ovoga ... umjetničkog djela ... - honeybunny je napisao/la:
- ...glasajte za našeg Ljepotančića... En İyi Erkek Oyuncu
...i za seriju Karadayi... En İyi Dizi [You must be registered and logged in to see this link.] Glasala i za Kenana i za Cansu! Inače, kod mene automatski se uključuje prevod stranice. Pri glasanju se pojavi kockica za klik: SPASITI Kako da znamo kako stoje s glasovima? _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 2 KI | |
|