A šta bi sa onom objavom na TW juče ? Nigde ništa..
Adančice..Amrice..hvala za info o tom Sultanu,al' meni je to o Kenanovom učešću u tom projektu,slično onoj vesti da će Brad Pitt glumiti u "Sulejmanu"..
Mada,ko zna..
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 05 stu 2012, 23:03
Leona je napisao/la:
E,sad sam ja napravila sebi sliku u glavi..
A šta bi sa onom objavom na TW juče ? Nigde ništa..
Adančice..Amrice..hvala za info o tom Sultanu,al' meni je to o Kenanovom učešću u tom projektu,slično onoj vesti da će Brad Pitt glumiti u "Sulejmanu"..
Mada,ko zna..
...kakvom objavom na TW????
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 06 stu 2012, 00:42
honeybunny je napisao/la:
...lik(fotograf) koji je radio KIP kampanju na TW profilu je najavio:
Kenan İmirzalıoğlu paradigma sutra .. mora da je bomba...
...odnosi li se to na seriju ili ?????
Na ovu objavu na TW sam mislila..
Je l' prati neko onu :ušata: na TW,oglasava li se ona ovih dana ?
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
honeybunny Admin
Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 06 stu 2012, 00:53
Leona je napisao/la:
...lik(fotograf) koji je radio KIP kampanju na TW profilu je najavio:
Hahahaha vakvite anketi kolku se verodostojni, decava nemaat shto da pravat pa se utepuvaat od glasanje. Se znae koj e najdobar, a za toa ne ni treba anketa nie znaeme deka KENO IS THE BEST.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 06 stu 2012, 20:19
...rezultati ankete za glumca koji je obilježio ovu sezonu na malim ekranima...
...naš je Ljepotančić na četvrtom mjestu sa 10,5 % glasova, iza Ahmet Kural (35%), Çağatay Ulusoy(19,9%) i Kıvanç Tatlıtuğ(11,2%)
Možda je taj Ahmet obilježio sezonu...ali Bebe je obilježio puno više...ko pravi Istanbulski mačor....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
honeybunny Admin
Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 07 stu 2012, 20:56
....sličnost crtanog lika s našim Ljepotančićem...
Zadnja promjena: Tessa; čet 08 stu 2012, 13:11; ukupno mijenjano 1 put.
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 08 stu 2012, 12:57
The world famous director Ferzan Özpetek who lives in Italy, stated that he would like to cooperate with the most popular Turkish actors, Kenan İmirzalıoğlu and Kıvanç Tatlıtuğ. "Italians love them", he said and added that he'll propose them officially as soon as he makes clear the project he'll use them. The director of Hamam, Night in Harrem, Opposite to the window, Magnificent Guest etc, he'll sure get a positive reply from the two actors. In every chance, he says the best for both of them "There's no need to say about how handsome they are. But they're also very good actors. Italians love them".
...Ljepotančić će govoriti i o tome hoće li glumiti u filmu Ferzana Ozpeteka...
Ispričavam se što sam prenijela krivu informaciju. Emisija ipak ide u 9 sati prijepodne (tursko vrijeme). Sorry još jednom.
Zašto si dala krivu informaciju? Sad ne mogu gledati jer me ujutro nema doma.....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 10 stu 2012, 20:24
A nema ništa od emisije danas ujutro...?
Hvala Kikule... Više ima isječaka iz filma, nego razgovora....
Ja odgledala jutros.. Pa,eto mogu da kazem da nam se nas Muskic,stvarno,vraca u formu.. Meni je bio skroz sarmantan,raspolozen i nasmejan.. :ree2: I cini mi se da je vratio koju kilicu.. yes
I,da.. Deluje,pomalo,napeto.. Stalno se dodiruje po licu,ceska po glavi,cupka nogama..
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 10 stu 2012, 22:45
Oh..ah..uh.. bili smo jako šarmantni ... Pomalo se popunio, slažem se Leonice .. Ali .. nije ga nervirala... dao joj se...