_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 25 pro 2012, 20:41
honeybunny je napisao/la:
...da su tračevi istiniti...kao što nisu... ...to bi značilo, ne da je izbirljiv...nego upravo suprotno... ...to bi značilo da nije izbirljiv već čeka koju će mu voda sljedeću donijeti...
...a moram priznati da mi on i djeluje tako... ...iako se potajno, još uvijek, nadam da je pravi rasni pastuh!!!!
Pa napisala sam da nije izbirljiv.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 25 pro 2012, 21:59
Hm... meni se čini da Bebe , kad je u vezi, potpuno se povuče sa tržišta! Dok je bio sa kaćiperkom, nije ga bilo ni na čaju sa prijateljima!!!
A sa tom vezom je pokazao, koliko nije izbirljiv. Koliko sam se čudila dok su bili zajedno, toliko se sada čudim još više. Od kada sam malo više saznala o njoj...[You must be registered and logged in to see this image.] No , ja o toj vezi imam teoriju, ne odstupam, samo mi se potvrđuje..
Australija je bila izazov... odmor... avantura...kao, bili su prekinuli , dan prije odlaska i pomirili se drugi dan nakon povratka! (sic!)
Sigurna sam, kad nije u vezi .. redovno se troši, ne špara se...i nije tip da bi dugo apstinirao.. što ne znači da nije izbirljiv! To je čista statistika. Njemu se nudi, vjerojatno svaka. On ipak izabere, zar ne! Izabere za potrošnju, ne za vezu.... tu je vjerojatno važan izgled, filing, miris..kako reče...
Ja ga zamišljam takvog. I vjerujem, duboko, da me ne bi razočarao.. da on jeste rasni pastuh!! To se..naprosto ...njuši oko njega ... i to je ono što bi me sigurno oborilo u horizontalu , da ga sretnem uživo!!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 25 pro 2012, 22:08
...oprosti Amričak...u pravu si...
...adančice...nije to jedino što bi tebe navelo na horizontalu...zar ne?
...ovo ne mogu ne objaviti... ...vezano je za tekst o profesionalizmu u sceni kissa... ...a pogledajte objavljenu fotku...
...fotka tjera na ˝postanimo swingeri˝... Edit: tek sam sad vidjela da jej Bes ni objavila tu fotku na Karadayi novostima... ...ali neću je brisati...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 25 pro 2012, 22:16
Honey sve ok....
Čemu ste se tako slatko smijali? Dobila sam tablet, sad više nisam na windows već androidu i sad mi lijepo kaže "vlasnik nije omogućio za mobitel" i još mi kaže "pogledajte kasnije na PC-u". Manemoj....otkud zna da ne mogu sad (MM je na laptopu). Ufffff.....vražja tehnologija......
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 25 pro 2012, 22:38
E ne mogu da vjerujem da ga je neko stavio u onaj video!
Vidim zabavljate se. Samo kratko da se javim i pretrčim novosti... da vidim da NEMA NOVOSTI [You must be registered and logged in to see this image.]
Družimo se više preksjutra, kad dođem doma ...
_________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 25 pro 2012, 22:39
Amra je napisao/la:
Honey sve ok....
Čemu ste se tako slatko smijali? Dobila sam tablet, sad više nisam na windows već androidu i sad mi lijepo kaže "vlasnik nije omogućio za mobitel" i još mi kaže "pogledajte kasnije na PC-u". Manemoj....otkud zna da ne mogu sad (MM je na laptopu). Ufffff.....vražja tehnologija......
... manemoj... otkud zna..kao Mujo i Haso u vicu sa mobitelom: od kud znaš da sam ovdje??
Smijali se montaži: Bebe pleše gangam
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 25 pro 2012, 22:39
Reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 25 pro 2012, 22:48
Re Alone je napisao/la:
E ne mogu da vjerujem da ga je neko stavio u onaj video!
Vidim zabavljate se. Samo kratko da se javim i pretrčim novosti... da vidim da NEMA NOVOSTI [You must be registered and logged in to see this image.]
Družimo se više preksjutra, kad dođem doma ...
Vrati nam se što prije.
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 25 pro 2012, 23:03
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Honey sve ok....
... manemoj... otkud zna..kao Mujo i Haso u vicu sa mobitelom: od kud znaš da sam ovdje??
Smijali se montaži: Bebe pleše gangam
A tko ne pleše ovih dana gangam? Morat ću to kasnije pogledat. Mislim da ćete se odmorit od mene i mojih postanja sličica. Još nisam skužila kako se radi copy/paste...fali mi miš. Proučavam čitav dan....jedva sam božićni ručak skuhala......sve kasnilo..... Al bit će sličica iz Istanbula....ima program za panoramsko snimanje (što god to bilo).
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 25 pro 2012, 23:07
Amra je napisao/la:
A tko ne pleše ovih dana gangam? Morat ću to kasnije pogledat. Mislim da ćete se odmorit od mene i mojih postanja sličica. Još nisam skužila kako se radi copy/paste...fali mi miš. Proučavam čitav dan....jedva sam božićni ručak skuhala......sve kasnilo..... Al bit će sličica iz Istanbula....ima program za panoramsko snimanje (što god to bilo).
Panoramsko snimanje... ćeš iskoristiti kad odeš u Istanbul.. !!!!
Meni su tvoje sličice raj za oči...
Ne znam za tvoj tablet, ja na mom iPhonu samo malo duže zadržim prst na tekstu koji želim copy..i onda mi se pojavi opcija .. pa onda rastegnem od -do što želim i kliknem na copy...
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 25 pro 2012, 23:10
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Panoramsko snimanje... ćeš iskoristiti kad odeš u Istanbul.. !!!!
Meni su tvoje sličice raj za oči...
Hoću, obećavam.....nitko mi u Istanbulu lice neće vidjet...stalno će tablet biti ispred i stalno ću slikat i snimat....i kad se vratim....dijelit s vama..... :ree2:
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 26 pro 2012, 16:45
...eto nam i snimke odlaska sa večere na kojoj je bio sa Keremom Catayem...
... ne razumijem zašto na snimku pominju Zeynep B. ....... da li je i ona sa anekim na ručku u istom hotelu ......
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 2 KI sri 26 pro 2012, 21:07
I prije nego pogledam snimku..ako spominju Zeynep, mogu se kladiti!!!!! yes
I sad kad je onakojaseigrabarbikamaimačkifarbanokte bivša, ignoriraju je , ne priznaju joj ni da je postojala... status bivše ima Zeynep, još uvijek!!!
... mislim da im je rekao: nedjeljni izlazak...
Obožavam ga.. izašao je iz kuće, druži se.. daje nam se!!!
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 27 pro 2012, 00:46
Ovo smo imali? Ako jesmo....isprika, ja sam vidjela samo sličice.... [You must be registered and logged in to see this link.]