| Novosti 2 KI | |
|
+15Leona enny HADI BE suradnica melodija Re Alone dolcevita026 d.i.n.a. Amra S.N.O.B1 adan honeybunny bes ni Tessa Snupika 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 23 pro 2012, 14:16 | |
| - Maki je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
- ...Ljepotančić je sinoć viđen u restoranu Pera Palas Hotela na Taksimu...
...oko dva sata je večerao sa Keremom Catayem... ...novinarima nije htio ništa pretjerano govoriti.... ...osim da se raduje novoj epizodi... [You must be registered and logged in to see this link.] ...hotel... [You must be registered and logged in to see this link.]
nema fotki !? ...da ih ima...bile bi tu... ...ali nema ih... ...možda se i pojave... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 23 pro 2012, 14:32 | |
| - kikule81 je napisao/la:
Kenan met last night Ay Yapim's boss, Kerem Çatay in Taksim Pera Palas Hotel where they had a dinner which lasted for 2 hours. They left the place together and they didn't say anything about that. When Kenan was asked about the upcoming episode and the kissing scene with Bergüzar Korel, he said simply: "Let's watching it together, I'm looking forward to".... Oh..Kike...avatar ... Ne spadam u red zavidnih .. nije mi bad što ti jesi..samo mi je žao što ja nisam!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 23 pro 2012, 14:35 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 23 pro 2012, 14:36 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 23 pro 2012, 14:38 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 23 pro 2012, 15:13 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 23 pro 2012, 15:18; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 23 pro 2012, 15:16 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- toa ne znaci deka narenata godina nema i ti a bidesh , kje gi vlozime site napori da se ostvari toa
Oh ..Kike... [You must be registered and logged in to see this image.].. kad bi to bilo... [You must be registered and logged in to see this image.].. oh, Kike.... [You must be registered and logged in to see this image.].. ja bi bila najsretnija žena na svijetu i široj okolici!!! Mojih 100% je u redu i uvijek spremno!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 pro 2012, 10:23 | |
| Uhvaćen na Nišatntašu. Naslov: KI jeste ludi? Agresivno ponašanje KI Iskreno, on meni izgleda nasmješen. Ne razumijem zašto su stavili takav naslov. Imate i galeriju slika, ali ne stignem ih sada staviti. Sorry! [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 pro 2012, 11:57 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 pro 2012, 12:28 | |
| Na brzaka,očevid! Zaista izgleda dobro. Neobrijani smo, snimaju li uopće, ili smo lijeni preko vikenda? Snijeg mu je navukao rukavice Ispitivali su ga o Karadayi, novim glumcima koji ulaze u seriju i tu je negodovao! Vjerojatno inzistiraju na info koje on ne želi ili ne smije iznositi. Novinarska posla. Neka je on nama sav ovako yakisikli, šarming i ljut! I. ...mrak mi je ovako neobhrijan!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 pro 2012, 14:22 | |
| | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 pro 2012, 15:16 | |
| ...obleka na gornjim fotkama izgleda sasvim pristojno... ...međutim... ...fotka iz ovog kuta izgleda...i sa ovim kombinacijama boja... ... [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 pro 2012, 15:48 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...obleka na gornjim fotkama izgleda sasvim pristojno... ...međutim... ...fotka iz ovog kuta izgleda...i sa ovim kombinacijama boja... ... [You must be registered and logged in to see this link.] Ne, Honeyka, radi se o svjetlosnim zakulisnim igricama!! Ovu jaknicu poznamo!! Vidjeli smo je najmanje jednom. Nosi je onda kad je jako hladno ili sniježi. Imao ju je negdje u 2.-3. mjesecu, kad je bio na večeri pred smo snimanje UH.. na Beyoglu, padao je snijeg...sjećate se?? Jaknica je malo duža, kad je hladno, da zaštiti , je li ... detaljčićičič !! Da smo znale, bile bi mu ponesle onu stvrčicu koju nam je lansirala Amričak ! Obzirom da znamo kako je ta jaknica normalnih , sivkastih i smeđih tonova, očito je da se na gornjoj fotki radi o štojaznamkakvomretušuiliosvjetljenju. Uredan i po toj bljuzgi, fino popeglane bragešice... pipice brušena koža(?) ...još samo da može mirišati... I ... ... čini mi se.. ovi ne pišu kako je bio nasilan ...( ) Analiziraju upravo odjeću Božanstveni kaže: brkovi Odjeća spin. Zatim dno svoje hlače ... Što boja cipele odlazi ... Niti ona uzdignuta ovratnik jakne. Rukavice već ga izbrisati. Ali on ne imati brkove ... Znamo radi ulozi, ali ... Što nije ih nosile. Mislim da i oni kažu kako je sve već viđeno : i jakna i bragešice i pipice..ali prije nije imao brkove!!! Znaju da ih nosi radi uloge, ali ... Ne sviđaju se niti njima??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 24 pro 2012, 15:56; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 pro 2012, 15:52 | |
| ...kako god adančice... ...ali pogledaj boje!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 pro 2012, 16:01 | |
| Pa ja mislim da su upravo boje " iskrivljene" tim nečim... Pogledaj asfalt, zelenilo,... Evo te jaknice. Dakle, ako se još radi , a čini mi se da da , o nedavno viđenim pipicama smeđe boje....stvar je OK. [You must be registered and logged in to see this image.]PSsssst!! Ne dam ja na njega!!! Ja sam za pod njega !!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 pro 2012, 18:11 | |
| Smijem komentar? (ljubiteljice njegova stila...ne zamjerite....) [You must be registered and logged in to see this image.]Kao, nadam se, poštena kritičarka njegova modnog izričaja kažem:.....ovaj stil je diskutabilan! Općenito....njegov stil je diskutabilan.... Može on i bolje (bez obzira na boje)! Bregašice su visokog sjaja i ne idu mi uz ovu jaknu (ona crna je to malo ublažila).... Šuze? Dalo bi se i to bolje.... Šteta na onakvo tijelo i lice ne nositi lijepe stvari...pogotovo kad može birati.... Da je moj....ufff....ne bi on takav šetao....sve bi se prašilo za njim....rekli bi tada: vidi kako je uvijek dobro obučen....(pa makar čopori žena trčali za njim). Edit: Adančice, čini mi se da kad bi mogle pod njega većina ne bi ni išla na njega...., a kamo li komentirala stil oblačenja...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| |
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 pro 2012, 18:35 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 24 pro 2012, 21:10 | |
| Stil je totalno diskutabilan... jedino dobro obučen je na KiP reklamama!! Ostalo su konobarske kombinacije i one tipa: nisam imao vremena! On sebi to baš ni ne bi smio dozvoljavati. On nije samo glumac ( kao takav , može što hoće) ali on je i model, zar ne!!!?? ...ja sam samo komentirala boje....koje nisu onakve kakve se na toj fotki čine!! I ja bi ga obukla, pa kad ide ulicom, da se sve okreću i kažu: vidi, kako je dobro od kad je sa njom. Dobro mu stoji ta ženska!! A onda bi ga ... skinula... takav bi meni bio najbolji!!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 25 pro 2012, 02:18 | |
| Evo malo trača iz Albanije: gt to lijepo prevodi [You must be registered and logged in to see this link.] Prema sviim saznanjima do sad Ki je do sada imao aferu sa SVAKOM glumicom s kojom je glumio. Pastuh |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 25 pro 2012, 13:21 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 25 pro 2012, 16:02 | |
| To baš i ne znači da je pastuh nego da nije izbirljiv. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 25 pro 2012, 16:35 | |
| ...da su tračevi istiniti...kao što nisu... ...to bi značilo, ne da je izbirljiv...nego upravo suprotno... ...to bi značilo da nije izbirljiv već čeka koju će mu voda sljedeću donijeti... ...a moram priznati da mi on i djeluje tako... ...iako se potajno, još uvijek, nadam da je pravi rasni pastuh!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 25 pro 2012, 16:42 | |
| ...glasajte... ...tko je najpopularniji glumac u 2012. godini... [You must be registered and logged in to see this link.]...koja je najpopularnija serija u 2012... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 25 pro 2012, 16:57 | |
| Nije valjda. Ja sam ga uvijek doživljavala kao muškarca koji ipak ne popušta pod navalom žena (ne više kao u mladim danima). Imala sam dojam da bira pomno, da ne želi isprazme odnose...sve dok se nije pojavio s onom kokoškom...Na kraju krajeva, sa Zeynep je bio jako dugo.
Ha, bit će da to ipak zna samo on. Kokoš mi nikako ne ide u glavu, tu me je razačarao jer muškarac kakvim sam ga ja doživljavala nikad ne bi odabrao takvu spodobu. Bljak... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 2 KI | |
|