| Karadayi - epizoda po epizoda | |
|
+14HADI BE d.i.n.a. suradnica Leona melodija Tessa enny bes ni Amra adan Re Alone S.N.O.B1 honeybunny The Queen 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 16 stu 2012, 01:30 | |
| - Re Alone je napisao/la:
-
... našla sam sliku i priliku plastične...
... ista ona! ..
[You must be registered and logged in to see this link.] Original PVC!!!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 16 stu 2012, 22:34 | |
| .... može on sve biti ..... i postolar ..... i odvjetnik .......... on je naš Jablančić :ree2: | |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 18:41 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 19:54 | |
| ...Turgut je shvatio, po opisu, da je Salih bio taj koji je njuškao po njegovom stanu...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
Broj postova : 88 Join date : 29.10.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 21:40 | |
| ovo mi je najgore , 20 min reklama , jedna scena i gotovo On je zgoooodan bijela košuljica, prsluk, cijepa drva, ona viri kroz prozor. Osmjesi, pogledi su tu. čekamo nastavak.... dobro je ide dalje , nije puno reklama
Zadnja promjena: Pesimisticna; pon 19 stu 2012, 21:44; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 21:41 | |
| - Pesimisticna je napisao/la:
ovo mi je najgore , 20 min reklama , jedna scena i gotovo On je zgoooodan bijela košuljica, prsluk, cijepa drva, ona viri kroz prozor. Osmjesi, pogledi su tu. čekamo nastavak.... Pesimistična...vidimo da si optimistična glede serije..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 22:07 | |
| ...nisam mogla gledati!!! Ima li repriza???? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 22:17 | |
| - Amra je napisao/la:
- Pesimisticna je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this image.] ovo mi je najgore , 20 min reklama , jedna scena i gotovo On je zgoooodan bijela košuljica, prsluk, cijepa drva, ona viri kroz prozor. Osmjesi, pogledi su tu. čekamo nastavak.... Pesimistična...vidimo da si optimistična glede serije..... [You must be registered and logged in to see this image.] jesam , ovaj sam put optimistična ( glede njih dvoje) Jednim okom gledam Fatu(smorilo me totalno, ali još samo par dana), drugim okom buljim u lap top na koljenima samo zbog Mahira.Dva i pol sata gledati i ništa ne razumjeti [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 22:18 | |
| - adan je napisao/la:
...nisam mogla gledati!!! Ima li repriza???? ...za nekih sat-dva bit će uploadano na YT kanalu Karadayija... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 22:19 | |
- Amra je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this image.] ovo mi je najgore , 20 min reklama , jedna scena i gotovo On je zgoooodan bijela košuljica, prsluk, cijepa drva, ona viri kroz prozor. Osmjesi, pogledi su tu. čekamo nastavak.... Pesimistična...vidimo da si optimistična glede serije..... [You must be registered and logged in to see this image.] jesam , ovaj sam put optimistična ( glede njih dvoje) Jednim okom gledam Fatu(smorilo me totalno, ali još samo par dana), drugim okom buljim u lap top na koljenima samo zbog Mahira.Dva i pol sata gledati i ništa ne razumjeti [You must be registered and logged in to see this image.] A...ha...ha....neće te utješiti....ali ...nisi jedina.....mislim, što se tiče lap topa na koljenima...i ja već imam žuljeve na njima! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 22:24 | |
| - Amra je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this image.] ovo mi je najgore , 20 min reklama , jedna scena i gotovo On je zgoooodan bijela košuljica, prsluk, cijepa drva, ona viri kroz prozor. Osmjesi, pogledi su tu. čekamo nastavak.... Pesimistična...vidimo da si optimistična glede serije..... [You must be registered and logged in to see this image.] jesam , ovaj sam put optimistična ( glede njih dvoje) Jednim okom gledam Fatu(smorilo me totalno, ali još samo par dana), drugim okom buljim u lap top na koljenima samo zbog Mahira.Dva i pol sata gledati i ništa ne razumjeti [You must be registered and logged in to see this image.] A...ha...ha....neće te utješiti....ali ...nisi jedina.....mislim, što se tiče lap topa na koljenima...i ja već imam žuljeve na njima! [You must be registered and logged in to see this image.] he, he pregrijao se, noge me peku. Čudim se da već nije crko | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 22:29 | |
- Amra je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this image.] ovo mi je najgore , 20 min reklama , jedna scena i gotovo On je zgoooodan bijela košuljica, prsluk, cijepa drva, ona viri kroz prozor. Osmjesi, pogledi su tu. čekamo nastavak.... Pesimistična...vidimo da si optimistična glede serije..... [You must be registered and logged in to see this image.] jesam , ovaj sam put optimistična ( glede njih dvoje) Jednim okom gledam Fatu(smorilo me totalno, ali još samo par dana), drugim okom buljim u lap top na koljenima samo zbog Mahira.Dva i pol sata gledati i ništa ne razumjeti [You must be registered and logged in to see this image.] A...ha...ha....neće te utješiti....ali ...nisi jedina.....mislim, što se tiče lap topa na koljenima...i ja već imam žuljeve na njima! [You must be registered and logged in to see this image.] he, he pregrijao se, noge me peku. Čudim se da već nije crko Kupila sam si onu stvarčicu....tanko postolje na koje staviš lap top i iz njega sa strane izvučeš "policu" na kojoj možeš koristiti i miša. Ništa ne peče po nogama i ventilator normalno radi.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 22:31 | |
| Honeyka, hvala... - Amra je napisao/la:
- .. ventilator normalno radi....
Je li može malo pojašnjenje? Je li moj ventilator ponekad buči i huči ..a to bi otklonila ta stvarčica ? Iako nemam miša. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 22:40 | |
| - adan je napisao/la:
Honeyka, hvala...
- Amra je napisao/la:
- .. ventilator normalno radi....
Je li može malo pojašnjenje? Je li moj ventilator ponekad buči i huči ..a to bi otklonila ta stvarčica ? Iako nemam miša. A huči i buči ponekad i moj bez obzira na tu stvarčicu ali ne stisnem ga tkaninom i koljenima....položen je na ravnu plohu i radi kao što bi radio i na stolu. To je plastična podloga, u stvari, prije mješavina plastično-gumene podloge iste površine kao i lap top, debljine nešto tanje od jednog cm i sa strane možeš izvuči proširenje na kojem možeš raditi s mišom jer kad taj dio izvučeš, podloga je šira od lap topa. Imaš ih u dućanima s kompačima i IT opremom. Imaš ih i debljih, raznih ...ali meni je ovaj baš ok.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 22:45 | |
| I sad nisam gledala kraj. Pukla stranica..... Šta je bilo? Kkao su se vratili? Ma...sigurno ništa! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 22:52 | |
| | |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 22:55 | |
| - Amra je napisao/la:
- I sad nisam gledala kraj. Pukla stranica..... [You must be registered and logged in to see this image.] Šta je bilo? Kkao su se vratili? Ma...sigurno ništa!
Imam i ja tu podlogu ali sam lijena stavit ju ispod . Ništa važno, ispred broda ih je čekala cicata, okata, PVc, mops, kak hoćete. Danas je cijelo vrijeme siktala, na kraju vidjela kad Mahir pruži ruku Feride na silasku s boda. | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 22:55 | |
|
Zadnja promjena: bes ni; pon 19 stu 2012, 22:57; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 22:56 | |
| Kakav ventilator? Meni niš' ne buči :help: |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 22:58 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 22:58 | |
| - Didily je napisao/la:
- Kakav ventilator? Meni niš' ne buči :help:
Ti nemaš ventilator??? Moj , ponekad, ne znam kada mu i zašto dođe, malo odvrti , hučno i bučno... i onda se smiri .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 23:00 | |
Zadnja promjena: honeybunny; pon 19 stu 2012, 23:02; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 23:02 | |
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 23:02 | |
| | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 19 stu 2012, 23:03 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda | |
| |
|
| |
| Karadayi - epizoda po epizoda | |
|