Slijedi li , ipak, malo vatreniji , kad je pronađe ???
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sri 02 sij 2013, 17:07
13. episode summary
Still drunk from their sweet kiss, Mahir and Feride don’t quite know how to behave with each other. Turgut looks for the ways to regain Feride’s trust. Necdet and Snake Berdan make plan to successfully trap Mahir. Unknowingly, Mahir throws himself in fire. Feride’s surprising move makes it all much more complicated.
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sri 02 sij 2013, 18:42
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
bes ni Ezelovac
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 04 sij 2013, 19:54
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 04 sij 2013, 22:11
Hvala , Bes ni ...
Mahirmir sve više sliči na Ezela... ...
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 04 sij 2013, 22:13
bes ni je napisao/la:
and why Mahir crying? [You must be registered and logged in to see this link.]
...We will see on Monday...
bes ni Ezelovac
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 04 sij 2013, 22:46
Now, when I read a translation, I understood why Mahir crying, he realizes that his love for Feride no future :lutijena:
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 04 sij 2013, 22:54
E, ako i ovdje bude nesretan kraj, a mogao bi biti jer opeeeet su u pitanju čast, tradicija, obećanja, očekivanja, obitelj, prijateljstvo, sve .....samo prava ljubav stigne čekati....onda nek stvarno idu vrit Turci sa svojim sapunicama skup sa mnom koja to gledam.....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 04 sij 2013, 22:57
bes ni je napisao/la:
Now, when I read a translation, I understood why Mahir crying, he realizes that his love for Feride no future :lutijena:
Oh, neeeeeeee... ne opet ....
Gost Gost
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 04 sij 2013, 23:26
ajde, ajde ne cmoljite. Pogledajte kako je LOŠ poljubac, ovako usporen
Tu je Kena čak lošiji od inače uvijek loše Berg. Izraz lica, a onda i poljubac zatvorenih usta.
Ja sam navikla da njegovi poljupci budu potres, poplava, elementarna nepogoda, da se sva smrznem...za ovaj me je sram koliko je to LOŠEE
Ma dogovoreno....prodaju nam fore....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 04 sij 2013, 23:53
Podsjetimo se njegovih poljubaca ...na fotkama???
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 04 sij 2013, 23:59
adan je napisao/la:
Podsjetimo se njegovih poljubaca ...na fotkama???
Kad to? Druga subota?
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sub 05 sij 2013, 00:14
Amra je napisao/la:
Kad to? Druga subota?
... tko bi to dočekao...
Amra Moderator
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sub 05 sij 2013, 00:16
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Kad to? Druga subota?
... tko bi to dočekao...
Vidim....već smo otišli i dalje od öpücüka (nije li to smiješna riječ?)....
bes ni Ezelovac
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sub 05 sij 2013, 11:58
Didily je napisao/la:
ajde, ajde ne cmoljite. Pogledajte kako je LOŠ poljubac, ovako usporen
Tu je Kena čak lošiji od inače uvijek loše Berg. Izraz lica, a onda i poljubac zatvorenih usta.
Ja sam navikla da njegovi poljupci budu potres, poplava, elementarna nepogoda, da se sva smrznem...za ovaj me je sram koliko je to LOŠEE
and I liked this kiss: Feride"s kiss is chaste (krjeposnu) ,but Mahir"s kiss - passionate
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sub 05 sij 2013, 13:51
Poljubac....Odrađen, odglumljen ali... Ne mogu, pa ne mogu ovaj poljubac doživeti kao strastven... Ne gledam seriju...možda zato ne osećam erotičnost između njih... Podsvesno, naučena na njega i Ejšan očekujem mnogoo više. Njih dvoje kao dvoje penzionera...
Zadnja promjena: Maki; sub 05 sij 2013, 17:04; ukupno mijenjano 1 put.
Gost Gost
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sub 05 sij 2013, 14:41
Ova druga verzija je još gora. Kenan to očajno izvodi. Pogledajte početak,umjesto da je kao iznenađen, on čeka (čak mi se čini kao da je gleda oprezno, kao da se boi toga što slijedi)...i tek poslije poljupca je kao iznenađen, a nakon toga to uopće nije strastveno, vide se stisnute usne... ako, jako loše...ah, možda nije bio njegov dan
Gost Gost
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sub 05 sij 2013, 14:48
Evo, čvrsto obećajem. Pošto ja njih dvoje ne mogu svariti (ni Kenana u ovoj ulozi), neću više komentirati. Nije fer da vam kvarim užitak...baš sam sebična
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sub 05 sij 2013, 14:54
bes ni je napisao/la:
and I liked this kiss: Feride"s kiss is chaste (krjeposnu) ,but Mahir"s kiss - passionate [You must be registered and logged in to see this link.]
Ni ovako, uz ovu krasnu Besame Mucho... Ne.
Toliko očigledno, samo odrađeno, ma što zatvorenih, stisnutih čak usana. Malo su ruke čvršće i "muškije" privukle , i to je sve.
Halit ih je "gledao" odozgora. Nisu uspjeli prevladati nelagodu. Osjetila se odmah. Kod njega.
Možda su stoga i išli na ovo snimanje zračnim kamerama, da se manje vidi...
Ostajem pri gledanju. Što je jedan kiss..prema dva sata Bebea, osmiješaka, žaruljica ...
Amra Moderator
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sub 05 sij 2013, 16:15
Cure, nije da ih branim, donijeli su odluku, pogrešnu ali su tako odlučili. Mislim da iako među njima nema ni 1% kemije u odnosu na onu Cansu/Bebe ovo su kao dvoje profesionalaca mogli puno bolje odraditi. Pa ne gade se jedno drugome zaboga. Ovo je stvarno nelagoda...dogovor....što li. Iz poštovanja prema Halitu ili nelagode, čega li, tako su odradili i pokvarili stvar.... Uvjerena sam, da nije bilo te prepreke, da Bebe nije postavio tu ogradu (možda on, možda ona, možda zajedno), razvalio bi ju, jer on kao i sve ostalo i jedan stravstveni kiss zna savršeno dobro odglumiti, ovdje nije htio, tu je odglumio glumu....i pokvario možda jedinu ili jednu od rijetkih ljubavnih scena.....