| Karadayi - epizoda po epizoda | |
|
+14HADI BE d.i.n.a. suradnica Leona melodija Tessa enny bes ni Amra adan Re Alone S.N.O.B1 honeybunny The Queen 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 14 pro 2012, 20:00 | |
| S obzirom da nisam toliko okupirana izgledom,obratila sam pažnju na nešto drugo,a to je glas....Glas, žene moje,pa kako on to izgovara "Gospođice sutkinjo"...aaaaaa _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 14 pro 2012, 20:22 | |
| - suradnica je napisao/la:
- S obzirom da nisam toliko okupirana izgledom,obratila sam pažnju na nešto drugo,a to je glas....Glas, žene moje,pa kako on to izgovara "Gospođice sutkinjo"...aaaaaa
Možda malo preponizno za moj ukus...meni se više sviđa kad je čvrst. Strah me odnosa sličnog onom Ezel-Bade...njanja-njanja....ne pitajte keko sam sad došla na to... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 14 pro 2012, 23:32 | |
| - Amra je napisao/la:
Možda malo preponizno za moj ukus...meni se više sviđa kad je čvrst. Strah me odnosa sličnog onom Ezel-Bade...njanja-njanja....ne pitajte keko sam sad došla na to... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 14 pro 2012, 23:34 | |
| - Amra je napisao/la:
Možda malo preponizno za moj ukus...meni se više sviđa kad je čvrst. Strah me odnosa sličnog onom Ezel-Bade...njanja-njanja....ne pitajte keko sam sad došla na to... I nama , Amričak, i nama... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 14 pro 2012, 23:39 | |
| - Amra je napisao/la:
Možda malo preponizno za moj ukus...meni se više sviđa kad je čvrst. ...da...i meni... ...već i od same pomisli... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sub 15 pro 2012, 08:41 | |
| Pa ja sam to doživjela kao da izgovara sa nestrpljenjem,sa teškoćom,kao diže mu tlak,pa onda kroz zube stisne "gospođice sutkinjo",suzdržava se....al,eto možda samo u toj jednoj sceni,5 ep.kadsu kod nje u dvorištu na ljuljački. Bade-Ezel odnos ne bih mogla podnijeti i definitivno bih odustala od gledanja.... Ali kako barata rukom,joj što te sve ruke još mogu _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sub 15 pro 2012, 10:58 | |
| E pa sad.....baš ste se pomamile.....razvratnice jedne....., a ja ništa takvo nisam ni pomislila...te ruke.....te čvrst...pa da...čvrst....baš moram objašnjavat? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| |
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sub 15 pro 2012, 13:02 | |
| - Amra je napisao/la:
- E pa sad.....baš ste se pomamile.....razvratnice jedne....., a ja ništa takvo nisam ni pomislila...te ruke.....te čvrst...pa da...čvrst....baš moram objašnjavat?
... uvijek zaboravljam , kako si ti tu samo radi konstatacija!! A da , na općenarodno veselje, popratiš fotkom!!!?? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 16 pro 2012, 01:02 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 16 pro 2012, 01:10 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- E pa sad.....baš ste se pomamile.....razvratnice jedne....., a ja ništa takvo nisam ni pomislila...te ruke.....te čvrst...pa da...čvrst....baš moram objašnjavat?
... uvijek zaboravljam , kako si ti tu samo radi konstatacija!!
A da , na općenarodno veselje, popratiš fotkom!!!?? Te fotke imaš ti Adančice na svom kompaču....ja nemam.....(na žalost).. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 16 pro 2012, 01:27 | |
| - Amra je napisao/la:
Te fotke imaš ti Adančice na svom kompaču....ja nemam.....(na žalost).. .. aha.. i ispod kušina... Npr... junačina, čvrst Muškić u koži... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 16 pro 2012, 01:29 | |
| Nećeš te fotke do sutra ujutro ispucat....mislim....koliko ih on ima (čvrstih) i koliko ih ti imaš ispod kušina..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 17 pro 2012, 20:20 | |
|
Ja sam tu.. a vi?
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 17 pro 2012, 20:21 | |
| Sad uskočila... Koči na ATV _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 17 pro 2012, 20:22 | |
| ...tu sam...
...meni je sve ok sa vezom...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 17 pro 2012, 20:27 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Sad uskočila...
Koči na ATV
Meni ništ ne koči. Ne idem preko ovih linkova već direkt na ATV Turkey stream...ATV AVRUPA i gledaš...sve ok... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 17 pro 2012, 20:29 | |
| Plastična sigurno tuži Mahira Nazifu kako ju zanemaruje..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 17 pro 2012, 20:32 | |
| ...zbog PVC će Nazif porazgovarati sa sinom!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 17 pro 2012, 20:34 | |
| Baš ste me iskvarile...sram vas bilo Mahira najmanje u kadru...(a buni se da puno snima...).. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 17 pro 2012, 20:37 | |
| ...ima ga...ima... yes ...ima i nešto krupnijeg kadra... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 17 pro 2012, 20:37 | |
| - Amra je napisao/la:
Meni ništ ne koči. Ne idem preko ovih linkova već direkt na ATV Turkey stream...ATV AVRUPA i gledaš...sve ok... Ima li to link? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 17 pro 2012, 20:38 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 17 pro 2012, 20:43 | |
| Što je ovaj Riza ružan!
Strašno! :treees:
(snašla sam se, gledam, gledam, hvala cure!) _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Zadnja promjena: Re Alone; pon 17 pro 2012, 20:43; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 17 pro 2012, 20:43 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...ovaj link ne blokira...
[You must be registered and logged in to see this link.] Neće.Samo vrti.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda | |
| |
|
| |
| Karadayi - epizoda po epizoda | |
|