| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 06 pro 2012, 22:17 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 06 pro 2012, 22:49 | |
| Majko moja, šta ga secirate..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 06 pro 2012, 23:21 | |
| - Amra je napisao/la:
- Majko moja, šta ga secirate.....
.. težak je teret slave!!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 07 pro 2012, 00:00 | |
| Ima još nostalgičnih za starim fotkama.... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 07 pro 2012, 00:36 | |
| ...malo mutnjikava... ...ali ipak leđa... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 07 pro 2012, 00:58 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...malo mutnjikava...
...ali ipak leđa...
[You must be registered and logged in to see this link.] A gdje je gu.... ????? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 07 pro 2012, 01:05 | |
| ...nisu dovoljna leđa???? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 07 pro 2012, 01:07 | |
| ...pa dobro...evo i gu...leđa... [You must be registered and logged in to see this image.] ...jesi li svjesna što dijelim s tobom?????' ...zadovoljna????? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 07 pro 2012, 01:19 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 07 pro 2012, 01:20 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...pa dobro...evo i gu...leđa...
[You must be registered and logged in to see this link.] li svjesna što dijelim s tobom?????' ...zadovoljna????? … [You must be registered and logged in to see this image.]... Častim!!! [You must be registered and logged in to see this image.]PSsssst!!! Nismo je vidjele...ovo su , sigurno , oni vojnici!!! Trebale smo!! T r e b a l e s m o !!!!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 07 pro 2012, 01:25 | |
| - adan je napisao/la:
…[You must be registered and logged in to see this image.]...
Častim!!!
[You must be registered and logged in to see this link.]
PSsssst!!! Nismo je vidjele...ovo su , sigurno , oni vojnici!!! Trebale smo!! T r e b a l e s m o !!!!!! ...hmmm...torta u 1:24???? MOže!!!!!!!!!!! ...čini mi se da je ovo novija fotka... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 07 pro 2012, 09:57 | |
| Stvarno ga secirate Noga.... ljubi da prođe... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 07 pro 2012, 19:37 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 07 pro 2012, 19:52 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 07 pro 2012, 20:50 | |
| Amrice ova treća je samo zbog poljupca i usana _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 07 pro 2012, 22:24 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 07 pro 2012, 22:28 | |
| - suradnica je napisao/la:
- Amrice ova treća je samo zbog poljupca i usana
Da, a Asli je morala glumiti gađenje ! Kako li joj to tek bilo teško ! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 07 pro 2012, 22:28 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- To je taj Ezel look....
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this image.]
.. samo da ne propjeva ... Neće...isključila sam ton da te ne potjeramo.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 07 pro 2012, 22:40 | |
| Očigledno neka Devran faza... Nego, Adan...pogledaj malo kako se u nekim kadrovima na Bebeu vide rupicekojenikadnisividjelaninajednomdrugomprimjerku...... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 07 pro 2012, 23:48 | |
| - Amra je napisao/la:
- Očigledno neka Devran faza...
Nego, Adan...pogledaj malo kako se u nekim kadrovima na Bebeu vide rupicekojenikadnisividjelaninajednomdrugomprimjerku...... [You must be registered and logged in to see this link.] Devran faza... Obožavam taj dio njega ... rupicekojejanisamvidjelakodnijednogprimjerka... Zato mrzim brkove.. iako su na KiP fotkama brhkovi... jer ih od njih ne vidim ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 08 pro 2012, 00:21 | |
| Zato bi brhkove (u Turskoj) trebalo zabraniti....i neka ih samo Bali beg smije nositi.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 08 pro 2012, 00:29 | |
| Devran je presladak. Preteča Ezela. U stvari on je mračna strana Ezela. Zaista" m r a k" _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 08 pro 2012, 00:35 | |
| - Amra je napisao/la:
- Zato bi brhkove (u Turskoj) trebalo zabraniti....i neka ih samo Bali beg smije nositi....
Koji je to? Turban boy? Ako jeste, slažem se.. ali ,neeee, ne treba mu otvarati temu!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 08 pro 2012, 00:48 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Zato bi brhkove (u Turskoj) trebalo zabraniti....i neka ih samo Bali beg smije nositi....
Koji je to? Turban boy? Ako jeste, slažem se.. ali ,neeee, ne treba mu otvarati temu!! Da...taj...i slažem se...nećemo mu posvetiti ni trun vremena.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 08 pro 2012, 17:34 | |
| Već su bile... ... ali volim ovu fazu bez brhkova... Malo su pričali.... [You must be registered and logged in to see this image.]... a onda je shvatio da lik hoće 74267624 puta da se fotoslikiše ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|