| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 17 pro 2012, 00:23 | |
| Oooo, hvala hvala na čašćavanju Evo još rukah, nego magluština neka navalila... [You must be registered and logged in to see this image.]... pa novije ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 17 pro 2012, 00:26 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 17 pro 2012, 00:27 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 17 pro 2012, 00:44 | |
| ...baš ste.... ...baš....baš... ...svratim na trenutak... ..i zalijepim se za ekran!!!!!!!! ...i sad mi recite kako ću dalje učiti????????? ...kako se koncentrirati na bilo što...osim na.... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 17 pro 2012, 00:50 | |
| Jest, jest, u oči gleda .... Nema učenja Honeyčice, nema... Ni Amra nema da spava noćas ... Evo još nekoliko rukah i neću više, ne učestvujete sa sličicama :aha4: [You must be registered and logged in to see this image.]... i jedna mala za kraj koja nema enlarge ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 17 pro 2012, 00:53 | |
| Još da ima enlarge onda sigurno ne bih spavala noćas.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 17 pro 2012, 00:57 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 17 pro 2012, 00:59 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...i sad mi recite kako ću dalje učiti?????????
Čvrsto uhvati knjigu u ruke...!!!! _____________________________________________________ - Leona je napisao/la:
- Iznenađenje...
[You must be registered and logged in to see this link.] ... ovo je bio finalni, čvrsti stisak ruke... .. trebalo ti je točno 7 ( sedam ) minuta ... yes ..to se zove team work... ______________________________________________________ - Re Alone je napisao/la:
Ni Amra nema da spava noćas ... Nema, nema... ... mora plesti... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 17 pro 2012, 01:15; ukupno mijenjano 4 put/a. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 17 pro 2012, 01:00 | |
| Ajooooj....preplaših se.... :srami: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 17 pro 2012, 01:01 | |
| - adan je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
...i sad mi recite kako ću dalje učiti?????????
Čvrsto uhvati knjigu u ruke...!!!!
I po noći ju stavi ispod kušina.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 17 pro 2012, 01:03 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 17 pro 2012, 01:09 | |
| - Amra je napisao/la:
- Šta mi to radite djevojke?
[You must be registered and logged in to see this link.] ... ah..oh..uh.. Bebe... [You must be registered and logged in to see this image.]... sve je ovo ... [You must be registered and logged in to see this image.]...a tek što bi smo ti radile!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 17 pro 2012, 01:11 | |
| - Leona je napisao/la:
- Iznenađenje...
[You must be registered and logged in to see this link.] Vidi ti nju kako se primirila pa iskače u sitne sate! Honeyčice, i od mene sva podrška da tu knjigu čvrsto uzmeš u ruke i ne puštaš Ne obraćaj pažnju na nas, nikako... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|