| Fotografije 4 KI | |
|
+14enny suradnica Tessa honeybunny d.i.n.a. Leona adan melodija Maki HADI BE kikule81 Re Alone Amra S.N.O.B1 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 01:08 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 01:12 | |
| - Amra je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Na ovo, u kinu, na velikom platnu, nismo skakutale... samo smo... ... na sjedalima... Jedna od prvih scena, odmah te oduzme... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 01:15 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 01:20 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 14:05 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 14:11 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 17:03 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
-
[You must be registered and logged in to see this image.] U punom izdanju sa svih 193 cm! Hvala S.N.O.B 1 slika govori više nego 1000 reči! : sam i nasmejan _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 17:15 | |
| Stvarno ste pozitivno lude sa smajlićima za Amru! Zato smo svi dobili nagradu . Što su slatki Kenan i Cansu! A tek njegove gestikulacije _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 17:26 | |
| - Maki je napisao/la:
U punom izdanju sa svih 193 cm! Hvala S.N.O.B 1 slika govori više nego 1000 reči! : sam i nasmejan U punom izdanju i neznanju ...ali, uz ovaj osmiješak, ja mu opraštam sve!!! I zato jer je sam!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 18:39 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 18:43 | |
| Skoro da mi i nije čudno što je sam. I ostati će tako ako nastavi s ovim stilom oblačenja. Štaaaaaa mu jeeeeeeeee? Izgleda ko gastarbajter koji je na godišnjem odmoru i došao je doma.....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 19:14 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 19:33 | |
| - bes ni je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Bes ni Možda je lepši na ovoj na kojoj se ne smeje ... Eh, taj pogled Još kad bih ja znala da preuredim sliku. Zamislite ga sa kraćim zulufima, bez brkova i sa Ezelovskim šiškicama Lepotan je on, samo je nabacio masku _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 19:45 | |
| Ma ne kažem ja ništa na brke, zulufe i zurku. Mora tako zbog serije. Ono što ne mora jest oblačiti se ovako...staromodno, konvencionalno, bez veze. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 20:20 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ma ne kažem ja ništa na brke, zulufe i zurku. Mora tako zbog serije.
Ono što ne mora jest oblačiti se ovako...staromodno, konvencionalno, bez veze. Ovako nešto [You must be registered and logged in to see this image.]Možda je stvar u kravati... stišće ga, žulja... tri otkopčana dugmića... :ree2: Ali evo citat šta on misli o oblačenju za ovakve prilike KIP me me potaknuo da ponovno obratim pažnju dobrom odijevanju i ostavim neformalnu odjeću.Prije 10 god nisam obraćao pažnju što ću obući na neku svečanost.Znao sam reći-obući ću majicu.Sad želim biti lijepo obučen,leptir-mašna i smoking....kao da idem na dodjelu Oscara.Počeo sam više paziti na te stvari.
Eh, ovaj KIP... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 20:56 | |
| - Amra je napisao/la:
- Skoro da mi i nije čudno što je sam. I ostati će tako ako nastavi s ovim stilom oblačenja.
Štaaaaaa mu jeeeeeeeee? Izgleda ko gastarbajter koji je na godišnjem odmoru i došao je doma.....
..i obukao najbolje odijelo, da se pokaže pred selom... ... samo još mercedes nedostaje...crveni... Kao da je zabunom stavio Mahirmirovu kravatu!!! Ali, znate što...nekako me to raduje... onako, odaje da je od krvi i mesa, nesavršen, ima tip feler... Edit: i nije stvar u tome što nosi odijelo , kravatu....nekad mora, prilika iziskuje ...nego u tome kakvo odijelo i kravatu je izabrao, spario ... Vidjeli smo mi njega u KiPovim odijelima, zar ne?? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 21:37 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Skoro da mi i nije čudno što je sam. I ostati će tako ako nastavi s ovim stilom oblačenja.
Štaaaaaa mu jeeeeeeeee? Izgleda ko gastarbajter koji je na godišnjem odmoru i došao je doma.....
..i obukao najbolje odijelo, da se pokaže pred selom... ... samo još mercedes nedostaje...crveni...
Kao da je zabunom stavio Mahirmirovu kravatu!!!
Ali, znate što...nekako me to raduje... onako, odaje da je od krvi i mesa, nesavršen, ima tip feler...
Edit: i nije stvar u tome što nosi odijelo , kravatu....nekad mora, prilika iziskuje ...nego u tome kakvo odijelo i kravatu je izabrao, spario ...
Vidjeli smo mi njega u KiPovim odijelima, zar ne??
A o izdanjima u smokinzima... Setila se leptirke na Uzun premijeri...kao u KIP-u 2012 [You must be registered and logged in to see this image.]Za najnovije izdanje je imao asocijaciju iz KIP kataloga 2012 [You must be registered and logged in to see this image.]Ponavljala sam gradivo i shvatila da i u KIP-u ima fotkica koje mi se manje i više sviđaju. _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 22:23 | |
| Mi se sve slažemo oko ovakvih bragešica??...show.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 22:49 | |
| Eto, kakvo je ovo odijelo iz Ezela? Savršeno! To je to! Ezel! Kakve su ove bregašice tj kakav je on u njima? Savršen! Model! A ovo što je obukao u RL? Ma bez veze! Bebe! Ali......nek mu bude. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 22:58 | |
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 23:10 | |
| - Amra je napisao/la:
- Eto, kakvo je ovo odijelo iz Ezela? Savršeno! To je to! Ezel!
Kakve su ove bregašice tj kakav je on u njima? Savršen! Model! A ovo što je obukao u RL? Ma bez veze! Bebe! Ali......nek mu bude. ponovo isto mislimo Nazdravljamo sa kaficom ili sokićem _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 23:45 | |
| Ovo odijelo na posljednjoj (vremenski) fotki je smiješno. Kao da mu je malo, rukavi kratko. Ni malo ne djeluje elegantno u njemu. Djeluje stromodno U Ezelu je bio najelegantniji. Njega očito moraju stilisti oblačiti. P. S. a i slikano je iz lošeg kuta, pa je to možda isto uzrok lošem dojmu. |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 23:54 | |
| Jest. Slikano nekako odozgora. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 23:55 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 11 sij 2013, 23:58 | |