| Fotografije 4 KI | |
|
+14enny suradnica Tessa honeybunny d.i.n.a. Leona adan melodija Maki HADI BE kikule81 Re Alone Amra S.N.O.B1 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 18 sij 2013, 22:37 | |
| Priznajem, obožavam ga kao Ezela. Kad god vidim ovakvu sliku, srce zadrhit. Ali za Ezelom. Kad vidim Kenana na ovimposljednjim slikama, njente, nada. Hladna ko špricer. To je počelo kad se pojavio s onom spodobom. Prestala sam ga idealizirati. Razočarao me. er Kenan kakvim sam ga ja zamišljala NIKAD ne bi bio s tako odbojnom osobom. Sve stoji, prezgodan je, krasan primjerak muškarca (osim u Karadayi, tu ga ne mogu smisliti pa zato i ne gledam,lošu ulogu je izabrao), ali .... To je tužno...izgubila sam nešto dragocjeno...eh Kenane, nisi mi to smio učiniti |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 18 sij 2013, 22:55 | |
| - Didily je napisao/la:
- Priznajem, obožavam ga kao Ezela. Kad god vidim ovakvu sliku, srce zadrhit. Ali za Ezelom. Kad vidim Kenana na ovimposljednjim slikama, njente, nada. Hladna ko špricer.
To je počelo kad se pojavio s onom spodobom. Prestala sam ga idealizirati. Razočarao me. er Kenan kakvim sam ga ja zamišljala NIKAD ne bi bio s tako odbojnom osobom. Sve stoji, prezgodan je, krasan primjerak muškarca (osim u Karadayi, tu ga ne mogu smisliti pa zato i ne gledam,lošu ulogu je izabrao), ali .... To je tužno...izgubila sam nešto dragocjeno...eh Kenane, nisi mi to smio učiniti Iako ti bolje znaš, ja mislim da nisi izgubila ništa dragocjeno. Možda smo pomalo nepravedne kad ga stalno gledamo kroz ezelovske naočale. Mi imamo pravo birati tko nam se i zašto sviđa, a on u RL ima pravo biti to što jest. I to je u redu. U Ezelu, on je "skinuo" fatalnog tipa, u RL on želi biti to što jest, ponašati se kako on želi i uz to ga može ili ne mora biti briga za mišljenje javnosti i obožavatelja (možda nije u redu ali je to njegova stvar). Npr. i ja svojim sličicama ili komentarima ostavim dojam te nostalgije za Ezelom jer što jest, jest... ....ali realno, stvarno mislim da nemamo pravo tako.....,mislim, inzistirati da bi on trebao ovako ili onako. On ne bi trebao ništa što mi želimo. On je to što jest, a mi se ovdje družimo, prisjećamo, komentiramo i to je sve... I u redu je da ti više nije tako čok..... Šteta što nije išlo obrnuto tj da ga upoznamo ovakvog, a da je Ezel išao nakon toga. Bi li onda bilo nešto drugačije? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 18 sij 2013, 23:00 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pet 18 sij 2013, 23:04; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 18 sij 2013, 23:03 | |
| Sve to stoji. Samo se ja osjećam kao da sam izgubila dragu osobu. Naravno, da KI nije Ezel, ja Ezela i dalje obožavam. Samo sam na stvarnu osobu prenijela Ezelove karakteristike. KI ne poznam, možda je i gori nego što mislimo, a možda puno, puno bolji. Ali, mi tako i tako maštamo. Kao scenaristi u serijama koji svoje maštariije na kraju pretoče u sliku.
U mom scenariju nie bila ona spodoba već divna i krasna ženica, s prekrasnim osmijehom koji izaziva isti takav osmijeh na njegovom licu.
I onda, paf..ko balon od sapunice. hehe,...kao da me je prevario pa sam sad uvrijeđena. Mašta baš može svašta. Oprostit ću mu sve ako snimi nešto što će me ponovno totalno obuzeti kao Ezel.
|
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 00:16 | |
| Oh... Kike nana.....za Maki je još rano.... ...Melodija samo čita, Suradnica kuha kavicu... ...Reeeee nema već danima, Didi se razočarala, Tessičićićica rijetko navrati .. ...druge su zaspale ili samo špijaju ... ...Amričak je prezaposlena ... ...Honeyčica se liječi... Evo prilike za safatavanje!!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 00:23 | |
| hahah...adan misli da je sama i da je on samo njen |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 00:32 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.], kasno je , Didi.. terba ići nine -nane.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 19 sij 2013, 00:34; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 00:34 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 00:38 | |
| - Tessa je napisao/la:
Ja jednim okom marljivo radim, a drugim pratim svaki tvoj korak. Nikada nisi sama.
Taman me je krenulo... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 00:39 | |
| Što kaže, što kaže |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 00:43 | |
| Ah..oh...uh... što kaže... sve kaže pogledom... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| |
| |
HADI BE Zaslužni član
Broj postova : 43 Join date : 29.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 09:00 | |
| Nisi Kiki sama, nisi...Ima nas još.
Ceo tvoj? A ako ti pozli? | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 09:42 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 11:10 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 11:17 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 12:07 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 12:09 | |
| | |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 13:40 | |
| Juče i danas veoma vruće na forumu. Sinoć sam konačno zaspala u normalno vreme, pre ponoći, ali sam zato već sad virnula šta sam propustila. Preraspodela u toku. Prijavljujem se sa malim zakašnjenjem [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 13:45 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 14:07 | |
| Adančice, što volim to što veruješ da je bilo da je sve gotovo i da je samo svoj (i naš) yes _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 19:53 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sub 19 sij 2013, 21:59 | |
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI ned 20 sij 2013, 00:23 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI ned 20 sij 2013, 00:23 | |
| Pazi da me ne bi od frustracije (jer možeš samo gledati) glava opet zaboljela! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 4 KI | |
|