Naslov: Re: Fotografije 4 KI pon 04 vel 2013, 23:37
Voli decu.. :ree2: Hoće li i on ovako..uskoro.. Ajoj,mene hvata panika od te pomisli.. Mislim..vreme mu je..i sve to.. Al' opet.. [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Fotografije 4 KI pon 04 vel 2013, 23:42
Bravo Leonka , ova sa kolicima i bebekom je ista ona sa fotke popodne, koju poznamo kao fana , sa kojom se dopisivala izvjesnanebitnapersona ...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 00:00
Znači recept tj mamac je taj. Ubacit bebeka u kolica i pravac Cihangir. Ste čule, HRTA?
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 00:07
Leona je napisao/la:
Voli decu.. :ree2: Hoće li i on ovako..uskoro.. Ajoj,mene hvata panika od te pomisli.. Mislim..vreme mu je..i sve to.. Al' opet..
...ma kakvu on to djecu voli???????? ...samo tuđu!!!!!!!!!!!
...davno...u šetnji Cihangirom...rekla sam da naš Bebe prodaje priču... ...neke su me popljuvale...
...a pogledajte što čovjek kaže u najnovijem intervjuu...
...kada bi znao da će mu roditelji živjeti vječno...ne bi razmišljao o djeci!!!!!!! ...zar tako govori čovjek koji voli djecu????????
...naš Ljepotančić voli sve...osim odgovornosti!!!!!!! ...sigurna sam...svima nam prodaje priču... ...priča kako želi brak...djecu... ...a sve što radi...totalno je suprotno...
...kladila bih se...Australija nije bila iznimka... ...Australija je obrazac ponašanja...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 00:12
Moguće.....čisto lako.....ni ja ga baš ne mogu lako zamisliti uz ženine skute....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 00:20
Honeyčice, jako se slažem sa tobom..
Pa naravno, takav rasan, kapitalac ... Pa on ima tako dobro razrađenu taktiku zametanja tragova.. koliko je samo trebalo da se sazna za jadnunebilu..pa ga je jako ljutilo što smo je otkrili...
Australija.. zemlja obećana..Australija... zemlja sna... Garavušo, garava.. gdje si mene ljubila...[You must be registered and logged in to see this image.]
Zadnja promjena: adan; uto 05 vel 2013, 00:41; ukupno mijenjano 1 put.
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 00:33
adan je napisao/la:
Pa naravno, takav rasan, kapitalac ... Pa on ima tako dobro razrađenu taktiku zametanja tragova.. koliko je samo trebalo da s esazna za jadnunebilu..pa hga je jako ljutilo što smo je otkrili...
Australija.. zemlja obećana..Australija... zemlja sna... Garavušo, garava.. gdje si mene ljubila...[You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
honeybunny Admin
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 00:51
adan je napisao/la:
Pa naravno, takav rasan, kapitalac ... Pa on ima tako dobro razrađenu taktiku zametanja tragova.. koliko je samo trebalo da se sazna za jadnunebilu..pa ga je jako ljutilo što smo je otkrili...
...onda...kad idemo?????
honeybunny Admin
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 01:06
adan je napisao/la:
...ali moram priznati da me je na trenutke uspio zavarati...
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 01:11
honeybunny je napisao/la:
...onda...kad idemo?????
Jučer...
Najprije ja idem u izvidnicu.. obećajem da ću biti dobra ...[You must be registered and logged in to see this image.]...
honeybunny Admin
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 01:13
adan je napisao/la:
honeybunny je napisao/la:
...onda...kad idemo?????
Jučer...
Najprije ja idem u izvidnicu.. obećajem da ću biti dobra ...[You must be registered and logged in to see this image.]...
...kao da te ne znam!!!!!!!
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 16:00
...Khm...Khm.... ostala sam bez dobrog glasa ...Khm...Khm....
Nešto što jre staro, ali nismo vidjeli, pa ja ne znam kud bi sa tim .. .. od 00:11 ... .. zar ovo još negdje ima??? ...
Leona Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 16:42
adan je napisao/la:
...Khm...Khm.... ostala sam bez dobrog glasa ...Khm...Khm....
Nešto što jre staro, ali nismo vidjeli, pa ja ne znam kud bi sa tim .. .. od 00:11 ... .. zar ovo još negdje ima??? ...
A, simpatična mu je Hurka zbog lošeg turskog.. Verovatno zato ovaj osmeh..neodoljiv.. :ree2:
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 16:54
Leona je napisao/la:
A, simpatična mu je Hurka zbog lošeg turskog.. Verovatno zato ovaj osmeh..neodoljiv.. :ree2:
Ideš... ona nije iz Turske??? Dali joj da glumi Hurem?? Ili je i Hurem Sulejmanov ratni plijen??? Iz Australije...
Leona Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 17:03
adan je napisao/la:
Leona je napisao/la:
Ideš... ona nije iz Turske??? Dali joj da glumi Hurem?? Ili je i Hurem Sulejmanov ratni plijen??? Iz Australije...
Nemica..i loše govori turski..u stvari,sad je već naučila.. Nije Kenanov tip..svetla,rasna..on voli tanane brinete..[You must be registered and logged in to see this image.]
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 18:02
Amra Adan oduševile ste me s postovima
spavaš...sanjaš...hibernacija
i spavaš.... sanjaš .... asocijacija
Pa još sve sa slikama
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Maki Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 18:12
Od 00:11 i ja se smejem ( ) iako nemam pojma čemu
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Maki Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 19:16
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 19:38
Slika iz Australije:Pa šta je njoj??? Gdje to ona drži ruke,objesila ih kao na vješalici.... To je trebalo :didi:
_________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
avalon amelie Zaslužni član
Broj postova : 37 Join date : 08.01.2013
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 21:22
Žene moje drage,
ovaj video što je adan postavila nisam nikada ranije vidjela. Ali mogu reći samo jedno... Grije dušu i srce! Bezbroj puta sam ga ponovila i taj osmjeh je za... :ree2:
Još uvijek nas zna iznenaditi, zar ne? Ljepota naša.
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 21:34
PSssst!!! Snimka je na YT postavljena u siječnju 2012., dakle stara je, i sa dodjele nagrada je na Antalya festivalu ...očito, ovdje Jablan nije dobio , jer bi snimku valjda već vidjeli ...
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 21:58
Leona je napisao/la:
adan je napisao/la:
Leona je napisao/la:
Nemica..i loše govori turski..u stvari,sad je već naučila.. Nije Kenanov tip..svetla,rasna..on voli tanane brinete..[You must be registered and logged in to see this image.]
Mama njemica, tata turčin....odrasla u Njemačkoj, u stvari u Tursku dolazila samo za godišnjih odmora roditelja. Nije da ju volim ili pratim njen rad (osim Sulje ni ne znam da je nešto radila) ali sam negdje pročitala.... A nije njemu svijetla, rasna, dala šta ga ide pa ne zna čovjek.....
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 22:19
Amra je napisao/la:
A nije njemu svijetla, rasna, dala šta ga ide pa ne zna čovjek...
Konstatacija...
Živi u neznanju... hitno poduzeti potrebne korake...
Naslov: Re: Fotografije 4 KI uto 05 vel 2013, 22:27
Kakvu željicu ima ova cura! (nadam se da je cura.... ) [You must be registered and logged in to see this image.]