| Fotografije 4 KI | |
|
+14enny suradnica Tessa honeybunny d.i.n.a. Leona adan melodija Maki HADI BE kikule81 Re Alone Amra S.N.O.B1 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 26 pro 2012, 00:45 | |
| Imaš pravo.Kako je samo uspio i dozu zločestoće unijeti u opći dojam. Zgodan ko u Ezelu, a opet drugačiji.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 26 pro 2012, 00:53 | |
| ...apsolutno savršenstvo!!!!!
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 26 pro 2012, 00:56 | |
| A ja nisam gledala taj Aci Hayat!!! Ni Kabadayi.. Samo najvažnije scene.. sve sam vidjela... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 26 pro 2012, 01:00 | |
| - adan je napisao/la:
A ja nisam gledala taj Aci Hayat!!!
Ni Kabadayi..
Samo najvažnije scene.. sve sam vidjela... ...što de tiče Kabadayija...to možemo nadoknaditi...čim se prvi put vidimo... ...a za Aci Hayat...na žalost...tu nam više nema pomoći... ...jedino se možemo nadati da će netko otkupiti staru seriju...u što sumnjam... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 26 pro 2012, 01:01 | |
| - Amra je napisao/la:
Tamam? Iskreno? On je takav šećer da ni taj 3D ne bi bio presudan. Dovoljno je da ga gledaš! Ja se bojim da mi sve zajedno ne postanemo šećeraši ... The Body... savršenstvo.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 26 pro 2012, 01:02 | |
| - adan je napisao/la:
Ja se bojim da mi sve zajedno ne postanemo šećeraši ...
The Body... savršenstvo..
[You must be registered and logged in to see this link.] ...strah ti je potpuno neopravdan... ...jer to već i jesmo!!!!!!! ...naš šećerni bombončić... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 26 pro 2012, 01:09 | |
| - adan je napisao/la:
A ja nisam gledala taj Aci Hayat!!!
Ni Kabadayi..
Samo najvažnije scene.. sve sam vidjela... Kabadayi nisi gledala? Preporuka.....gledaj da ga vidiš kao apsolutno pokvarenog ......zločestog....... Aci Hayat? Serija bez veze...u nekim epizodama i on....a u nekim takav da pogled ne možeš s njega maknuti.... Napominjem....serija bez veze....... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 26 pro 2012, 01:24 | |
| ...iako je bio zločesti dečko... ...dojma sam da nije apsolutno pokvaren... ...jadničak je imao teško djetinjstvo...domovi...odrastanje na ulici... ...i sve što je naučio bilo je kako se snaći...kako dobiti ono što želi... ...a uvijek je pucao visoko... ...dojma sam da je zaista bio zaljubljen...i da je zbog ljubavi bio spreman na sve... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 26 pro 2012, 12:03 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...iako je bio zločesti dečko... ...dojma sam da nije apsolutno pokvaren... ...jadničak je imao teško djetinjstvo...domovi...odrastanje na ulici... ...i sve što je naučio bilo je kako se snaći...kako dobiti ono što želi... ...a uvijek je pucao visoko...
...dojma sam da je zaista bio zaljubljen...i da je zbog ljubavi bio spreman na sve... Možda sam upotrijebila prejaku riječ kad sam napisala "apsolutno" ali težak život ga je doveo do pokvarenosti. Iako, film sam gledala s engleskim prijevodom, pa su mi nijanse možda pobjegle.... Šta ja znam, ja sam ga doživjela kao pokvarenog, zločestog, iskreno zaljubljenog da....ali više mu je bilo stalo do sebe, a mnogo manje do nje.....droga, znao je da je sretna s dečkom ...ipak....nije je htio pustiti....zbog sebe...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 26 pro 2012, 12:10 | |
| Yes!!! Kakvo jutro! Kakva kavica! Tv rijetko gledam...jutros...kavica, još u piđamiici...šetam kanalima...ni ne znam koje imam...kad ono Muškić, veliki, zgodan, mrak.... OBN ima Acy hayat!!!!!! yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 26 pro 2012, 12:54; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 26 pro 2012, 12:23 | |
| A vi bi njega samo tako u horizontalu. Vidi kako se ne da! OBN? Idem tražit. MM će poludit.... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 26 pro 2012, 14:03 | |
| Aci Hayat? Svakako bolje nju pogledati umjesto Karadayi, ako se serija gleda zbog njega. Priča nije loša, ali je loše producirana, vidi se da nisu imali toliko novaca, toliko iskustva i dobrih glumaca. Glavna glumica mi je iša na jetra, ali je druga ženska bila dobra, prema glavnoj odlična.
Patetike na lopate, ali zbog KI vrijedi gledati.
|
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 26 pro 2012, 16:00 | |
| - Didily je napisao/la:
- Aci Hayat? Svakako bolje nju pogledati umjesto Karadayi, ako se serija gleda zbog njega. Priča nije loša, ali je loše producirana, vidi se da nisu imali toliko novaca, toliko iskustva i dobrih glumaca.
Glavna glumica mi je iša na jetra, ali je druga ženska bila dobra, prema glavnoj odlična.
Patetike na lopate, ali zbog KI vrijedi gledati.
U svemu se slažem...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 26 pro 2012, 16:55 | |
| U najavi nova tema Gorki život... Mislim da je na OBN-u serija već na polovini prikazivanja jer traje 90 min. Ponekad na 5 min bacim pogled na seriju. Kenan je sladak-preteča Ezela, tema osveta u kojoj mu pomaže neki čovek mislim da je nekadašnji prijatelj glavnog negativca (eto ideje za Ezela)...i potez rukom po glavi, samo levom... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 26 pro 2012, 22:56 | |
| Ree, s ovom tvojom isprobavam kako mi ide s novim strojem.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 26 pro 2012, 23:17 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ree, s ovom tvojom isprobavam kako mi ide s novim strojem....
[You must be registered and logged in to see this link.] Dok smo god mi u ..očito je da ti ide dobro... yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 27 pro 2012, 00:46 | |
| Ne mogu odoliti.. za nine nane.. za pod kušin.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 27 pro 2012, 00:48 | |
| Prebacila se na Aci hayat......sad će bit izobilje sličica......ne znam jesi vidjela one kad dođe na ono primanje u crnom odjelu, s naočalama...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 27 pro 2012, 01:04 | |
| - Amra je napisao/la:
- Prebacila se na Aci hayat......sad će bit izobilje sličica......ne znam jesi vidjela one kad dođe na ono primanje u crnom odjelu, s naočalama......
Svi to spominju ...ali nisam vidjela ... vidjela sam ono kad dolazi u restoran kod one plavuše... rado bi ponovila... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 27 pro 2012, 01:13 | |
| Pronaći ćemo..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 27 pro 2012, 01:23 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 27 pro 2012, 22:25 | |
| - adan je napisao/la:
Ali..imam ovo...
[You must be registered and logged in to see this link.] Nisam ni sumnjala.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; čet 27 pro 2012, 22:47; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 27 pro 2012, 22:38 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI pet 28 pro 2012, 00:14 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI | |