| Fotografije 4 KI | |
|
+14enny suradnica Tessa honeybunny d.i.n.a. Leona adan melodija Maki HADI BE kikule81 Re Alone Amra S.N.O.B1 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 20 vel 2013, 23:06 | |
| Dokaz da je zvrk postojao i puno prije....ovo je negdje 2005. ako se ne varam. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 20 vel 2013, 23:47 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI sri 20 vel 2013, 23:59 | |
| Supher, Jablane... dok oni misle da se ti skrivaš.... yes [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 00:03 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 00:41 | |
| Oh..onda i ja mogu prošvercati ovu..posvećujem Honeyčici.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 00:43 | |
| Ajoj, trepavica. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 00:45 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 00:58 | |
| ...za moje vrijedne curke... adančicu i amričak... ...mislim da se svi slažemo da je ovdje bio za ... ... ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 01:18 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Lutijena Ezelovac
Broj postova : 365 Join date : 03.06.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 01:52 | |
| :ree2: krasotica _________________ Onaj ko veruje u sudbinu,ne veruje u slucajnost Onaj koji veruje u slucajnost,ne drzi u rukama svoju sudbinu
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 08:38 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 11:27 | |
| Kike....tu mi je zaista naj...naj....ne samo zbog ljepote, nego taj izraz lica....ako on tako u RL gleda žene hitna u Istanbulu ima puno posla! Hoću reći, s nama bi imala, a ove turkinje su valjda imune... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 18:21 | |
| Kasno sam došla sa posla, iako je dan bio ... lijep!! Padao je snijeg, sve je zabijelilo... a baš mi je bio lijep. Lijepo je počeo..lijepo se nastavio, u maštanjima i svašta nešto...iPhone se skoro otopio... Prije nego odem malo nine-nane, dovukla sam prvu kašetu pivice... [You must be registered and logged in to see this image.].. za večeras ... [You must be registered and logged in to see this image.] ..naći će se i fotke.. možda i koja puzzla... Nadam se, ni vi niste ... [You must be registered and logged in to see this image.].. Glavnu zvijezdu večeri [You must be registered and logged in to see this image.] molim da se , samo za večeras obrije!!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 20:41 | |
| - Amra je napisao/la:
- Dokaz da je zvrk postojao i puno prije....ovo je negdje 2005. ako se ne varam.
[You must be registered and logged in to see this link.] Amrice, :aha7: to je to [You must be registered and logged in to see this image.]. _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 21:48 | |
| Da ne počnemo odmah s kolačima, ovo bi moglo ić dobro s pivicom. Izmirski popečci [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 21:52 | |
| A zatim nešto jako zanimljivo. Obavezno pogledajte kako se radi.....pismaniye.....to će se Bebeu dopasti pogotovo jer je večeras bez brkova pa mu se neće lijepiti.... [You must be registered and logged in to see this image.]ili ovaj slatkiš kojise zove "Usnice lijepe žene" [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 21:57 | |
| Neću više...iskupila sam se. Jedino bih mogla još par izmirskih specijaliteta ako želite..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| |
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 22:13 | |
| Spale mi gaće od straha. Zaozbiljno. Rekoh...sad sam gotova.....banana.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 22:17 | |
| I treba da te strah... yes | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 22:21 | |
| Bravo, Amričak...dobar izbor za početak... ali,nemaš se ti za što iskupljivati! Ti si se samo jako bojala..kao i mi.. samo smo mi vještije prikrila!!! Ipak, ja mislim da je Bebeu dosadilo izmirsko meso... yes .. sad mu više odgovara NusrEtov steak!! [You must be registered and logged in to see this image.]Amričak, ... umrla si??? .. i ja ..od smijeha...bravo Queen!!!??? .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 21 vel 2013, 22:25; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 22:23 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 22:33 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 22:46 | |
| ... sitni su sati... može malo žešće? .. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI čet 21 vel 2013, 22:50 | |
| Kakvi lijepi zulufi...bafice....kako god. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 4 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 4 KI | |
|