| Sila - epizoda po epizoda | |
|
+10Snupika melodija dolcevita026 Pesimisticna Maki Amra adan Tessa S.N.O.B1 enny 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pet 01 oľu 2013, 10:07 | |
| - suradnica je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this image.] nigdje ne mogu otvoriti epizodu,niti jednu [You must be registered and logged in to see this image.]
Čudno. Onda idi na google i ukucaj sila i broj ep koju želiš. Izlistat će se svi video snimci, jedan mora raditi ima i na yt i dm puno sile...i tamo možeš searchati KOju epizodu tražiš? | |
|
| |
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pet 01 oľu 2013, 16:16 | |
| Sad idem ponovno otvarati sve redom,pogledala bih 41,42,43,ep.nešto sam ja napreskokce gledala,ali kada Boran spašava svoju aginicu nisam nikako.To me jako zanima... _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pet 01 oľu 2013, 16:25 | |
| otvorilo mi 41, yes yes ,sad se nemičem ispred komp.dok ne odgledam sve što se nudi s prijevodom!! _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 04 oľu 2013, 20:26 | |
| Ajše telefon bacila u vodu,hahaha,dobro da nije u vatru,od neugodnosti!! _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
enny Ezelovac
Broj postova : 160 Join date : 18.05.2012
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 04 oľu 2013, 20:55 | |
| Ja tek nakon 10 dana ponovo da gledam. Ajse je komicn bila :) A Boran jojjjj trbalo bi ga dobro protresti da mu gluposti izadju iz glave _________________ Çünkü herkes öldürür sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| |
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 04 oľu 2013, 21:18 | |
| Nikakva sila i ni 100 Sila ne može iz Borana izbaciti njegov odgoj...možda potisnuti, ali ipak postoje okidači, kad postaje tipični ( muški) član svoga plemena....na žalost!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 04 oľu 2013, 22:45 | |
| Ajme koja posesivnost. Najbolja je Ajše s mobitelom, umrla sam od smijeha. Mala je faca | |
|
| |
enny Ezelovac
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 04 oľu 2013, 22:54 | |
| Meni scenaristi glede Borana nisu nikako jasni. Prvo je fin, njezan, fina dusica, i onda siluje zenu, i sad ovaj ispad. Mislim koja zena ce to da tolerise??? Sila ima potpuno pravo da se ljuti. Nije bas vezano za temu ali moram podijeliti s vama
Gledam neki dan na 24 kitchen onaj lik sto putuje bio u Mardinu i bila su njihova ta tradicionalna jela i tako. Uglavnom koliko sam ja uspjela shvatiti u tom dijelu Tusrke su mahom Kurdi naseljeni, i ti njohovi obicaji su se jos zadrzali dobrim dijelom..
suradnica gdje gledas ove epizode unaprijed, ja sam totalno off
_________________ Çünkü herkes öldürür sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 04 oľu 2013, 23:01 | |
| Boran ne kontrolira svoj bijes, nije naučen da se i to mora, on je aga, on je Sila koja sve može... Ennyčice, na tom silovanju, ja sam odustala od gledanja...ne mogu navijati za njega...na žalost!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 04 oľu 2013, 23:10 | |
| Enny na prethodnoj,28, stranici je Queen postala nekoliko linkova za gledanje. Ja sam se dva dana mučila da mi otvori,valjda im brišu pa dok oni to vrate,al uspjela sam na balkanje.com pogledati!
Razočarao me kad Emreu nije pružio ruku dobrodošlice,a toliko se diči sa svojim gostoprimstvom eh aga,aga...tad sam dio ljubomornih ispada propustila....pa se uključila kad Sila trči pred rudo zvano Esma...eh Sila,Sila sabura malo curo dobila bi ti te dionice na pladnju samo da si bila malo sus...Sad se još i sa Dilaverom boriti....Meni nekako nedostaje Džihan,baš je bio iskren negativac,i s njim si znao na čemu si,i odlično je to glumio.A ovi svi nešto u rukavicama i još k tome su mi ljigavi.
Sad idem ponovno odgledati dio koji sam propustila,iako mi se čini da sam najbitnije vidjela..Ajše s mobitelom i vodom...baš me nasmijala
_________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pon 04 oľu 2013, 23:52 | |
| Evo, pratite i ove 2 fb stranice. Tu imate info i uputstva gdje je što dignuto, obrisano, imate i linkove za download epizoda: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda sri 06 oľu 2013, 20:43 | |
| Kako je Carica odglumila u ovoj sceni s pištoljem :aha7: | |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda sri 06 oľu 2013, 23:02 | |
| Ne samo u sceni s pištpljem. Cijela epizoda je njena. Briljirala je i uz Borana u bolnici, kad se pojavi u sobi, cjelokupni doživljaj potresene i očajne žene koja se boji za njegov život...sve...sve. Briljirala je i kad netko kaže da Cansu ne zna glumiti, samo nek pogleda ovu epizodu. | |
|
| |
suradnica Ezelovac
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda čet 07 oľu 2013, 11:59 | |
| Oduševila me reakcija u bolnici,potukla je sve age,i firuz i zinar su ostali iznenađeni.... Volim čvrste i jake žene,nema cendranja ni predaje,ništa nije teško i ništa nije nemoguće,vlastitim snagama će ga iščupati iz te kome.Pismo.... :lutijena:
_________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda čet 07 oľu 2013, 21:36 | |
| Sila: Ti si moj suprug, prijatelj i ljubavnik. :ree2: Prelijepa scena Zavoljela ga je onog prvog dana kad ga je vidjela Kako mi je carica posebno lijepa večeras | |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda čet 07 oľu 2013, 22:26 | |
| Ova scena dokmu govori prije nego otvori oči e tako maestralno odigrana. Jedna od najboljih scena u seriji. U ove zadnje dvije epozode je Cansu zatvorila sva zlobna usta koja su dovodili u pitanje njenu glumu. U drugoj sezoni Cansu je ona Cansu iz Ezela. Ni MAA nije loši ja mislim da to samo potvrđuje da njih dvoje nisu imali nikakvih problema u odnosima (ma kakvi oni bili. Nisu se oni morali voljeti i biti veliki prijatelji da bi dobro odradili svoj posao. Ali ipak mislim da ako je bilo animoziteta da bi se ipak osjetilo i u glumi. A kako serija odmiče, sve su bolji.
PS GLASATIIIIIIII Klik u potpisu, oba | |
|
| |
suradnica Ezelovac
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pet 08 oľu 2013, 11:07 | |
| Sinoć nisam gledala _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
Snupika Ezelovac
Broj postova : 67 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda pet 08 oľu 2013, 12:49 | |
| U 56 epki ko je gledao primetice te da Dilan i Emir idu u isto skoli u kojoj je isao Dzan | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 10 oľu 2013, 20:50 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda ned 10 oľu 2013, 22:40 | |
| - Snupika je napisao/la:
U 56 epki ko je gledao primetice te da Dilan i Emir idu u isto skoli u kojoj je isao Dzan Točno.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda čet 14 oľu 2013, 21:08 | |
| Ja mislim da se vaš Boran - aga mora sjetiti još nečega... velikog i važnog... iz djetinjastva , što je zaboravio? Ova masnokosa nije baš neki bistar lik.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
enny Ezelovac
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda čet 14 oľu 2013, 21:14 | |
| Sto se doktorka upalila, dosadna li je, tobe tobe... _________________ Çünkü herkes öldürür sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda čet 14 oľu 2013, 21:32 | |
|
Mislim da se Boran ne sjeća nečega vezanog za nju... što nije baš pozitivno....
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda čet 14 oľu 2013, 21:56 | |
| Ovu šatro plastikušu doktorku opasno zasvrbilo Nije ona čista ,ne ne Odvojite koju sekundicu za našu Caricu (Yilin Sinema Kadin Oyuncu) [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sila - epizoda po epizoda | |
| |
|
| |
| Sila - epizoda po epizoda | |
|