| Novosti 3 KI | |
|
+18walli Snupika The Queen Leona enny suradnica kikule81 Pesimisticna Re Alone Tessa Amra bes ni S.N.O.B1 honeybunny HADI BE melodija Maki adan 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 11 sij 2013, 22:43 | |
| - adan je napisao/la:
NEMA NOVOSTI
- Amra je napisao/la:
- ..Osvaja toplinom,svojom strasti;može da učini da se osjećaš kao jedina na svijetu. Veoma jak libido,ali nije samo do sexa,mada će prirediti SHOW u krevetu. On je veliki romantik i žena prije svega mora biti demonstrativna u svoji pažnji,mora da mu se divi i da mu laska. Jer on ima veliki apetit za životom. On zna da uživa... Bože,taj slatki bezobrazluk kojim zrači je prosto... Damn.
Sažeto...do srži .... show... !!!! Kao i nakon prvog čitanja!! Nekako sam čvrsto na zemlji i ove riječi mu zvuče kao da je tvoriteljica ovog teksta pred sebe stavila njegovu sliku, dozvala u misli njegova ostvarenja i sve ono što i mi dozovemo kad se tu zezamo i tako ga opisala i zato je to tako vjerno. Nekako je to manje iz položaja planeta, vjerujem. Ah, ja, vječiti skeptik! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 11 sij 2013, 23:08 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- ..Osvaja toplinom,svojom strasti;može da učini da se osjećaš kao jedina na svijetu. Veoma jak libido,ali nije samo do sexa,mada će prirediti SHOW u krevetu. On je veliki romantik i žena prije svega mora biti demonstrativna u svoji pažnji,mora da mu se divi i da mu laska. Jer on ima veliki apetit za životom. On zna da uživa... Bože,taj slatki bezobrazluk kojim zrači je prosto... Damn.
Sažeto...do srži .... show... !!!! Kao i nakon prvog čitanja!! Mister idealni :ree2: _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 11 sij 2013, 23:20 | |
| - bes ni je napisao/la:
He was on set - he is dressed in Mahir's coat- Did you see the postcard? On FB? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 12 sij 2013, 14:18 | |
| Sa premijere... Drugačije je kad čujem onaj njegov umilni, nezaboravan glas. Ko zna može i da prevede pitanja i odgovore. Jedva čekam [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 12 sij 2013, 14:25 | |
| ccc....kakav horoskop...nema veze ovaj bez sata rođenja...ovo je samo općenito...ne padajte u trans |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 12 sij 2013, 14:30 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
HADI BE Zaslužni član
Broj postova : 43 Join date : 29.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 12 sij 2013, 14:44 | |
| Poznata slika... Jablanova ruka...
Da nisu opet duet? | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 12 sij 2013, 14:46 | |
| - HADI BE je napisao/la:
- Poznata slika... Jablanova ruka...
Da nisu opet duet? Nisam nikad bila na njenom tviteru, pa mi je novo. Novinari kažu da su ponovo zajedno... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 12 sij 2013, 16:26 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Sitnim slovima piše: obnovljeno 12.1.2013. Uočeno je kako odjednom puno izlazi, sam ili u muškom društvu. Provociraju ga da se izjasni o vezi ...naslov: zagonetka ljubavi KI Stari , već viđen, objavljivan reciklirani članak i nagađanja... i pisanja kako ona posta o Karadyi neke informacije . Iskreno, nisam primjetila da ona piše po Tw prekoviše o Karadayi. Vidi se da gleda redovito, ali skoro da uopće ne komentira. Gleda , jer joj je to jedina prilika da ga vidi. Osim u novinama. PSssst! Ruka je oduvijek tu, fotka je iz bivših vremena , kad su bili zajedno. Već davno ona nema novih fotki , jer onavišenestanujetu.... Naime, radi se o seriji fotki koje je panično povukla ili pobrisala, kad je ljetos nastala frka sa fotkama na javnom profilu!! One koje nije obrisala, sada voli s vremena na vrijeme postaviti. Dugo je tako ostavljala privid da su zajedno, kod onih koji nisu vidjeli fotke prije. Mi koji jesmo, znamo da su stare. To je jedan od razloga zbog kojeg smo počeli sumnjati u prekid! Da su bili zajedno, zašto bi postala samo stare fotke? Niti jednu novu!!! Kaćiperka, k tome i prefrigana!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 12 sij 2013, 16:46 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Ova Huremka nije pogodna za moj stomak :treees: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 12 sij 2013, 16:55 | |
| Što ona spominje terapiju, odvikavanje....ubijte me ako je ženska normalna...uvijek mi se činila nenormalnom...uf, Kenane, Kenane, ja sam mislila da's ti pametan...što si ti radio s idiotkinjom? |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| |
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 12 sij 2013, 20:27 | |
| - adan je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Sitnim slovima piše: obnovljeno 12.1.2013.
Uočeno je kako odjednom puno izlazi, sam ili u muškom društvu. Provociraju ga da se izjasni o vezi ...naslov: zagonetka ljubavi KI
Stari , već viđen, objavljivan reciklirani članak i nagađanja... i pisanja kako ona posta o Karadyi neke informacije . Iskreno, nisam primjetila da ona piše po Tw prekoviše o Karadayi. Vidi se da gleda redovito, ali skoro da uopće ne komentira.
Gleda , jer joj je to jedina prilika da ga vidi. Osim u novinama.
PSssst! Ruka je oduvijek tu, fotka je iz bivših vremena , kad su bili zajedno. Već davno ona nema novih fotki , jer onavišenestanujetu....
Naime, radi se o seriji fotki koje je panično povukla ili pobrisala, kad je ljetos nastala frka sa fotkama na javnom profilu!! One koje nije obrisala, sada voli s vremena na vrijeme postaviti. Dugo je tako ostavljala privid da su zajedno, kod onih koji nisu vidjeli fotke prije. Mi koji jesmo, znamo da su stare. To je jedan od razloga zbog kojeg smo počeli sumnjati u prekid! Da su bili zajedno, zašto bi postala samo stare fotke? Niti jednu novu!!! Kaćiperka, k tome i prefrigana!!! Adančice... :ree2: ... uf, sad mi je bolje, mnooogooo bolje. Koliko sam ja razumela uz GT prevod, navodno je objavila na tviteru da su zajedno. Meni je tako jadno ili provokativno sa njene strane što i dalje drži NJEGOVU ruku i kobajagi svoju mačku na SVOM profilu uz objavu da je tatina devojčica... Što li poručuje? Ili je pak zaljubiška pa izgubila kompas šta treba učiniti da budu ponovo zajedno? Ma, uostalom, baš me briga, jer me je tvoj post toliko nasmejao, pogotovo ono što sam boldovala u njemu _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 12 sij 2013, 21:57 | |
| - bes ni je napisao/la:
So I posted a video Have you seen Tbilisi card? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 12 sij 2013, 22:04 | |
| - Maki je napisao/la:
Adančice... :ree2: ... uf, sad mi je bolje, mnooogooo bolje. Koliko sam ja razumela uz GT prevod, navodno je objavila na tviteru da su zajedno. Meni je tako jadno ili provokativno sa njene strane što i dalje drži NJEGOVU ruku i kobajagi svoju mačku na SVOM profilu uz objavu da je tatina devojčica... Što li poručuje? Ili je pak zaljubiška pa izgubila kompas šta treba učiniti da budu ponovo zajedno?
Ma, uostalom, baš me briga, jer me je tvoj post toliko nasmejao, pogotovo ono što sam boldovala u njemu Da, provokativno drži tu sliku ... uvijek se volila hvalisati, iako je glumatala skrivanje od novinara...mislim da ju je to i koštalo !!! yes Zanimljivo, više uopće ne posjećuje koncerte narodnjaka, njen glazbeni izričaj je potpuno drukčiji..a tamo nas je palila naslanjanjem glave na njegovo rame.. a on sav drven! Znala je da ih snimaju!!! Ono što sam za nju kazala na prvi susret , pokazalo se točnim. ...a mačka jeste njena . Zvani Sisko... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 12 sij 2013, 23:59 | |
| Nova fotka.. Ona drži foto-aparat..hoće li to biti još fotki ? yes Ili je to deo onog intervjua za ''Hurriet'' ? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 13 sij 2013, 00:01 | |
| - Leona je napisao/la:
- Nova fotka..
Ona drži foto-aparat..hoće li to biti još fotki ? yes Ili je to deo onog intervjua za ''Hurriet'' ? [You must be registered and logged in to see this link.] E to ti je.....ja stalno na forumu...laprdam....., a Leone nema...i onda se javi...... ....s novom fotkom. Izgleda novo.....outfitt je novi..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 13 sij 2013, 00:02 | |
| - adan je napisao/la:
Da, provokativno drži tu sliku ... uvijek se volila hvalisati, iako je glumatala skrivanje od novinara...mislim da ju je to i koštalo !!! yes
Zanimljivo, više uopće ne posjećuje koncerte narodnjaka, njen glazbeni izričaj je potpuno drukčiji..a tamo nas je palila naslanjanjem glave na njegovo rame.. a on sav drven! Znala je da ih snimaju!!!
Ono što sam za nju kazala na prvi susret , pokazalo se točnim.
...a mačka jeste njena . Zvani Sisko... Primila k znanju yes Moja pesnička sloboda zaključivanja: On je nakon veze počeo da sluša džez, a ona tajno kod kuće otkida uz zvukove Sirije, Armenije... Eh, da ne zaboravim ima i staklenik s cvećem (kao Kenan ali... Birkan! jer deluje kao da je malo luckasta). _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 13 sij 2013, 00:05 | |
| On ti jazz sluša od prije.....za vrijeme nje otkidao na onaj njihov folk (mada, stalno ga imamo prilike vidjeti kako pleše onaj njihov tradicionalni ples), a sad....valjda se vratio na jazz.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 13 sij 2013, 00:07 | |
| Leona i ja mislim da je nova jer taj outfit nije zapažen na snimanju u hotelu :amra4: Amrice, taj njegov ples.. ne ostavlja nas ravnodušnim. Ili uživamo u vizuelnim efektima ili se slatko nasmejemo. Super u svakom slučaju. _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; ned 13 sij 2013, 00:32; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 13 sij 2013, 00:11 | |
| - Leona je napisao/la:
- Nova fotka..
Ona drži foto-aparat..hoće li to biti još fotki ? yes Ili je to deo onog intervjua za ''Hurriet'' ? [You must be registered and logged in to see this link.] Naglasak na ONA! Da li ga je ova djevojka/žena slikalo dok je ležao na krevetu??? _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 13 sij 2013, 00:13 | |
| - Amra je napisao/la:
E to ti je.....ja stalno na forumu...laprdam....., a Leone nema...i onda se javi...... ....s novom fotkom.
Izgleda novo.....outfitt je novi.....
Nije baš da me nema.. Tu sam ja svaki dan.. Kako god,outfit je savršen.. Tako treba da izgleda kad se pojavljuje na bitnim mestima..valjda će naučiti.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 13 sij 2013, 00:19 | |
| - Leona je napisao/la:
Nije baš da me nema.. Tu sam ja svaki dan.. Kako god,outfit je savršen.. Tako treba da izgleda kad se pojavljuje na bitnim mestima..valjda će naučiti.. [You must be registered and logged in to see this image.] Super izgleda u tom crnom... odlično mu stoji... možda je savladao prvu lekciju... Mislim da ćemo vidjeti još fotki... jer ove škale sliče arhitekturom , na oanj hotel u Ortakoyu.. Nadalje, on jazz sluša odavno, a voli i narodne...onakojavišenestanujetu, voljela je naroden dok je bila s njim.. sad im nije ni blizu... - Re Alone je napisao/la:
Naglasak na ONA!
Da li ga je ova djevojka/žena slikalo dok je ležao na krevetu???
Ona , ona izgleda da je ona.. ..a on izgleda , voli pogledati fotke, kako je ispao, nije mu svejedno...već smo to vidjeli.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 13 sij 2013, 00:25 | |
| - adan je napisao/la:
-
- Re Alone je napisao/la:
Naglasak na ONA!
Da li ga je ova djevojka/žena slikalo dok je ležao na krevetu???
Ona , ona izgleda da je ona.. ..a on izgleda , voli pogledati fotke, kako je ispao, nije mu svejedno...već smo to vidjeli.. Pa da, logično da je bila žena. Nije blesav da onakve poglede iz kreveta upućuje u kameru iza koje stoji muško ... E srećna li je. Zamislite samo kako mu kaže: Malo još nogu taaamooo .... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI ned 13 sij 2013, 00:30 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 3 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 3 KI | |
|