Ezel/Actors
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan

Početna stranicaPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Novosti 3 KI

Go down 
+18
walli
Snupika
The Queen
Leona
enny
suradnica
kikule81
Pesimisticna
Re Alone
Tessa
Amra
bes ni
S.N.O.B1
honeybunny
HADI BE
melodija
Maki
adan
22 posters
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
Autor/icaPoruka
Amra
Moderator
Moderator
Amra

Broj postova : 9847

Novosti 3 KI - Page 11 Empty
PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptypet 11 sij 2013, 22:43

adan je napisao/la:

NEMA NOVOSTI

Amra je napisao/la:
..Osvaja toplinom,svojom strasti;može da učini da se osjećaš kao jedina na svijetu. Veoma jak libido,ali nije samo do sexa,mada će prirediti SHOW u krevetu. On je veliki romantik i žena prije svega mora biti demonstrativna u svoji pažnji,mora da mu se divi i da mu laska. Jer on ima veliki apetit za životom. On zna da uživa... Bože,taj slatki bezobrazluk kojim zrači je prosto... Damn.

Sažeto...do srži .... show... Novosti 3 KI - Page 11 1430956612 !!!! Kao i nakon prvog čitanja!!

Nekako sam čvrsto na zemlji i ove riječi mu zvuče kao da je tvoriteljica ovog teksta pred sebe stavila njegovu sliku, dozvala u misli njegova ostvarenja i sve ono što i mi dozovemo kad se tu zezamo i tako ga opisala i zato je to tako vjerno. Nekako je to manje iz položaja planeta, vjerujem. Ah, ja, vječiti skeptik! Novosti 3 KI - Page 11 1245697846

(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
[Vrh] Go down
Maki
Ezelovac
Ezelovac
Maki

Broj postova : 1848

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptypet 11 sij 2013, 23:08

adan je napisao/la:

Amra je napisao/la:
..Osvaja toplinom,svojom strasti;može da učini da se osjećaš kao jedina na svijetu. Veoma jak libido,ali nije samo do sexa,mada će prirediti SHOW u krevetu. On je veliki romantik i žena prije svega mora biti demonstrativna u svoji pažnji,mora da mu se divi i da mu laska. Jer on ima veliki apetit za životom. On zna da uživa... Bože,taj slatki bezobrazluk kojim zrači je prosto... Damn.

Sažeto...do srži .... show... Novosti 3 KI - Page 11 1430956612 !!!! Kao i nakon prvog čitanja!!

Mister idealni :ree2:

Admin
Admin
adan

Broj postova : 12266

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptypet 11 sij 2013, 23:20

bes ni je napisao/la:

He was on set - he is dressed in Mahir's coat-

Novosti 3 KI - Page 11 2784008398

Did you see the postcard? On FB?

Ezelovac
Ezelovac
Maki

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptysub 12 sij 2013, 14:18

Sa premijere... Drugačije je kad čujem onaj njegov umilni, nezaboravan glas.
Ko zna može i da prevede pitanja i odgovore. Jedva čekam vesela

[You must be registered and logged in to see this link.]

Gost

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptysub 12 sij 2013, 14:25

ccc....kakav horoskop...nema veze ovaj bez sata rođenja...ovo je samo općenito...ne padajte u trans
[Vrh] Go down
Maki
Ezelovac
Ezelovac
Maki

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptysub 12 sij 2013, 14:30

A šta je ovo :treees: GT užas!

Čija je ovo ruka?????

Zaslužni član
Zaslužni član

Broj postova : 43

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptysub 12 sij 2013, 14:44

Poznata slika... Jablanova ruka...

Da nisu opet duet?
[Vrh] Go down
Maki
Ezelovac
Ezelovac
Maki

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptysub 12 sij 2013, 14:46

HADI BE je napisao/la:
Poznata slika... Jablanova ruka...

Da nisu opet duet?

Nisam nikad bila na njenom tviteru, pa mi je novo. Novinari kažu da su ponovo zajedno...

Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptysub 12 sij 2013, 16:26

[You must be registered and logged in to see this image.]

Sitnim slovima piše: obnovljeno 12.1.2013.

Uočeno je kako odjednom puno izlazi, sam ili u muškom društvu.
Provociraju ga da se izjasni o vezi ...naslov: zagonetka ljubavi KI

Stari , već viđen, objavljivan reciklirani članak i nagađanja... i pisanja kako ona posta o Karadyi neke informacije .
Iskreno, nisam primjetila da ona piše po Tw prekoviše o Karadayi.
Vidi se da gleda redovito, ali skoro da uopće ne komentira.

Gleda , jer joj je to jedina prilika da ga vidi. Osim u novinama. Novosti 3 KI - Page 11 2829516366

PSssst!
Ruka je oduvijek tu, fotka je iz bivših vremena , kad su bili zajedno.
Već davno ona nema novih fotki , jer onavišenestanujetu.... vuče

Naime, radi se o seriji fotki koje je panično povukla ili pobrisala, kad je ljetos nastala frka sa fotkama na javnom profilu!!
One koje nije obrisala, sada voli s vremena na vrijeme postaviti. Dugo je tako ostavljala privid da su zajedno, kod onih koji nisu vidjeli fotke prije. Mi koji jesmo, znamo da su stare.
To je jedan od razloga zbog kojeg smo počeli sumnjati u prekid! Da su bili zajedno, zašto bi postala samo stare fotke? Niti jednu novu!!!
Kaćiperka, k tome i prefrigana!!! ljut

Moderator
Moderator
S.N.O.B1

Broj postova : 2321

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptysub 12 sij 2013, 16:46

Ova Huremka nije pogodna za moj stomak :treees:

Gost

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptysub 12 sij 2013, 16:55

Što ona spominje terapiju, odvikavanje....ubijte me ako je ženska normalna...uvijek mi se činila nenormalnom...uf, Kenane, Kenane, ja sam mislila da's ti pametan...što si ti radio s idiotkinjom? ljut
[Vrh] Go down
bes ni
Ezelovac
Ezelovac
bes ni

Broj postova : 3454

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptysub 12 sij 2013, 18:50

adan je napisao/la:
bes ni je napisao/la:

He was on set - he is dressed in Mahir's coat-

Novosti 3 KI - Page 11 2784008398

Did you see the postcard? On FB?

Novosti 3 KI - Page 11 2784008398 So I posted a video
[Vrh] Go down
Maki
Ezelovac
Ezelovac
Maki

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptysub 12 sij 2013, 20:27

adan je napisao/la:

Sitnim slovima piše: obnovljeno 12.1.2013.

Uočeno je kako odjednom puno izlazi, sam ili u muškom društvu.
Provociraju ga da se izjasni o vezi ...naslov: zagonetka ljubavi KI

Stari , već viđen, objavljivan reciklirani članak i nagađanja... i pisanja kako ona posta o Karadyi neke informacije .
Iskreno, nisam primjetila da ona piše po Tw prekoviše o Karadayi.
Vidi se da gleda redovito, ali skoro da uopće ne komentira.

Gleda , jer joj je to jedina prilika da ga vidi. Osim u novinama. Novosti 3 KI - Page 11 2829516366

PSssst!
Ruka je oduvijek tu, fotka je iz bivših vremena , kad su bili zajedno.
Već davno ona nema novih fotki , jer onavišenestanujetu.... vuče

Naime, radi se o seriji fotki koje je panično povukla ili pobrisala, kad je ljetos nastala frka sa fotkama na javnom profilu!!
One koje nije obrisala, sada voli s vremena na vrijeme postaviti. Dugo je tako ostavljala privid da su zajedno, kod onih koji nisu vidjeli fotke prije. Mi koji jesmo, znamo da su stare.
To je jedan od razloga zbog kojeg smo počeli sumnjati u prekid! Da su bili zajedno, zašto bi postala samo stare fotke? Niti jednu novu!!!
Kaćiperka, k tome i prefrigana!!! ljut

Adančice... :ree2: ... uf, sad mi je bolje, mnooogooo bolje.
Koliko sam ja razumela uz GT prevod, navodno je objavila na tviteru da su zajedno.
Meni je tako jadno ili provokativno sa njene strane što i dalje drži NJEGOVU ruku i kobajagi svoju mačku na SVOM profilu uz objavu da je tatina devojčica... Što li poručuje? Ili je pak zaljubiška pa izgubila kompas šta treba učiniti da budu ponovo zajedno?

Ma, uostalom, baš me briga, jer me je tvoj post toliko nasmejao, pogotovo ono što sam boldovala u njemu Novosti 3 KI - Page 11 2784008398

Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptysub 12 sij 2013, 21:57

bes ni je napisao/la:

Novosti 3 KI - Page 11 2784008398 So I posted a video

Have you seen Tbilisi card? fućka

Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptysub 12 sij 2013, 22:04

Maki je napisao/la:

Adančice... :ree2: ... uf, sad mi je bolje, mnooogooo bolje.
Koliko sam ja razumela uz GT prevod, navodno je objavila na tviteru da su zajedno.
Meni je tako jadno ili provokativno sa njene strane što i dalje drži NJEGOVU ruku i kobajagi svoju mačku na SVOM profilu uz objavu da je tatina devojčica... Što li poručuje? Ili je pak zaljubiška pa izgubila kompas šta treba učiniti da budu ponovo zajedno?

Ma, uostalom, baš me briga, jer me je tvoj post toliko nasmejao, pogotovo ono što sam boldovala u njemu Novosti 3 KI - Page 11 2784008398

Da, provokativno drži tu sliku ... uvijek se volila hvalisati, iako je glumatala skrivanje od novinara...mislim da ju je to i koštalo !!! yes

Zanimljivo, više uopće ne posjećuje koncerte narodnjaka, njen glazbeni izričaj je potpuno drukčiji..a tamo nas je palila naslanjanjem glave na njegovo rame.. a on sav drven!
Znala je da ih snimaju!!!

Ono što sam za nju kazala na prvi susret , pokazalo se točnim.

...a mačka jeste njena . Zvani Sisko...

Ezelovac
Ezelovac
Leona

Broj postova : 750

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptysub 12 sij 2013, 23:59

Nova fotka.. reeee
Ona drži foto-aparat..hoće li to biti još fotki ? yes
Ili je to deo onog intervjua za ''Hurriet'' ?

Moderator
Moderator
Amra

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptyned 13 sij 2013, 00:01

Leona je napisao/la:
Nova fotka.. reeee

E to ti je.....ja stalno na forumu...laprdam....., a Leone nema...i onda se javi...... nesvjest1 ....s novom fotkom.

Izgleda novo.....outfitt je novi.....

[Vrh] Go down
Maki
Ezelovac
Ezelovac
Maki

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptyned 13 sij 2013, 00:02

adan je napisao/la:

Da, provokativno drži tu sliku ... uvijek se volila hvalisati, iako je glumatala skrivanje od novinara...mislim da ju je to i koštalo !!! yes

Zanimljivo, više uopće ne posjećuje koncerte narodnjaka, njen glazbeni izričaj je potpuno drukčiji..a tamo nas je palila naslanjanjem glave na njegovo rame.. a on sav drven!
Znala je da ih snimaju!!!

Ono što sam za nju kazala na prvi susret , pokazalo se točnim.

...a mačka jeste njena . Zvani Sisko...

Primila k znanju yes

Moja pesnička sloboda zaključivanja: On je nakon veze počeo da sluša džez, a ona tajno kod kuće otkida uz zvukove Sirije, Armenije... Eh, da ne zaboravim ima i staklenik s cvećem (kao Kenan ali... Birkan! jer deluje kao da je malo luckasta).

Moderator
Moderator
Amra

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptyned 13 sij 2013, 00:05

On ti jazz sluša od prije.....za vrijeme nje otkidao na onaj njihov folk (mada, stalno ga imamo prilike vidjeti kako pleše onaj njihov tradicionalni ples), a sad....valjda se vratio na jazz....

[Vrh] Go down
Maki
Ezelovac
Ezelovac
Maki

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptyned 13 sij 2013, 00:07

Leona i ja mislim da je nova jer taj outfit nije zapažen na snimanju u hotelu :amra4:

Amrice, taj njegov ples.. ne ostavlja nas ravnodušnim. Ili uživamo u vizuelnim efektima nesvjest1 ili se slatko nasmejemo. Super u svakom slučaju.

Zadnja promjena: Maki; ned 13 sij 2013, 00:32; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh] Go down
Re Alone
Moderator
Moderator
Re Alone

Broj postova : 2306

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptyned 13 sij 2013, 00:11

Leona je napisao/la:
Nova fotka.. reeee

Naglasak na ONA!

Da li ga je ova djevojka/žena slikalo dok je ležao na krevetu???

nesvjest1

Ezelovac
Ezelovac
Leona

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptyned 13 sij 2013, 00:13

Amra je napisao/la:

E to ti je.....ja stalno na forumu...laprdam....., a Leone nema...i onda se javi...... nesvjest1 ....s novom fotkom.

Izgleda novo.....outfitt je novi.....

Nije baš da me nema.. Novosti 3 KI - Page 11 3840872984
Tu sam ja svaki dan.. hallo
Kako god,outfit je savršen.. nesvjest1
Tako treba da izgleda kad se pojavljuje na bitnim mestima..valjda će naučiti.. [You must be registered and logged in to see this image.]

Admin
Admin
adan

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptyned 13 sij 2013, 00:19

Leona je napisao/la:

Nije baš da me nema.. Novosti 3 KI - Page 11 3840872984
Tu sam ja svaki dan.. hallo
Kako god,outfit je savršen.. nesvjest1
Tako treba da izgleda kad se pojavljuje na bitnim mestima..valjda će naučiti.. [You must be registered and logged in to see this image.]

Super izgleda u tom crnom... odlično mu stoji... možda je savladao prvu lekciju... reeee

Mislim da ćemo vidjeti još fotki... jer ove škale sliče arhitekturom , na oanj hotel u Ortakoyu..

Nadalje, on jazz sluša odavno, a voli i narodne...onakojavišenestanujetu, voljela je naroden dok je bila s njim.. sad im nije ni blizu...

Re Alone je napisao/la:

Naglasak na ONA!

nesvjest1

Ona , ona izgleda da je ona..
..a on izgleda , voli pogledati fotke, kako je ispao, nije mu svejedno...već smo to vidjeli..

Moderator
Moderator
Re Alone

Broj postova : 2306

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptyned 13 sij 2013, 00:25

adan je napisao/la:
Re Alone je napisao/la:

Naglasak na ONA!

nesvjest1

Ona , ona izgleda da je ona..
..a on izgleda , voli pogledati fotke, kako je ispao, nije mu svejedno...već smo to vidjeli..

Pa da, logično da je bila žena.

Nije blesav da onakve poglede iz kreveta upućuje u kameru iza koje stoji muško ... kava

E srećna li je. Zamislite samo kako mu kaže: Malo još nogu taaamooo .... Novosti 3 KI - Page 11 2829516366

Ezelovac
Ezelovac
Leona

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Emptyned 13 sij 2013, 00:30

Re Alone je napisao/la:

Pa da, logično da je bila žena.

Nije blesav da onakve poglede iz kreveta upućuje u kameru iza koje stoji muško ... kava

E srećna li je. Zamislite samo kako mu kaže: Malo još nogu taaamooo .... Novosti 3 KI - Page 11 2829516366

Ja znam da bi meni ispao aparat... nesvjest1
A, vidi kako mu se primakla.. ljut
A miriše..garant.. nebo nesvjest1

PostajNaslov: Re: Novosti 3 KI   Novosti 3 KI - Page 11 Empty

[Vrh] Go down

Novosti 3 KI
[Vrh] 
Stranica 11 / 40.Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Novosti 8 KI
» Novosti 2 KI
» Novosti 2 CD
» Novosti 12 KI
» Novosti 9 KI