| Novosti 3 KI | |
|
+18walli Snupika The Queen Leona enny suradnica kikule81 Pesimisticna Re Alone Tessa Amra bes ni S.N.O.B1 honeybunny HADI BE melodija Maki adan 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 22:12 | |
| Aha....nisam jedina paničarka....i Didi je.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 22:38 | |
| - Amra je napisao/la:
- NEMA NOVOSTI (nadam se)
Zašto je na fotki napisala CIHANGIR? Dežurna sam paničarka...što mogu...http://web.stagram.com/p/360101102775116264_4007247 [You must be registered and logged in to see this image.]Ahhhh......zato što se ulica iz koje je postala nalazi na Cihangiru... ..ne brinite..vjerojatno kafić ili nešto slično.....puno bliže njenom stanu nego njegovom.. ...a ako bolje pogledate narednu fotku ( sa pingvinom) ..na njoj se nalazi isti kufer ...i zavjese... a postana je sa druge adrese... No, neka razmišljanja su više za PP.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 03 sij 2013, 22:44; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 22:43 | |
| Možda su njegove zavjese. I što je s onom groznom živinom s krunom? Gdje je to doma došao?
|
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 22:46 | |
| - Didily je napisao/la:
- Možda su njegove zavjese. I što je s onom groznom živinom s krunom? Gdje je to doma došao?
Nisu zavjese njegove. Živina je nekakva maskota njene firme ili ekipe iz firme...već se pojavljivala...nose je sa sobom.. [You must be registered and logged in to see this link.]Doma ?...adresa od kuda je to postano je adresa njenog ureda... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 03 sij 2013, 22:48; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 22:48 | |
| - Didily je napisao/la:
- Možda su njegove zavjese. I što je s onom groznom živinom s krunom? Gdje je to doma došao?
A ne, ne, nisu to njegove zavjese. Nije to njegov ukus. Cifrasto, kićeno, cvjetno...to si jedan muškarac kao on i to samac ne bi u stan.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 23:00 | |
| - Amra je napisao/la:
A ne, ne, nisu to njegove zavjese. Nije to njegov ukus. Cifrasto, kićeno, cvjetno...to si jedan muškarac kao on i to samac ne bi u stan.... Tako je. Zavjese i kofer sa ružama više su stil nekakvog ženskog stana...samačkog... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 23:16 | |
| E cure, stvarno niste normalne, a ja još više... Potražila sam njen instagram i na GT prevodila objave... kod lekara pod hitno...,. do pre 2 meseca nisam ni sanjala da ću ovo da radim.... :srami: (ona piše o nekakvom iznenađenju. sad će morati da se navikne na iznenađenja) A šta vam znači "Imanje Salaj"? _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 03 sij 2013, 23:30 | |
| Imanje Salaj je poznato imanje u Hrvatskoj..obitelj Salaj svoje imanje za Božićne blagdane pretvori u bajku od milijun žaruljica....gdje god je moguće, naprave ukrase sa žaruljicama... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| |
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 04 sij 2013, 00:08 | |
| - Amra je napisao/la:
- NEMA NOVOSTI (nadam se)
Zašto je na fotki napisala CIHANGIR? Dežurna sam paničarka...što mogu...http://web.stagram.com/p/360101102775116264_4007247 Može bit' samo da je spakovala kofere s te adrese (ako je ikad i donijela koju krpu) i pošla s kartom u jednom smjeru Ne brinite, neće ona tamo, njegovom stanu, više ni primirisati edit: Prelistah joj i ostale fotke... Po čemu ona ovo sve jaše?? _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 04 sij 2013, 00:13 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 04 sij 2013, 00:14 | |
| - Tessa je napisao/la:
Ma kakvi. Ta priča je gotova. On kada raskrsti, nema nazad, iako i mene s vremena na vrijeme štrecne. Tako je! I ja sam takva... Kako to onda da se nikad ne sretosmo? Ma da ste me samo pustile tamo... da nije bilo _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 04 sij 2013, 00:17 | |
| Njihova priča me podseća na Ivana Bosilčića i Jelenu Tomašević. Bili zajedno...razišli se.. a onda odjednom objavili da se venčavaju. Ona trudna...rodila bebu... Spojilo se nespojivo.... | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 04 sij 2013, 00:20 | |
| Ma nee Maki. Ovo dvoje su baš nespojivi. Od prvog trena. Dva su svijeta. Ne znam što im je samo bilo zajedničko i što ih je to držalo svo ovo vrijeme da budu skupa. Ostaću ja pri mojoj ranijoj izjavi - a osudite me... kako god. Nije on ni bio s njom za nešto ozbiljno ... ali je pustio da ima stalnu curu, neku koja će ga čekati dok on bude tamo-amo. Neka koja će uvijek biti tu za ... Pa nije blesav da navuče kakvu boleštinu ... Zažmuriću na onu ... [You must be registered and logged in to see this image.]... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| |
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 04 sij 2013, 00:28 | |
| Njegovo ponašanje i cjelokupan dojam za vrijeme dok su predugo trajali, odavao je upravo to- nije je držao ozbiljnom vezom. On je odmarao, uživao, što dalje od javnosti.. Ona je trčkarala za njim ili sjedila na zadnjem sjedištu.
Ali..otkrili su ih novinari..davali su vezi važnost, jer su ih " povezali" ..i to ga je ljutilo, jer se razvijalo u nešto što nije želio da javnost zaključi. Zato je onako reagirao na novinare, zato je bjesnio.
A onda je ona u nečemu pretjerala.. nije bilo dovoljno ljubavi da joj oprosti.. sad se opet smije! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 04 sij 2013, 00:30 | |
| - adan je napisao/la:
- Njegovo ponašanje i cjelokupan dojam za vrijeme dok su predugo trajali, odavao je upravo to- nije je držao ozbiljnom vezom.
On je odmarao, uživao, što dalje od javnosti.. Ona je trčkarala za njim ili sjedila na zadnjem sjedištu.
Ali..otkrili su ih novinari..davali su vezi važnost, jer su ih " povezali" ..i to ga je ljutilo, jer se razvijalo u nešto što nije želio da javnost zaključi. Zato je onako reagirao na novinare, zato je bjesnio.
A onda je ona u nečemu pretjerala.. nije bilo dovoljno ljubavi da joj oprosti.. sad se opet smije! Daa! Upravo tako. Ni on je nije tako doživljavao i kad pravo pogledamo - njegove reakcije su sve i upućivale na to. Samo smo se mi iz prikrajka bojale da ga ona ne pridobije ... onako kako ne treba ... kako ne želimo ... Ali očigledno je pazio ... na sve ... nije glup ... I kao što kažeš - opet se smije. Opet je raspoložen. Iskreno mu želim da nađe neku sličnu sebi i da se skupa raduju! Valjda mu ova godina to i donese! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 04 sij 2013, 15:57 | |
| .........I ja Ljepotančiću želim da u ovoj godini nađe neku sličnu sebi i da se skupa raduju ..... a mi sa njima | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 04 sij 2013, 16:55 | |
| Godina je počela dobro za našeg Jablana [You must be registered and logged in to see this link.]Ovdje se vidi i da je stara dobro završila...ja se ne sjećam da smo ovo imali? Najbolja nova serijau 2012 i nakbolji glumac... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 04 sij 2013, 17:40 | |
| - adan je napisao/la:
Godina je počela dobro za našeg Jablana [You must be registered and logged in to see this link.]
Ovdje se vidi i da je stara dobro završila...ja se ne sjećam da smo ovo imali?
Najbolja nova serijau 2012 i nakbolji glumac... [You must be registered and logged in to see this link.]
Super! Kako si već rekla "znale smo izabrati!" i mi | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 04 sij 2013, 21:01 | |
| - Maki je napisao/la:
-
- adan je napisao/la:
Imanje Salaj je poznato imanje u Hrvatskoj..obitelj Salaj svoje imanje za Božićne blagdane pretvori u bajku od milijun žaruljica....gdje god je moguće, naprave ukrase sa žaruljicama...
Hvala Adančice! Nemoj to pokušavati kod kuće. Prošle godine Salaji su dobili račun za struju preko 70.000,00 kn. .....prosurfaj (Salaj božićna priča).... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 05 sij 2013, 16:27 | |
| U turskim medijima vest da je Kenan no 1 u Srbiji yes . Ne znam gde i kad je to bilo. Verovatno iz Ezel faze. Ovo se zove obožavanje. Skoro kao ona sa fejsa... [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 05 sij 2013, 16:34 | |
| I stvarno jest..... EnCekici Erkek (najatraktivniji muškarac).... [You must be registered and logged in to see this link.]Ako je to ono što je bilo.....eto, opet ja ponavljam... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 05 sij 2013, 17:06 | |
| - Maki je napisao/la:
- U turskim medijima vest da je Kenan no 1 u Srbiji yes .
Ne znam gde i kad je to bilo. Verovatno iz Ezel faze. Ovo se zove obožavanje. Skoro kao ona sa fejsa... [You must be registered and logged in to see this link.] Ova e posetata na Kenan na Kosovo koga go glumeshe likot na Mehmet Kosova, ne bil vo Srbija nokogash..... | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 05 sij 2013, 17:14 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- Maki je napisao/la:
- U turskim medijima vest da je Kenan no 1 u Srbiji yes .
Ne znam gde i kad je to bilo. Verovatno iz Ezel faze. Ovo se zove obožavanje. Skoro kao ona sa fejsa... [You must be registered and logged in to see this link.] Ova e posetata na Kenan na Kosovo koga go glumeshe likot na Mehmet Kosova, ne bil vo Srbija nokogash..... Znam Kike da nije bio u Srbiji, čak ni intervju sa nekim od glumaca iz Ezela nisu nam poklonili... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 3 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 3 KI | |
|