| Novosti 3 KI | |
|
+18walli Snupika The Queen Leona enny suradnica kikule81 Pesimisticna Re Alone Tessa Amra bes ni S.N.O.B1 honeybunny HADI BE melodija Maki adan 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 12 oľu 2013, 23:19 | |
| Dodela nagrada.. Berg se pojavila..njega nigde,ili još uvek nema fotki.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 12 oľu 2013, 23:27 | |
| Ček..pa to je bilo u Ankari??? Što je njega spriječilo da tamo ode???? [You must be registered and logged in to see this link.]Zanimljivo, bilo je najavljeno i u protokolu premijera Erdogana , ali ga nema u izvješću.. [You must be registered and logged in to see this link.]Sad čitam da je hitno privatnim zrakoplovom doputovao u Istanbul , zbog bolesti nekog visokog dužnosnika... Nebitno za našu temu..ali sam htjela kazati, da im ta nagrada ima veliko državno značenje... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI uto 12 oľu 2013, 23:46 | |
| I meni je zbunjujuće što se nije pojavio..a i ovaj KIP me sve više zbunjuje.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 13 oľu 2013, 08:39 | |
| Kenan probably was not on the awarding,his photo is nowhere | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 13 oľu 2013, 13:03 | |
| I danas vijesti sa dodjele, ali nema njega... [You must be registered and logged in to see this link.]Čudno, kad je već išla Berg, snimanje je i tako pretrpilo ...je li Bebe tu pauzicu iskoristio za snimanje nečega što kasni i najavljuje se , za sada bez njegovih fotki???? .... I, podijelit ću sa vama... moj filing, da će novi KIP biti sniman u Marocu.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 13 oľu 2013, 20:28 | |
| - adan je napisao/la:
- I danas vijesti sa dodjele, ali nema njega...
[You must be registered and logged in to see this link.]
Čudno, kad je već išla Berg, snimanje je i tako pretrpilo ...je li Bebe tu pauzicu iskoristio za snimanje nečega što kasni i najavljuje se , za sada bez njegovih fotki???? ....
I, podijelit ću sa vama... moj filing, da će novi KIP biti sniman u Marocu.... ...zašto misliš da je u pitanju Maroko???? ...evo još jedna iz nove kolekcije... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sri 13 oľu 2013, 20:43 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...zašto misliš da je u pitanju Maroko????
...evo još jedna iz nove kolekcije... [You must be registered and logged in to see this link.] Pisalo je da misle širiti tržište na Maroco, Alžir, Tunis...Egipat! U Egiptu su snimali lani i postavili visoke nivoe ... glazba, priroda...Mr.Yakisikli... Ove godine imaju istog Mr.Yakisiklija....samo moraju naći ravnu ljepotu prirodi.. ne vjerujem da će se vratiti doma... a neće otići iz kruga zemalja Islama...nekako mi se Maroco nameće... Ili na nekom brodu, starom jedrenjaku.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 14 oľu 2013, 16:11; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 14 oľu 2013, 15:39 | |
| Objavio KIP na FB... velim vam Tunis ili Maroco ... ali bez Bebea.... [You must be registered and logged in to see this image.]A evo i odgovora na pitanje : Etab Mohamed: so,where's kenan??? Dear Etab Mohamed, As a well-known brand in menswear sector for the last 40 years, we have finalized our cooperation agreement as three season with the esteemed artist Kenan Imirzalioglu by March. We are honored to be part of such a successful project. We will be in contact with you for the new season not as a face of the brand, but instead with our new and chic collections. Thank you for your interest. Kindest regards, KIP _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 14 oľu 2013, 15:57; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 14 oľu 2013, 15:42 | |
| hm...egipatske piramide na kip fb... | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 14 oľu 2013, 15:43 | |
| Ne brinite se, Kenan je još u igri As a well-known brand in menswear sector for the last 40 years, we have finalized our cooperation agreement as three season with the esteemed artist Kenan Imirzalioglu by March. We are honored to be part of such a successful project. We will be in contact with you for the new season not as a face of the brand, but instead with our new and chic collections.
Thank you for your interest
Kindest regards,
KiP | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 14 oľu 2013, 16:06 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Ne brinite se, Kenan je još u igri
Kako kažu u odgovoru: finalizirali su ugovor za tri sezone sa KI u ožujku? Tri sezone smo vidjeli? Bila je jesen -zima 11.-12. , pa proljeće -ljeto 12. i jesen-zima 12.-13. Po tome, neće ga biti ... .... ali se nadam , duboko nadam da sam u krivu....i da se ne računa tako.... ..i da ovo jeste njegova " la barba di tre giorni" ... [You must be registered and logged in to see this image.]Da, pored ove predivne fotke gore ima i fotka piramida-letećih tanjira... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 14 oľu 2013, 16:43 | |
| oj pa kako sam ja skontao da su u martu potpisali ugovor za tri naredne sezone mea culpa :lutijena: po ovome da ,def. je njegov posao s KIP-om bitti | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 14 oľu 2013, 17:54 | |
| ...da...naši strahovi su se obistinili!!!! ...nisu bile u pitanju tri godine...nego tri KIP kolekcije... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 14 oľu 2013, 21:33 | |
| Ja sam razočaranaaaaaaaaaaa i besna A zurkica u Karadayi nikad kraća i lepša. I davala je nadu _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 14 oľu 2013, 21:43 | |
| Mislim da ono nije njegova "la barba di tre giorni". _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 14 oľu 2013, 21:57 | |
| Da, Amričak..nade su bile uzaludne... nema ga u kampanji.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI čet 14 oľu 2013, 22:03 | |
| Bit će nešto drugo...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 15 oľu 2013, 00:56 | |
| Kakva šteta za KIP.. A,baš,su mogli i da nastave saradnju.. Video sa neke svadbe..nije novo al' je juče objavljeno.. Vi ćete bolje znati kad je ovo bilo.. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
Broj postova : 88 Join date : 29.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 15 oľu 2013, 12:47 | |
| nadam se da će im se prodaja prepoloviti Nema šanse da itko tu oblekicu može nositi bolje od njega Šteta, šteta | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 15 oľu 2013, 17:22 | |
| ...Ljepotančić će sudjelovati u humanitarnoj akciji... [You must be registered and logged in to see this link.]...za prodaju je donirao... ...svoj KIP-ov sakooh... [You must be registered and logged in to see this image.]...i Carrera sunčane naočale... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 15 oľu 2013, 18:53 | |
| Iskreno...KIP mi ima dobre stvarčice ali on iz te kolekcije nije znao odabrati najbolje..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 15 oľu 2013, 18:56 | |
| - Leona je napisao/la:
- Kakva šteta za KIP..
A,baš,su mogli i da nastave saradnju..
Video sa neke svadbe..nije novo al' je juče objavljeno.. Vi ćete bolje znati kad je ovo bilo..
[You must be registered and logged in to see this link.] Ako se ne varam, bilo je nekih slikica s te svadbe (davno je to bilo) i jedan filmić ali ovaj nisam vidjela. Koliko baba oko njega, a on sa svakom pomalo . Sav je vražji...veseljak. Mene samo zanima je li prirodno takav ili su poticaj dali maligani _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 15 oľu 2013, 19:22 | |
| ...glasajte za našeg Ljepotančića... ...tko je najljepši turski glumac??? [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 15 oľu 2013, 20:30 | |
| ...glasajte... ...kategorije: - "Yılın Tv Erkek Oyuncusu" - Ljepotančić - "Yılın Sinema Kadın Oyuncusu" - Kraljica - "Yılın Sinema Erkek Oyuncusu" - Ljepotančić - "Yılın Dizi Filmi" - Karadayi [You must be registered and logged in to see this link.]...kad bi ih barem vidjeli na toj dodjeli... ...jedno pokraj drugog... ...najbolji glumac i glumica!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 15 oľu 2013, 21:00 | |
| Ako budemo glasali redovno i hoćemo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 3 KI | |
| |