| Novosti 3 KI | |
|
+18walli Snupika The Queen Leona enny suradnica kikule81 Pesimisticna Re Alone Tessa Amra bes ni S.N.O.B1 honeybunny HADI BE melodija Maki adan 22 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 15 oľu 2013, 22:35 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Najava Tjedna turskog filma u Berlinu. Bit će prikazan Uzun Hikaye, 18.3. ..... a Bebe bi trebao biti nazočan... ...najavljuju ga, iako ne vjerujem da će im baš doći svi koje najavljuju....
[You must be registered and logged in to see this link.]
...neke najavljuju ovako...
Ehrt uns mit ihrer Anwesenheit
...a neke ovako...
Ehrt uns mit seiner Anwesenheit
...Tessičice!!!!!!!!!!!! Trebamo te!!!!!!
....zna li netko njemački?????
Oprostite. Nije me dugo bilo. Vidim da ste već skužili- znači, da, Njuškica je u ponedjeljak u Njemačkoj. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 15 oľu 2013, 22:42 | |
| ... dobro nam se vratila ....nedostajala si nam.... Njuškica za tebe [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 15 oľu 2013, 22:46 | |
| - adan je napisao/la:
... dobro nam se vratila ....nedostajala si nam....
Njuškica za tebe
[img][You must be registered and logged in to see this link.]
Samo moooooooj. Dugo nisam dobila poklončić. Hvala ti. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI pet 15 oľu 2013, 23:37 | |
|
Jesmo li znali od kuda seže prijateljstvo sa Olgumom Simsekom???
Glumili su zajedno u Yazi tura 2004.
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 00:58 | |
| Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Berrak Tüzünataç, Murat Yıldırım, Sarp Akkaya, Barış Falay, Yiğit Özşener gledali Michael Jackson the Immortal World Tour by Cirque du Soleil u Ülker Sports Arena u petak navečer...ekipa iz Ezela i jošponeki. Pitanje je jesu li bilbi zajedno. Slikice će tek stizati [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 01:02 | |
| Yesss!!!!!! yes Evo snobiću odgovora u kojoj je zemlji naša Cura!!!! Ne znam .. meni se čini da je večeras bila u onoj u kojoj treba biti!!!!! Tko je ženska osoba u kapuljači kraj Bebea??? Je li moguće????? Mislim da je Berak višlja..... Evo, i Sarp Akaya piše na svom TW, prije 6 sati... [You must be registered and logged in to see this image.]sarp akkaya @akkayasarp Cirque de soleil zamanı... Expand _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 16 oľu 2013, 01:14; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 01:12 | |
| Višlja je u visokim petama ali ova cura je u niskim. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 08:45 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 10:00 | |
| Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!! Konačno , jedno uz drugo... još im nije svejedno...još je nelagoda među njima..... yes [You must be registered and logged in to see this link.]Kako oni jedno drugom lijepo stoje... ona malo u grču ? .. ali nasmijanji raspoloženi mladi ljudi...obožavam ih zajedno!!! Čim je onaprikazakojamunijetrebala nestala iz vidokruga, kao da su se otvorila vrata prijateljskom druženju? Je li bila bolesno ljubomorna na našu Curu? Je li znala, sva onako jadnanebila, od kuda joj prijeti najveća opasnost? Yoh, kad danas otvori novine... yes ...ili kad joj prijateljica Berak prepriča? Ili će biti pametna i zadržati za sebe , ali zadržati i prijatelja? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 10:32 | |
| - bes ni je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
:ree2:
[img][You must be registered and logged in to see this link.]
Konačno da se cijela Ezel ekipa ponovno sastala. Baš ih je lijepo vidjeti sve zajedno. Cansu je prekrasna, kao djevojčica. Naša njuškica kao i uvijek :ree2: . Yigit mi isto dobro izgleda. Berrak ne volim. :aha4: _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 10:44 | |
| Sve tim redom, Tessičićićice...a nama eto razloga za malo veselja!! Predugo nas je rastuživao pojavljivanjem sa nekimfacamakojemunisutrebale. Naravno, nisu zajedno naših dvoje, ali su probili led....zanimljivo , baš sada!! Sad vidimo, ona ga je totalno odvajala od njegovog prirodnog okruženja! Glumatala da neće kretanje u tim krugovima, skrivala se od kamera , i slično. I nije ga bilo nigdje do ljetos!! To nam je trebao biti prvi znak! Kad se opet počeo družiti sa Rizom i Sarpom... Njuškica nam je ... sladak, umilan...za stepenicu gore, uz nju.... [You must be registered and logged in to see this image.]__________________________________________________________ Da ne kvarim post, ali ova Berak ima stil kao prijateljica joj.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 16 oľu 2013, 11:08; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 10:52 | |
| Da se pridružim općenarodnom veselju. Gdje ćemo vola okrenuti? Poruka za Cansu.... Poruka za Bebea..... Dosta ste se durili.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 12:02 | |
| In my opinion there next to Kenan is this person [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 12:10 | |
- In my opinion there next to Kenan is this person
[You must be registered and logged in to see this link.]
.... .. See boots ... these are female , with pelc .. this person has shoe ... Not even Cansu. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 12:26 | |
| This person is Tarkan, turkish biggest pop singer, a megastar | |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 12:28 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 12:53 | |
| ...sinoć je na istom mjestu bila i ekipa Karadayija... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 12:56 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- This person is Tarkan, turkish biggest pop singer, a megastar
I'm sorry, but it does not look like himself adan: - Citat :
- See boots ... these are female , with pelc .. this person has shoe ...
Not even Cansu. It's dark and in my opinion on him running shoes | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 13:03 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...sinoć je na istom mjestu bila i ekipa Karadayija...
[You must be registered and logged in to see this link.] Man found on photo, but who they are ? - Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Zadnja promjena: bes ni; sub 16 oľu 2013, 13:11; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 13:05 | |
- S.N.O.B1 je napisao/la:
- This person is Tarkan, turkish biggest pop singer, a megastar
I'm sorry, but it does not look like himself
adan:
- Citat :
- See boots ... these are female , with pelc .. this person has shoe ...
Not even Cansu. It's dark and in my opinion on him running shoes ...uopće nije bitno je li to Cansu ili ne... ...bili su na istom mjestu...sa starim društvom... ...sa istim društvom koje se izbjegavao zadnje dvije godine... ...je li moguće da su se zaželjeli...jedno drugog???? ...je li moguće da ćemo ih viđati na kavicama???? ...ma i ne moramo mih mi viđati... ...samo nek odu na tu kavicu!!!!!!! ...nakon toga...sve drugo će doći samo od sebe... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 13:06 | |
- honeybunny je napisao/la:
...sinoć je na istom mjestu bila i ekipa Karadayija...
[You must be registered and logged in to see this link.] Man found on photo, but who they are ?
[You must be registered and logged in to see this link.] ...I have no idea who are they... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 13:08 | |
It's dark and in my opinion on him running shoes Yes...red or pink running shoes...ok. If you're talking about the same person , as I do, ... ...the person next to KI, with hood ... she has boots with pelc... - honeybunny je napisao/la:
...bili su na istom mjestu...sa starim društvom... ...sa istim društvom koje se izbjegavao zadnje dvije godine...
...je li moguće da su se zaželjeli...jedno drugog???? ...je li moguće da ćemo ih viđati na kavicama????
...ma i ne moramo ih mi viđati... ...samo nek odu na tu kavicu!!!!!!!
...nakon toga...sve drugo će doći samo od sebe...
To te ja pitam.... yes ... ništa drugo... samo polako... bez euforije... kao dvoje starih prijatelja...a ljubav te ne pita..ona sama dođe, uskrsne...možda je samo potisnuta... zatajena od samog sebe... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 16 oľu 2013, 13:15; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 13:10 | |
| - adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
It's dark and in my opinion on him running shoes Yes...red or pink running shoes...ok.
If you're talking about the same person , as I do, ... ...the person next to KI, with hood ... she has boots with pelc...
Yeah, you're probably right | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 13:24 | |
| Obje su glumice. Glumile su u Keremovoj seriji "Ucurum". | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 KI sub 16 oľu 2013, 13:46 | |