Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 03 vel 2013, 21:14
... prekostrašna ...[You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 03 vel 2013, 21:49
Podsjeća me malo na zuricu pok.Bobbya Farrella iz grupe Boney M. Eto čega se ja sjećam.... [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Ah, Ataturkov potpis bio zaklonjen nekim natpisom na dnu ekrana pa se raspredale priče po društvenim mrežama. Ataturk je nihov idol pa se vode malo uzburkale.
Ah, Ataturkov potpis bio zaklonjen nekim natpisom na dnu ekrana pa se raspredale priče po društvenim mrežama. Ataturk je nihov idol pa se vode malo uzburkale.
...tako je od samog početka...zbog tematike i načina na koji su prikazani temelji pravosuđa... ...a sad su još dirnuli i u Ataturka!!!!!!
...ali serija je gledana...i o njoj se govori...
...postigli su cilj!!!!! yes
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sri 06 vel 2013, 10:12
The Queen je napisao/la:
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sri 06 vel 2013, 17:06
Bože, u kojem oni svetu žive!!! Nedodirljivost ličnosti sultana, Ataturka.... Meni je to nepojmljivo i ograničavajuće. Kako li na tu temu razmišlja Bebe!?
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sri 06 vel 2013, 19:10
Mahir: Feride hanim please….when trere are people who threatened the late prosecutor, don’t hang Nazif Kara in your conscience. Nazif Jr.: Grandpa! Feride: How can I believe you Mr. Nazif? You said they called your son (that day). We call Mahir Kara so we can listen to him (to testify), but he is not here! Nazif Jr. :Karadayi! Feride: How can I believe your word now?
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sri 06 vel 2013, 19:17
Bes ni
Mislim da sam, u prvom gledanju, nasela na klasičnu navlakušu da će ga klinac razotkriti. Videćemo uskoro...
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 sri 06 vel 2013, 22:20
Ηinds of 18th episode(https://www.facebook.com/notes/addicted-to-our-apollo/ηinds-of-18th-episode/427348924006298)
An evening sun falling to her hair for the first time I saw your face in the evening A smile on her face as a fresh breeze A smile on her face so fragile as a poppy ... The questions that Feride asks Nazif affected he, but she's trying to hide it. The decision about Nazif affects a person. But he doesn't know that this person is in court. Because he knows the news... Nazif Jr: Grandfather...My dear grandfather I saved you. After the court Feride wants to get away and she's going to a short vacation. Turgut tries to find the place from Mahir. Mahir: Don't leave me. Don't turn your back to me.