Pa kažu na FB: Karadayi team having breakfast together! where is his hand? Nema je..... [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Ah, ima on sasvim dovoljno love za cijelu obitelj. Izračunajte samo koliko je dobio za Ezela, pa film, KiP, Karadayi. Milioni su u pitanju.
Pa ima, sigurno.
Ali džaba mu kad ne zna da živi. Skuplja pare kao da će da živi 100 godina. Nema toga više, a i da doživi (daće Bog), u stare dane se neće provoditi.
Pod "provoditi" mislim da treba da radi sve što je normalno u njegovim godinama (sada). A on? On se bacio samo na posao i posao i posao i - do kad tako? Da troši što je zaradio posle 65-te? Krasno.
Nek on nama poživi, opet kažem, ali mislim da griješi, silno griješi... a na kraju - nema s kim ni da dijeli to. Opet šteta.
Ja ipak imam dojam da on živi punim plućima. Ne znamo mi za sve njegove aktivnosti (što bi dala da znamo ). A i rano mu je još da prestane s radom kada je na vrhuncu karijere.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Pa kažu na FB: Karadayi team having breakfast together! where is his hand? Nema je.....https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/388173_407238126021813_227990182_n.jpg
Naravno da nema.. njegovo nepce ljubi malo finije stvari.... možda onaj sushi...
I ja mislim da on ne štedi na sebi. Pri tom mislim da nije rastrošan, već da uživa u stvarima koje ga vesele i u kojima uživa. To ne mora biti ništa skupo, ali ako košta, nije u pitanju. Mislim da je takav.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
I ja mislim da on ne štedi na sebi. Pri tom mislim da nije rastrošan, već da uživa u stvarima koje ga vesele i u kojima uživa. To ne mora biti ništa skupo, ali ako košta, nije u pitanju. Mislim da je takav.
I ja. Hedonist je sigurno.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
...prije sat vremena ekipa je završila sa današnjim snimanje...
...sada skupa gledaju seriju... yes
Honey koja si ti Mata Hari....
honeybunny Admin
...prije sat vremena ekipa je završila sa današnjim snimanje...
...sada skupa gledaju seriju... yes
Honey koja si ti Mata Hari....
...samo se nadam da neću i završiti kao ona...
Nećeš. Ti nemaš onakav spektar djelovanja kao što je ona imala......(nadam se)
honeybunny Admin
Kakve strašne frizurice iz 70-ih hony2 . Nama strašno smešne.. a nekome bude nostalgiju...Kažem ja da je to serija za turske oldtajmere (mislim ciljna grupa im je starija populacija) Ha ha, zamišljam kakvo je zezanje na setu kada se neko pojavi iz šminkernice a ostatak ekipe hony2 hony2 hony2
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Kakve strašne frizurice iz 70-ih hony2 . Nama strašno smešne.. a nekome bude nostalgiju...Kažem ja da je to serija za turske oldtajmere (mislim ciljna grupa im je starija populacija) Ha ha, zamišljam kakvo je zezanje na setu kada se neko pojavi iz šminkernice a ostatak ekipe hony2 hony2 hony2
A što onda mi gledamo? hony2 hony2 hony2 Edit: :amra5: :amra5: :amra5:
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
honeybunny Admin
A što onda mi gledamo? hony2 hony2 hony2 Edit: :amra5: :amra5: :amra5:
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Kako zanemariti strelicu kad ukazuje na osnovni problem....na brke....tu i vrag ima posla...smješta strelice ciljano....