Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 03 svi 2013, 21:17
...sažetak 30. ep...
- Mahir’s shooting deeply upsets Feride. - Feride gives Turgut the task of finding out who shot Mahir. - Meanwhile, the Kara family is shocked to learn of Mahir's arrest warrant. - Turgut discovers that Mahir and Yasin stole the shipment. - In order to clear himself in Feride’s eyes and further discredit Mahir, he prepares a surprising counterattack. - Mahir’s situation is becoming more serious. - To see his son, Nazif takes a big risk. - Her love for Mahir prevails and Feride wants to say goodbye to him. - When Mahir is about to take his last breath, Feride will be by his side.
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 pet 03 svi 2013, 21:47
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 05 svi 2013, 00:11
Eh, još da imaju razmijenjen broj moba....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 05 svi 2013, 00:17
Da li su današnje scene za 30. epizodu???
P.S. Honejčice, potpisuj fotke... Nekako nije to isto... Budem kad na netu naletim na slike sa ovom foruma...
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 05 svi 2013, 00:30
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 05 svi 2013, 00:44
...mislite?????
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 05 svi 2013, 00:56
Ma naravno!
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 2 ned 05 svi 2013, 01:22
Melih: There is nothing worse than someone running away from their feelings. You cannot leave Mahir behind like this. Feride: I will convict Nazif Kara. Turgut: Today’s trial will be difficult. Feride: Call the first witness Mahir Kara. Man: Mahir Kara Mahir: Father, please don’t give up hope, if there is any justice left in the world, you will not be hanged. Nazif: Mahir, do not worry, the running water will find a way. Mahir: There is only one way left: I will run away..
...živ je i zdrav!!!!!
Zadnja promjena: honeybunny; uto 07 svi 2013, 17:04; ukupno mijenjano 1 put.
Amra Moderator
"Nepogrešivo predviđam buduću radnju u sapunicama, pa što ne bi i u vašem životu!"
honeybunny Admin