| Karadayi - epizoda po epizoda 2 | |
|
+11dianakara1970 Tessa kikule81 melodija The Queen honeybunny bes ni adan Leona Maki Amra 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 21:56 | |
| Da li to Turgut peva Ezelovu ljubavnu pesmu???? _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 21:58 | |
|
Koga je zakopao onaj ćelavi ? Ja nisma vidjela...ili je tek iskopao grob?
Nema odgovora na nagradno pitanje...?
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 06 svi 2013, 22:00; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 21:58 | |
| To se seća. Mislim da priprema za ovog "prijatelja" ubicu _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:00 | |
| Što su ovi krali vunicu i ostavili su nešto...metak možda?... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:02 | |
| Orhan istražuje... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:04 | |
| Feride stigla u bolnicu... Ali stiže i onaj gad _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:06 | |
| Ne mogu da verujem da su namestili Nazifu _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:09 | |
| Samo epizodu kasnije ubica je i sam meta _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:20 | |
| Mahimir je morao cijelu epku preležati pa je našao najudobniji položaj, a kako je on zvijezda, morali su pristati. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:22 | |
| Eh, što su sad...namjestili Nazifu? Je li to Turgutovo maslo?
Ipak , izgleda Ayten....će ispasti kolateralna žrtva. Što će ? Silovati je? Ubiti ?????
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:24 | |
| - Amra je napisao/la:
- Mahimir je morao cijelu epku preležati pa je našao najudobniji položaj, a kako je on zvijezda, morali su pristati.
Evo.. sad s eispružio. Najprije, krevet mu je mali... vidite gdje su mu stopala.. A onda... evo odgovora.. sam se pokazao... čim je ispružio noge... [You must be registered and logged in to see this image.]....neke stvari se ne mogu sakriti , kad su vanserijske... eto, Amričak... izgled ipak ne vara... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 06 svi 2013, 22:27; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:25 | |
| Ne znam odgovor na pitanje...Može pomoć? Pitanje za tebe:Da li je ovaj položaj ispravan? i još važnije pitanje: šta mi je privuklo pažnju na ovoj slici? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:26 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:27 | |
| - Maki je napisao/la:
- Ne znam odgovor na pitanje...Može pomoć?
Pitanje za tebe:Da li je ovaj položaj ispravan? i još važnije pitanje: šta mi je privuklo pažnju na ovoj slici?
[You must be registered and logged in to see this link.] Boca s kisikom možda? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:30 | |
| - Maki je napisao/la:
- Baš je sladak ovako bespomoćan...
[You must be registered and logged in to see this link.] Baš da si ga zamisliš..... ....znate gdje i kada..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; pon 06 svi 2013, 22:30; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:30 | |
| - Maki je napisao/la:
Pitanje za tebe:Da li je ovaj položaj ispravan? i još važnije pitanje: šta mi je privuklo pažnju na ovoj slici?
[You must be registered and logged in to see this link.] Najlogičnije i jedino moguće, da čovjek u njegovom trenutnom kondicijskom stanju leži tako... Ne znam tebi, ali meni su ..pored, je li , reljefastog pokrivača ..pogled zapeo na stopalima... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:32 | |
| - adan je napisao/la:
- Maki je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Najlogičnije i jedino moguće, da čovjek u njegovom trenutnom kondicijskom stanju leži tako...
Ne znam tebi, ali meni su ..pored, je li , reljefastog pokrivača ..pogled zapeo na stopalima... Da, zato što ti zaklanjaju pogled..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:36 | |
| Yoh.. ja , ja ...ja bi ga oživljavala... ja , ja . ja ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:38 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:39 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:40 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:41 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ovako bi ga oživljavala?
[You must be registered and logged in to see this link.] Ona je uspela! Što ne bismo i mi? _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:42 | |
| - Maki je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Ovako bi ga oživljavala?
[You must be registered and logged in to see this link.] Ona je uspela! Što ne bismo i mi? Bilo bi to malo previše kisika........... (i ljubavi)...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:43 | |
| I tako..i tako .. ... i nebi se zaustavila... neka živi, duuugo, duuuugooo... Maki, [You must be registered and logged in to see this image.] ...iii...što ti je zapelo za oko? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 22:45 | |
| Šta li se to kuva za 31. epizodu???? Feride želi da bude praedna u sudnici... Ajten silovana (verovatno Turgut želi sve što je Mahirovo (Džengiz II), da ga na taj način izbaci iz takta... suđenje se nastavlja...ovoga puta Nazifu i Mahiru u isto vreme...
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 | |
| |
|
| |
| Karadayi - epizoda po epizoda 2 | |
|