| Karadayi - epizoda po epizoda 2 | |
|
+11dianakara1970 Tessa kikule81 melodija The Queen honeybunny bes ni adan Leona Maki Amra 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:17 | |
| - adan je napisao/la:
Slijedeći kadar... nema je!!!!!
Obrisali su ga....
. Adančice, nemoj da cepidlačiš i tražiš dlaku u jajetu... omaklo im se kao i ONO...ali suzica je mala a ONO veliko... Da li to oni namerno rade da raspamete žensku populaciju??? Ima da na sledećim takmičenjima Karadayi osvoji sve nagrade, čak i nagradu za enterijer... najboljeg bolesnika...šta li sve već može tu da se uključi???? Kenane...gotov si nakon ove epizode!!! od obožavateljki ( a i oni suprotnog pola neće ostati imuni) Imam ideju :amra5: neka se skloni na nekoliko dana kod nas!!!!!! Edit Setila sam se!!!!! Kamerman je zeznuo scenariste!!! Džaba im sinopsis kad mi pričamo samo o Nagrade će pokupiti i kamermani... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; pon 06 svi 2013, 23:35; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:21 | |
| .... sve nagrade za Karadayi uključiti, a neizostavna za najlješeg bolesnika, koji je za svoju Feride u punoj kondiciji | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:22 | |
| Melodija, U kondiciji je on za nekoliko miliona Ferida... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:23 | |
| - Amra je napisao/la:
Kuda? Tebi se nešto dogodilo, Amričak...večeras samo pitanja: Tko? Što ? Kuda ? A da ne trebaš pojačati woltažu.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:26 | |
| Trebam ju smanjiti. Nabrijana sam od jutra sto na sat. Zato i ne kapiram iz prve i zato postavljam pitanja! Evo ovakav mi je dan bio.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Zadnja promjena: Amra; pon 06 svi 2013, 23:28; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| - Maki je napisao/la:
Adančice, nemoj da cepidlačiš i tražiš dlaku u jajetu... omaklo im se kao i ONO...ali suzica je mala a ONO veliko... Da li to oni namerno rade da raspamete žensku populaciju??? Ima da na sledećim takmičenjima Karadayi osvoji sve nagrade, čak i nagradu za enterijer... najboljeg bolesnika...šta li sve već može tu da se uključi????
Kenane...gotov si nakon ove epizode!!! od obožavateljki ( a i oni suprotnog pola neće ostati imuni) Imam ideju :amra5: neka se skloni na nekoliko dana kod nas!!!!!! Da se skloni kod nas ? U vučju jazbinu ? Kakva bi to bila noć... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| I večeras sve .... .... Pitam se što sam gledala celu epizodu, kad sam mogla pogledati kraj i da mi sve bude jasno _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:27 | |
| Adančice za gif ... nismo mi vučice ali ni on nije jagnje _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:30 | |
| - Maki je napisao/la:
- Adančice za gif ... nismo mi vučice ali ni on nije jagnje
Možda nije ali nakon nas bi sigurno bio. Možda čak i za cijeli život. Kad jaganjci utihnu! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:30 | |
| - Amra je napisao/la:
- Trebam ju smanjiti. Nabrijana sam od jutra sto na sat. Zato i ne kapiram iz prve i zato postavljam pitanja!
A ja sam mislila , od slika ti je zamantalo... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:31 | |
|
...bate , koliki je !!! ( 2.put )
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:34 | |
| to je medicinska sestra zaboravila sondu za kisik ispod prekrivača, da bar jedanput pogleda tepih | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:35 | |
| Pa malo mi je mutno, a imam naočale....ja sam se spakirala.... [You must be registered and logged in to see this image.]...i idem tamo..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:36 | |
| - melodija je napisao/la:
- to je medicinska sestra zaboravila sondu za kisik ispod prekrivača, da bar jedanput pogleda tepih
Da...sondu... , a ja mislila bocu.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:37 | |
- to je medicinska sestra zaboravila sondu za kisik ispod prekrivača, da bar jedanput pogleda tepih
Možda nekome treba kisik posle ovih slika???? _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| |
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:39 | |
Aha... sonda .. [You must be registered and logged in to see this image.] ... može se i tako zvati ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:39 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:41 | |
| Pa dobro, jel se vi to bunite? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:42 | |
| - Amra je napisao/la:
- Pa malo mi je mutno, a imam naočale....ja sam se spakirala....[You must be registered and logged in to see this image.]...i idem tamo.....
E ...ovo se zove zametanje tragova... nama : kuda ? ...a valiže već spremne... ode ona tamo ... bez nas... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:45 | |
| Ja sam mislila da će hit večeri biti Mahirov tepih... ali sonda je zeznula celu stvar!!!! Više ne mogu da ubacujem slike.... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; pon 06 svi 2013, 23:47; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:46 | |
| ...bate , koliki je !!! ( 3.put) [You must be registered and logged in to see this image.]Ovu? [You must be registered and logged in to see this image.]Ako nas čita netko sa strane, čudit će se ovom , našem sažetku i pitati se: koju seriju ove gledaju!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:47 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:48 | |
| ...zapravo...ova njegova poza... ...sada ima puno više smisla... [You must be registered and logged in to see this image.]...čuva se jadničak... ...čuva se ovakvih kao što smo mi... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 pon 06 svi 2013, 23:48 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 2 | |
| |