| Fotografije 5 KI | |
|
+14samani S.N.O.B1 The Queen Maki melodija enny bes ni Leona kikule81 honeybunny Tessa suradnica adan Amra 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 16 oľu 2013, 18:40 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 16 oľu 2013, 19:25 | |
| ...... Carica i Jabllan se sreli :ree2: ........ da li je istina ili je u pitanju fotomontaža ...... baš su divni ...... pravo osvježenje nakon dugo vremena ... ovo mi je uljepšalo večerl | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 16 oľu 2013, 20:29 | |
| Sreli su se na Michael Jackson the immortal world tour - Cirque du soleil. Linkić sam negdje gore stavila (od 15. do 17.ožujka su bili u Istanbulu,čini mi se sad je na redu Azija). Bome i karte su skupe...1.klasa 200 TL, 2. klasa 157 TL.
Evo ga:http://www.gecce.com/kultur-sanat/haber/izlenme-rekorlari-kiran-sov-istanbulda _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 16 oľu 2013, 21:41 | |
| ....neka su se samo sreli ........ drugo će samo po sebi doći, nadam se da će im se žaruljice napokon ponovo upaliti :amra5: | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 16 oľu 2013, 22:08 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 16 oľu 2013, 22:42 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 16 oľu 2013, 22:44 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 16 oľu 2013, 23:01 | |
| Meni je draži malo stariji....a nedostaje mi i KIP... a i ove crvene bragešice me sludiše... [You must be registered and logged in to see this image.]... totalno mi razbiju teoriju o 3D.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 16 oľu 2013, 23:11 | |
| Ne sekiraj se...ništa to ne znači........teorije su jedno, a praksa drugo...jedino je šteta što imamo pristup samo teoriji..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 16 oľu 2013, 23:21 | |
| ... kad mi ne ide iz glave... nije važan 3D... nego ono što vidim u očima ...a ni bragešice nisu mačji kašalj....onda mi totalno zbezvezekne navigaciju... I zašto ga , uopće moraju fotkati baš u krevetu.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 16 oľu 2013, 23:25 | |
| Navlakuša......znaju. Sve ima....samo mu gošća fali. Tko je gošća? Svaka od nas si može zamisliti da je to baš ona! Pametni su.....znaju kako.....koriste ono što on ima.....a ima na pretek. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 16 oľu 2013, 23:27 | |
| Obilje i izobilje... [You must be registered and logged in to see this image.]Nadam se da je bio karakter i da nije propušio... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sub 16 oľu 2013, 23:49 | |
| I ja kao bivša pušačica mu to želim.....preporod, nakon smrdljive cigarete...mislim, fino ona miriši al ti smrdiš nakon nje...i odjeća....i kosa.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 17 oľu 2013, 00:06 | |
| - Amra je napisao/la:
- I ja kao bivša pušačica mu to želim.....preporod, nakon smrdljive cigarete...mislim, fino ona miriši al ti smrdiš nakon nje...i odjeća....i kosa....
I ja..i ja ... ..jako sam ponosna na to..ali, kad budem u staračkom domu, opet ću pušiti.... yes Mogla bi ga zamisliti , onako laganini dašak mirisa duhana , pomiješan sa after shave..ali, on je bio strastveni pušač, ponekad se primjete i žuti prsti... sigurno je bazdio na duhan, sa after shave u tragovima... i zato me raduje da ne puši... [You must be registered and logged in to see this image.]...ne, ne..ni to mi ga ne može zagaditi... Njuškica [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 17 oľu 2013, 00:10 | |
| Ma di si samo vidla žute prste? :ree10: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 17 oľu 2013, 00:15 | |
| Yoh..kako mi je gore namigavalac, sav je šesan.... za poluditi.... ..ima i rupicekojejanisamvidjelakodnijednogprimjerkadosada.... A žute prstiće se da primjetiti, da .... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 17 oľu 2013, 00:30 | |
| - adan je napisao/la:
Obilje i izobilje...
[img][You must be registered and logged in to see this link.]
Nadam se da je bio karakter i da nije propušio... Ova mi je jedna od dražih. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 17 oľu 2013, 00:35 | |
| Ma kad je sav šesan kako veli Adan i ima toliko dobrih fotki da se sama sa sobom posvađam oko toga gdje mi je šesniji..... Tamo di je bio mlad pripasala bih si ga u mlađim godinama, a sad bi u stvari trebao biti još stariji da si ga pripasam ali nema veze...ja se samo divim prirodi što je napravila.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 17 oľu 2013, 00:35 | |
| - Tessa je napisao/la:
Ova mi je jedna od dražih. A .... volimo i puzzle za jednogodišnjake....jer smo zamantane čim ga vidimo..pa nam je sve više od toga prekomplikejšn.... :amra5: [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 17 oľu 2013, 10:26 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 17 oľu 2013, 12:43 | |
|
Ha, yesam vas!!! Yesam!!! A ni sad ne kužite.... yes
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 17 oľu 2013, 14:58 | |
| - adan je napisao/la:
Ha, yesam vas!!! Yesam!!! A ni sad ne kužite.... yes ...kao nismo primjetile da nam nedostaje bolja polovica !!!!!! :ree10: _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 17 oľu 2013, 15:55 | |
| Ne daaaam.... ...na sigurnom je..... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 17 oľu 2013, 15:57 | |
| - adan je napisao/la:
Ne daaaam.... ...na sigurnom je..... ...možemo se mi i tako igrati... ...od sad ne dam ni ja... yes ...a imam... nešto... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 17 oľu 2013, 15:59 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI | |