| Fotografije 5 KI | |
|
+14samani S.N.O.B1 The Queen Maki melodija enny bes ni Leona kikule81 honeybunny Tessa suradnica adan Amra 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI pon 04 oľu 2013, 22:41 | |
| Je..pa i ja bih mu rekla da mi se sviđa (i) sa brhkovima...kad ih već ima. Nek ih pita da li je bolje sa ili bez. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012
| |
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 00:41 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 00:50 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 14:50 | |
| | |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 16:19 | |
| Ne sviđa mi se na ovoj fotki..sav je ubledeo..ili je svetlo loše.. A u odrazu u ogledalu vidimo ono o čemu Adančica priča,a mi ne verujemo.. Neće oćelaviti.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 19:15 | |
| Da i ja pitam? Ree? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 21:26 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 21:30 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 21:36 | |
| Pa i ponašamo se kao jednogodišnjakinje......ponavljamo jednostavne radnje....slinimo.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 22:05 | |
| - Amra je napisao/la:
- Pa i ponašamo se kao jednogodišnjakinje......ponavljamo jednostavne radnje....slinimo....
Samo što ne brišemo rukavom.... ... Honeyka je počela ovaj foto sextion, pa nestala...?? Tko bi ovo tako sexy nosio, osim njega???? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 22:20 | |
| Joj, ova zadnja sličica...nitko to ne bi tako! Zaslužio je da ga se zaskoči....ovom pozom to i priziva.....jako, jako sexy....(konstatiram onako, čisto s namjerom definiranja tematskog aspekta fotografije). _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 22:30 | |
| - Amra je napisao/la:
- Joj, ova zadnja sličica...nitko to ne bi tako!
Zaslužio je da ga se zaskoči....ovom pozom to i priziva.....jako, jako sexy....(konstatiram onako, čisto s namjerom definiranja tematskog aspekta fotografije). ... i druženja sa nama.... A da je sexy ...ili je ta riječ preblaga ... on naprosto isijava poziv... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 22:30 | |
| - adan je napisao/la:
Honeyka je počela ovaj foto sextion, pa nestala...??
Tko bi ovo tako sexy nosio, osim njega????
[You must be registered and logged in to see this link.]
...da mi je vidjeti taj pogled iz pravog kuta... ...možda dirktić??? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 22:36 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; uto 05 oľu 2013, 22:43; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 22:38 | |
| Bragešice.... [You must be registered and logged in to see this image.]____________________________________________________________ Ha, našla sam je , našla.... od ove više ne sumnjam u svoje sumnje.... Kako je nateže...pa ga ljuti... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 22:51 | |
| Tašt je.....jako tašt.....neda prirodi da mu radi što on ne želi..... Spreman se zapustiti, hodati neobrijan (mi mislile zbog serije pušta bradu), ponekad neskladno obučen, u društvu s čudnim ženama...ali to je sve njegov izbor...... Na ovo što mu radi priroda mislim da je jako osjetljiv.
Neka pogleda koju epizodu Sile i Boranovog frenda (ne pratim pa ne znam kako se zove). Čovjek je tamo gotovo pa ćelav po tjemenu, a ja našla neku sličicu (tamo je na temi Sile)...ima kose ko u priči....jedino ako je slika stara tj uslikana prije Sile što ne bih rekla. Presađivanje? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; uto 05 oľu 2013, 23:01; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
suradnica Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 22:56 | |
| Ovo je ponavljanje već naučenog gradiva pred novi Kip??To da nam bolje sjedne,da se odmah ne kad ugledamo sličice _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 23:07 | |
| - suradnica je napisao/la:
- Ovo je ponavljanje već naučenog gradiva pred novi Kip??To da nam bolje sjedne,da se odmah ne kad ugledamo sličice
Admin i mod jako brinu za članstvo da se ne zanesvijesti......priprema teren kako bi nam krvni tlak i puls ostali donekle normalni da ne bi bilo aritmija i sličnih poteškoća..... Nisam sigurna koliko će biti uspješne u misiji, a koliko će naškoditi svom zdravlju.......neću ni pomišljati. Cure, kako vaš puls i tlak? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 23:17 | |
| Ponavljanje ..ponavljanje... to je zadano pravilo..a i inače, ponavljanje je majka dobrog.. je li... yes [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 23:30 | |
| - Amra je napisao/la:
Admin i mod jako brinu za članstvo da se ne zanesvijesti......priprema teren kako bi nam krvni tlak i puls ostali donekle normalni da ne bi bilo aritmija i sličnih poteškoća..... Nisam sigurna koliko će biti uspješne u misiji, a koliko će naškoditi svom zdravlju.......neću ni pomišljati. Cure, kako vaš puls i tlak? ah... [You must be registered and logged in to see this image.] ...oh.... [You must be registered and logged in to see this image.]... uh [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 05 oľu 2013, 23:41 | |
| I još.. Ove sam našla na onom drugom mestu..pa, da se ne zaborave.. Reee.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 06 oľu 2013, 00:23 | |
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 06 oľu 2013, 09:33 | |
| | |
|
| |
suradnica Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 06 oľu 2013, 10:13 | |
| _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 5 KI | |
|