| Fotografije 5 KI | |
|
+14samani S.N.O.B1 The Queen Maki melodija enny bes ni Leona kikule81 honeybunny Tessa suradnica adan Amra 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 16 tra 2013, 23:42 | |
| Ne....sličica je s FB ...ništa ne piše..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI uto 16 tra 2013, 23:51 | |
| Ja mislim da je to njegova prva devojka Zeynep _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 17 tra 2013, 00:09 | |
| Nije. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 17 tra 2013, 00:12 | |
| Nikako....Zeynep I je bila.. kao da je puuuno starija od njega... ruka u đepu sa njezine strane kaže: nije mu bliska, a njemu to nije žao!! Dapače, želi da vidimo kako nije s njom.
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 17 tra 2013, 00:39 | |
| - adan je napisao/la:
Nikako....Zeynep I je bila.. kao da je puuuno starija od njega... ruka u đepu sa njezine strane kaže: nije mu bliska, a njemu to nije žao!! Dapače, želi da vidimo kako nije s njom. Slušaj, i mene i bilo sramota pored ovoliko kiča. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 17 tra 2013, 21:16 | |
| .... nije to Zeynep I, ona je ljepša i imala je ''nježniju'' facu
..... mislim da je to Selin Demiratar, glumica koja je glumila Nermin djevojku Mehmeta, a Mehmeta je glumio Bebe u seriji Gorki život
.... negdje sam pročitala da je ona u RL bila djevojka glumca koji je u seriji Sila glumio Boran agu
....na svim njenim slikama koje sam vidjela uvijek je u nekom neukusnom kiču, bez stila, ženske otmenosti itd ..... | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 17 tra 2013, 21:38 | |
| Bebe je imao dvije Zeynep .... jednu onu simpa , koju je navodno ostavio zbog Cansu, a drugu jednu koja izgleda kao starija od njega ... jedna od njegovih Biserki!! Gleeee!!! Muškića, kako se razbacao....obilje i izobilje.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 17 tra 2013, 22:54 | |
| Nije to ni Selin...to je neka u prolazu......"u proooolazu" kako pjeva Zlokićka. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 17 tra 2013, 23:03 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| |
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 17 tra 2013, 23:23 | |
| - adan je napisao/la:
Bebe je imao dvije Zeynep .... jednu onu simpa , koju je navodno ostavio zbog Cansu, a drugu jednu koja izgleda kao starija od njega ... jedna od njegovih Biserki!!
Gleeee!!! Muškića, kako se razbacao....obilje i izobilje....
[You must be registered and logged in to see this link.] A jest...obilje i izobilje i kako Honey kaže al meni ovako natapiran opet malko vuče na Zetovca! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 17 tra 2013, 23:29 | |
| ...obilje i izobilje...scena 1... [You must be registered and logged in to see this image.](...oprez...opasnost vreba s desne strane (Ljepotančićeve lijeve!!!!)...) [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 17 tra 2013, 23:34 | |
| Padam s vama u nesvjest...ahhh, odmor za moje oči... _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 17 tra 2013, 23:46 | |
| Pa vi i iz ptičje perspektive pratite ...... hony2 _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 17 tra 2013, 23:56 | |
| Dakle... detaljčić je , i iz ptičje perspektive respektabilan.. moraš ga pratiti sa svih strana, Amričak, nikad ne znaš od kuda će iskočiti Zvjerčica..
Iz scene obilje i izobilje 2. ??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 18 tra 2013, 00:01; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI sri 17 tra 2013, 23:59 | |
| ...sa svih strana...
yes
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 18 tra 2013, 00:09 | |
| Sreća njegova što će 3D ostati tajna pa možemo ostati uvjerene u respektabilnost....nagađanje.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 18 tra 2013, 00:09 | |
| A vidi kako sa hvališe... ... ..dok ne utvrdimo 3D , morat ćemo vjerovati, a fotosextion govori u prilog.. [You must be registered and logged in to see this image.]PSssst!! Možda ipak 3D nije tako bitan, iako je predmet znatiželje... ali , ta pripravnostkojajeobećavajuća , to je ono što tjera u _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 18 tra 2013, 00:11 | |
| E sad....rekoh ja...sreća njegova.....ovdje ti je on Adančice kao ribič...."sve velikoooo"....a da li je za vjerovat.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 18 tra 2013, 00:24 | |
| ...a dok vi kemijate o 3D... ...netko je bio vrijedan... ...nije Suradnicina... ...ali kava je kava... yes [You must be registered and logged in to see this image.]...ili se možda varam?????? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 18 tra 2013, 00:46 | |
| - Amra je napisao/la:
- E sad....rekoh ja...sreća njegova.....ovdje ti je on Adančice kao ribič...."sve velikoooo"....a da li je za vjerovat....
Nema tu ribičkih priča..sve je to tu... opipljivo .... .. mislim, vidljivo... Kaže Bebe..ha, ne vjerujete??? [You must be registered and logged in to see this image.] GIFSoup _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 18 tra 2013, 01:01; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 18 tra 2013, 01:00 | |
| Honeyčice.. kakva bi to kavica bila... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 18 tra 2013, 17:35 | |
| - adan je napisao/la:
Honeyčice.. kakva bi to kavica bila...
[You must be registered and logged in to see this image.] ...nepopijena!!!!!!! ...eto kakva... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 18 tra 2013, 21:17 | |
| otela mi riječ iz usta.....sigurno nepopijena.......možda poslije...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI čet 18 tra 2013, 22:01 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 5 KI | |
|