| Fotografije 5 KI | |
|
+14samani S.N.O.B1 The Queen Maki melodija enny bes ni Leona kikule81 honeybunny Tessa suradnica adan Amra 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 01:25 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; ned 28 tra 2013, 10:00; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 02:07 | |
| - Amra je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Je li ovo isto odijelo i kravata kao večeras u Mardan Palac hotelu u Antaliyi? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 10:02 | |
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 11:34 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Je li ovo isto odijelo i kravata kao večeras u Mardan Palac hotelu u Antaliyi? ...na ovima se dobro vidi... [You must be registered and logged in to see this image.]...niti odijelo, niti rupčić i kravata nisu isti... ...napoakon ova obleka!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 12:47 | |
| A taman sam htjela napisati da su ...isti...kad sam vidjela Honeyčićićin komentar ispod... Evo, bila sam u ophodnji po netu... Nepopravljivo voli malešnice, nepopravljivo mu dobro stoje...i nepopravljivo je [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 14:11 | |
| - adan je napisao/la:
A taman sam htjela napisati da su ...isti...kad sam vidjela Honeyčićićin komentar ispod...
Evo, bila sam u ophodnji po netu... Nepopravljivo voli malešnice, nepopravljivo mu dobro stoje...i nepopravljivo je
[img][You must be registered and logged in to see this link.] :ree2: _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 14:33 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 15:18 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Je li ovo isto odijelo i kravata kao večeras u Mardan Palac hotelu u Antaliyi? Čini mi se da je isto. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 15:22 | |
| - Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Je li ovo isto odijelo i kravata kao večeras u Mardan Palac hotelu u Antaliyi? Čini mi se da je isto. I ja kasnim. Sad vidim da nije isto. A meni izgleda isto. Košulja def ista. Kravata? Možda se radi o osvjetljenju. Nijanse! Ne znam zašto bi kupovao gotovo identičnu kombinaciju koju već ima. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 15:54 | |
| I meni se učinilo da se radi o osvjetljenju...ali, i da je različito, ali potpuno isto radi se o lošem i nemarnom izboru malone iste odjeće!!! Bebe nam je .. takav !! Još razmišljam o pipicama uz Porsche. Nisam ih komentirala, ali sad kad smo već kod toga... iste kao u sred zime, na snijegu... ... simpatično!! I gotovo!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 16:00 | |
| I meni se sviđa što njeguje stil "baš me briga" (ne mari tj. mari ali neznalački). I ne volim kad pokušava ispast moderan, u trendu. Tada završi s nekim prslučićima (da se razumijemo, oni kao iz Ezela, uz odijelo tj kad skine sakoh su u redu ali oni pepito...fuj), preuskim hlačama koji na veliki papak izgledaju grozomorno. Zimske pipice? Nije stigao iz cipelara izvaditi laganije..... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 16:11 | |
| | |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 18:24 | |
| :ilove: Nove fotke!!!!
Slatkiš (osim na ovoj poslednjoj koju je SNOB priložio) . Odelo definitivno nije isto. Pogledajte džepove. A to što je detalje izabrao u istoj boji... U svakom slučaju lepše mu stoji crvena nego plava.
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 19:58 | |
| Cure, kako vežete kravate? Njegova nije vezana kako treba. Ja bih mu to puno bolje napravila! A i maramicu bih mu ljepše složila! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 21:04 | |
| Yoh, kad je ti lijepo svežeš, Amričak ... a ja bi mu je onda lijepo , brzinski .. razvezala....šuljica je i tako raskopčana.... [You must be registered and logged in to see this image.]PSssst!! Ja pogledala klapnice na džepovima , i sad san u još većoj dilemi... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 21:31 | |
| ... ne odijelo nije isto, vidite različite i revere na sakou ....... mislim i da je kravata drugačija, mada je slične boje ....da košulja je bijela, pretpostavljam u garderobi ima više bijelih košulja ..... ... no, on je naš vječiti pobjednik, najlješe muško stvorenje ..... pravi Jablan, jedan jedini .... a tek kako bi mu pristajala djevojka poput Berg, dama nenametljivo i elegantno ..... imala je lijepu elegantnu haljinu pimjerenu takvom događaju ..... | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 21:31 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 21:46 | |
| Ne , odijelo nije isto. Staro nije strukirano, za razliku od jučerašnjeg, koje je dobro uteglo.... E da, ovakvu damu uz njega ! I ima jedna, još veća, pojavnija, a opet čini mi se, mali vagabundo , izazov za Muškića... Možada je sazreo za to? - bes ni je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Koja je ovo faza? Osim što je brhkata faza ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 21:55 | |
| - melodija je napisao/la:
- ... ne odijelo nije isto, vidite različite i revere na sakou ....... mislim i da je kravata drugačija, mada je slične boje
....da košulja je bijela, pretpostavljam u garderobi ima više bijelih košulja .....
... no, on je naš vječiti pobjednik, najlješe muško stvorenje ..... pravi Jablan, jedan jedini
.... a tek kako bi mu pristajala djevojka poput Berg, dama nenametljivo i elegantno ..... imala je lijepu elegantnu haljinu pimjerenu takvom događaju ..... Melodija, baš si to lepo sročila.... Džepovi (klapne) iz 2011 su kosi, a na ovom sakou ravni. A ono što se tiče Berg... Ipak mislim da je Cansu devojka za njega. Kako tek ona "nosi" haljine :ree2: _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 22:46 | |
| .... u pravu si Maki ..... ja sam za Cansu uvijek ...... toliko bih željela da oni zaista u RL budu zajedno :ree2: .... kao da su mi rod rođeni | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI ned 28 tra 2013, 23:37 | |
| - bes ni je napisao/la:
[img][You must be registered and logged in to see this link.]
Ahhh, te okice tako izbliza. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI pon 29 tra 2013, 20:20 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI pon 29 tra 2013, 20:30 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI pon 29 tra 2013, 22:47 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI pon 29 tra 2013, 23:02 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 5 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 5 KI | |
|