_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 1 CD ned 26 svi 2013, 12:39
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 1 CD ned 26 svi 2013, 12:51
Naša Cura... ova haljina mi je sad dobila drugu dimenziju..
The Limited Edition Collection was accompanied by a special soundtrack which featured the voice of actor Marcello Mastroianni. The collection played with the harmonious balance of pure forms and architectural volumes. The clothes are created like works of art, with timeless lines, and reflect the intensity and brightness of precious stones such as diamonds, sapphires, rubies, emeralds and black onyx. Alberta Ferretti chose to enrich her creations with a selection of unique pieces of High Jewellery by prestigious Swiss luxury house, Chopard. Sapphire, emerald, ruby and magnificent diamond earrings and necklaces are some of the masterpieces seen on the catwalk.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
Naslov: Re: Novosti 1 CD ned 26 svi 2013, 22:42
Saadet i Ximena su se i danas prosetale,zasto nije i Cansu,nije fer :ree10:
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 1 CD ned 26 svi 2013, 22:57
dolcevita026 je napisao/la:
Saadet i Ximena su se i danas prosetale,zasto nije i Cansu,nije fer :ree10:
Jednom je dovoljno. Šta se ima šetkat 20x. Ovima je sigurno bilo dosadno pa hajde da se opet malo slikaju
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
Naslov: Re: Novosti 1 CD pon 27 svi 2013, 14:02
Kod Saadet su skroz zeznuli stvar,njoj bas treba neka ziva boja da je "podigne" i obavezno jaci makeup inace je skroz nevidljiva...ono prvo vece sa Cansu frizura i sminka horor,ko baba je bila,plus ona puf haljina nacigovana na stomaku,kao da je trudna Ona Ximena je imala dobru crvenu haljinu sinoc,samo antipaticno stvorenje za poluditii,a ne zna ni da pozira,tamo se nesto krevelji i salje poljupce novinarima,seljoberka :ree10:
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 1 CD pon 27 svi 2013, 15:13
Cansu Dere wore one of the best dresses we’ve seen throughout the whole Cannes Film Festival. It is a beautiful grey chiffon with a bejeweled neck. A statement bracelet and clutch finish the look.