Pa glavna caka je u tom spoju "teskog" nakita i leprsave haljine,ta kombinacija uvek izgleda moderno i sik,da su joj stavili neki sljokicasti nakit izgledalo bi obicno i previse slatkasto zbog same haljine...stilista se bas potrudio,vidi se da je razmisljao covek...ovo mi nije bas najdraza haljina,ali mislim da izgleda apsolutno predivno,sminka frizura,sve se fino uklapa,vrlo sam zadovoljna
Pa glavna caka je u tom spoju "teskog" nakita i leprsave haljine,ta kombinacija uvek izgleda moderno i sik,da su joj stavili neki sljokicasti nakit izgledalo bi obicno i previse slatkasto zbog same haljine...stilista se bas potrudio,vidi se da je razmisljao covek...ovo mi nije bas najdraza haljina,ali mislim da izgleda apsolutno predivno,sminka frizura,sve se fino uklapa,vrlo sam zadovoljna
Apsolutno vlada ...
Mislila sam na ove ukrase na galjini, oko vrata , naprijed i natrag na leđima, predivni su mi..... ne na nakit.
Da, haljina , kako rekoh, nije mi sjela, ali ona i to dobro nosi...
Nakit mi se ( naušnice i naruknica ) uklopio u cjelokupan outfit.
Dobro kaže Queene, haljina je nije progutala, zasjenila... ona nosi haljinu...
Haljina...tak-tak. Meni se osobno jako sviđaju haljine s dubokim otvorom na leđima. Meni ona ima prekrasna leđa, i mislim da bih joj takva haljina predivno stajala.
Apsolutno vlada ...
Mislila sam na ove ukrase na galjini, oko vrata , naprijed i natrag na leđima, predivni su mi..... ne na nakit.
Da, haljina , kako rekoh, nije mi sjela, ali ona i to dobro nosi...
Nakit mi se ( naušnice i naruknica ) uklopio u cjelokupan outfit.
Dobro kaže Queene, haljina je nije progutala, zasjenila... ona nosi haljinu...
Prelijepa nam je.
I ja sam mislila na ukras na haljini,on ionako ovde zamenjuje nakit i stilista je sigurno prema njemu slagao narukvicu i mindjuse...meni je krajnji rezultat sjajan
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 25 svi 2013, 22:06
I ja sam prezadovoljan. Sve mi se sviđa :ree2:
Kod one Saadet mi je bezveze haljina al' ona je nebitna
I ja sam mislila na ukras na haljini,on ionako ovde zamenjuje nakit i stilista je sigurno prema njemu slagao narukvicu i mindjuse...meni je krajnji rezultat sjajan