Da, hoću reći da Muzej koji je najavio gostovanje, još službeno nije objavio otkaz, dapače. I dalje je najavljuju.
Moram kazati, nikad se do sada nisu izblamirali.
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 31 svi 2013, 17:07
Konačno i Studio objavljuje nešto što je istinito (?) i nije prastaro: "Cansu Dere kao gošća Polanskog" Glumica Cansu Dere zadivila je sve prisutne na crvenom tepihu filmskog festivana u Cannesu. Jedna od najpopularnijih i najplaćenijih turskih glumica odjenula je za tu prigodu haljinu Alberte Ferretti te oduševila izgledom. Na prestižni filmski festival Cansu Dere je došla na poziv redatelja Romana Polanskog zajedno sa sunarodnjakinjom, glumicom Saadet Aksoy. Prisustvovale su premijeri filma "La Venus A La Fourrure", koji je režirao sam Polanski.
Istinito? Na festival je došla na poziv Polanskog? Ne L'Oreala?
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 31 svi 2013, 17:20
Ma one su se prošetale RC prije premijere njegovog filma pa naši zato misle da je došla po nj. pozivu. Ne vjerujem. Ona je tamo bila u f-ji ambasadora L'Oreala.
Danas haos vlada na ulicama Istabula (Taksim). [You must be registered and logged in to see this link.] :lutijena:
Cansuina službena fb grupa je danas najavila odlazak na Gezi Park. Vidjet ćemo da li to znači da i Cansu ide. Uglavnom, nadam se da neće biti nikakvih problema al' stanje je loše skroz.
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 31 svi 2013, 17:38
Ne znam jesam li ja staromodna ali i meni je žao kad se narušava jedna cjelina. Istina, ima u Istanbulu nabacano građevina, stepenica, ulica, parkova zbrda-zdola ali to je takav grad...nabit..... Prometna gužva na Taksimu je nesnosna u određeno doba dana i odvođenje prometa pod zemlju ima smisla ali parkove su baš mogli ostaviti netaknutima. Šteta je promijeniti vizure tom gradu.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
S.N.O.B1 Moderator
Veliki intervju s Cansu: [You must be registered and logged in to see this link.]
Koliko sam uspjela razumjeti priča o Cannesu, prvi put u nemu, dobro se osećala jer je navikla pozirati, ugodno se osećala u haljini, samouvjereno er je sve bilo profesionalno organizirano. Izazvala je velik interes, ona kaže da zna da se njene serije (turske serije) gledaju vani i da su vrlo popularne. O kuhanju...o Sili, o tome kako bira uloge, što jo je važmo,itd... ako netko može prevesti...
Veliki intervju s Cansu: [You must be registered and logged in to see this link.]
Koliko sam uspjela razumjeti priča o Cannesu, prvi put u nemu, dobro se osećala jer je navikla pozirati, ugodno se osećala u haljini, samouvjereno er je sve bilo profesionalno organizirano. Izazvala je velik interes, ona kaže da zna da se njene serije (turske serije) gledaju vani i da su vrlo popularne. O kuhanju...o Sili, o tome kako bira uloge, što jo je važmo,itd... ako netko može prevesti...
Eto prilike da netko, možda , postane Ezelovac preko reda ....
S.N.O.B1 Moderator
Naslov: Re: Novosti 1 CD pon 03 lip 2013, 00:18
Javne ličnosti iz raznih pofesija (glumci, pjevači, sportisti, pisci, umjetnici...) javno osudili cenzuru u medijima i podržali proteste. Večeras je javno čitan njihov proglas. Cansu je potpisala .
Zadnja promjena: S.N.O.B1; pon 03 lip 2013, 00:23; ukupno mijenjano 1 put.
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 1 CD pon 03 lip 2013, 00:20
adan je napisao/la:
The Queen je napisao/la:
Kako su naša pravila interesantna. Gdje toga ima, gdje još ima mita i korupcije, a da je dobrodošlo i da ih jedva čekamo.....
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
Naslov: Re: Novosti 1 CD pon 03 lip 2013, 00:42
Amra je napisao/la:
adan je napisao/la:
The Queen je napisao/la:
Kako su naša pravila interesantna. Gdje toga ima, gdje još ima mita i korupcije, a da je dobrodošlo i da ih jedva čekamo.....
Mili bože ,kud sam zaš'o?!
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 1 CD pon 03 lip 2013, 00:49
... nigdje puta , nigdje staze.. svud go´ kamen noge gaze.....
... u zemlju čudesa... team work.. ilikakohoćeš...
ASTERVANDER Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 1 CD pon 03 lip 2013, 00:51
jel' vi ikad spavate,seksirate,ustajete ujutro u 6,dolazite krekiranih,ispucanih očiju na posao,a kolegice vas pitaju:šta,opet si bila na Ezelu!?a ja osmijeh od uha do uha onaj Cansu tekst je predugačak a ja tapkam s dva prsta,ufff,ali ako je čok napeto,belki yarin (možda sutra)
ASTERVANDER Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 1 CD pon 03 lip 2013, 00:53
oho,druga zvizda je pala!!!
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 1 CD pon 03 lip 2013, 00:59
Spavamo sa Bebevom slikom pod kušinom .....svaka ima svoju omiljenu, ako joj nije ostala u Istanbulu... .... i tako se obnavljamo...
Ha, yesi vidjela.. kako padaju...[You must be registered and logged in to see this image.]
S.N.O.B1 Moderator
Vredi li i gugl kao prevodilac?
Citat :
Javne ličnosti iz raznih pofesija (glumci, pjevači, sportisti, pisci, umjetnici...) javno osudili cenzuru u medijima i podržali proteste. Večeras je javno čitan njihov proglas. Cansu je potpisala .
Cansu, nežna, umetnička duša bez kalkulisanja daje svoje ime za ono što voli :ree2:
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
Naslov: Re: Novosti 1 CD uto 04 lip 2013, 00:41
Svaka cast Cansu sto je izasla na ulicu i pridruzila se protestu,cenim je jos vise kao osobu zbog tog gesta i sve poznate face koje su bile na ulicama zasluzuju respekt...cudno mi je samo sto nije bila i Beren,za nju bih se kladila da ce tako nesto podrzati
Sta je sa onim forumom,ne mogu vec danima da udjem...mada nije da mi nesto posebno nedostaje
S.N.O.B1 Moderator
Naslov: Re: Novosti 1 CD uto 04 lip 2013, 00:49
I ja sam se začudio za Beren, nije čak ni potpisala onu peticiju