Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti 1 CD | |
|
+13honeybunny Snupika ASTERVANDER bes ni sambth melodija dolcevita026 Maki S.N.O.B1 adan Amra The Queen Tessa 17 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 06 lip 2013, 12:52 | |
| - adan je napisao/la:
- The Queen je napisao/la:
- Veliki intervju s Cansu:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Koliko sam uspjela razumjeti priča o Cannesu, prvi put u nemu, dobro se osećala jer je navikla pozirati, ugodno se osećala u haljini, samouvjereno er je sve bilo profesionalno organizirano. Izazvala je velik interes, ona kaže da zna da se njene serije (turske serije) gledaju vani i da su vrlo popularne. O kuhanju...o Sili, o tome kako bira uloge, što jo je važmo,itd... ako netko može prevesti...
Eto prilike da netko, možda , postane Ezelovac preko reda .... | |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 06 lip 2013, 16:16 | |
| - The Queen je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- The Queen je napisao/la:
- Veliki intervju s Cansu:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Koliko sam uspjela razumjeti priča o Cannesu, prvi put u nemu, dobro se osećala jer je navikla pozirati, ugodno se osećala u haljini, samouvjereno er je sve bilo profesionalno organizirano. Izazvala je velik interes, ona kaže da zna da se njene serije (turske serije) gledaju vani i da su vrlo popularne. O kuhanju...o Sili, o tome kako bira uloge, što jo je važmo,itd... ako netko može prevesti...
Eto prilike da netko, možda , postane Ezelovac preko reda .... .... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 06 lip 2013, 17:00 | |
| Cansu za HaberTurk Kaže da nikad prije nije dolazila u Cannes, da je sve tako lijepo organizovano, nikakvih problema nije bilo. Prije RC probala je nekoliko haljina, ali ovu koju je nosila je prvu obukla i odmah joj se svidjela. Imala je tremu pred izlazak ali to je dobra stvar kaže. Cijeli taj proces odlaska na RC ,šetnja je tak dobro org. i sve je po protokolu. Novinari su uzbuđeniji od zvijezda :D ,na tebi je samo da se smeješkaš i poziraš (malo je parafraziram ali to je poenta ). Njena pofesija je hodanje (misii na modne piste) tako da joj to nije bio problem, bila je opuštena. Slikaju je od 17 godine . Kaže da su se strani mediji zanimali za nju zbog serija koje su jako gledane i popularne u svijetu . Prošle godine kada je išla u Marocco emitovale su se Ezel i Sila i na ulicama su je prepoznavali. Tako isto i u Grčkoj jer se tur. serije emituju i kod njih i gledane su. Nada se da će jednog dana prošetati Cannesom s nekim svojim filmom, to je sigurno sasvim drugi osjećaj. Kaže da nije krenula tamo s nekim očekivanjima i da će joj se desit neke ponude ali ipak je značajan događaj jer L'Oreal prvi put poziva jedno tursko lice tamo. Scenarije čita ali još nije našla ništa da joj se sviđa. Dug je put pred njom, može se reći da je na početku karijere i radila je sa starijim glumcima ,iskusnijim koji se i dan danas spremaju vrijedno za uloge. Ne razmišlja o tome da li će se do kraja života baviti glumom, za sad voli ovo što radi, uživa u tome i ponekad joj se čini da se glumom bavi već dosta dugo :D Kad bira ulogu, scenario, ne žuri ,voli istražiti s kim bi radila jer joj je važno da se osjeća ugodno s ljudima s kojima radi. Cansu još kaže da je dobro biti oprezan u životu . Prijatelja nema mnogo, poznanika da, drugara ali pravog prijatelja je teško naći. Ne trudi se biti cool što bi se reklo , takva je kakva je i ne želi se mijenjat. U životu se dešavaju i lijepe i ružne stvari, nastoji te ružne nekako da prevaziđe . Važno je da je čovjek stabilna ličnost ( da čvrsto stoji na svojim nogama) što zna biti jako teško uzevši u obzir sve što se događa danas u svijetu i što nas okružuje. Kaže da je sve pogađa ( a zar ima malo toga), naprimjer ubistva. Posebno je osjetljiva na djecu. U horoskope baš ne vjeruje, ali zna sve karakteristike svog znaka (vaga) :) Navikla je na to da je ljudi posmatraju kao hlaadnu osobu ali kad je upoznaju začude se i kažu joj da uopće nije onakva kakvom je zamišljaju . Nije joj jasno zašto ostavlja takav dojam , možda jer ne voli previše da priča o svojoj privatnosti i voli biti na distanci s ljudima koje ne poznaje. Kaže da baš nešto ne kuha sjajno ali da može kad se potrudi, posebno ako kuha za neku voljenu osobu :ree2: Slatko ne jede, muka joj i kad vidi ( treba nju našopat šampitama ), voli jesti valjda u EGE-u (dio Turske?) zbog porodice ? Bila je čak i na časovima kuhanja al' nije to za nju Sila je bila jako teška serija za nju, ali joj je draga. Ljudi u Mardinu i danas nose u kosi Silin ukras i pamte je. Kaže da bi voljela uskoro s prijateljima posjetiti Mardin. Podsjeća nas da su Grci skoro napravili reportažu o Sili posle toliko godina (od završetka) i to ju je baš ugodno iznenadilo . Sila (serija) ju je naučila i donijela puno toga lijepog. Šoping ne voli. Njena vizija odmora je drukčija. Želi putovati, obići zemlje u kojima nije bila , čuti priče koje nije čula. Na pitanje gdje osjeća da joj je dom, odgovara da je to Istanbul gdje i živi. U torbi uvijek ima šminku ali kosa joj je najvažnija, nije da koristi nešto specijalno. Hrani se zdravo ( našopao bih ja nju pitama, sarmama, paprikama filovanim... ) ,pije dosta vode. Kaže da ni jedan proizvod ,produkt ne može na čovjeka utjecat ako se on pravilno ophodi i koristi to (Valjda je to poenta :) ) Kaže da se kao mala nije šminkala i smatra da se djeca trebaju igrati s onim što im u tim godinama pristaje. Prvi put su je našminkali sa 17. kad se počela bavit manekenstvom. Ovako ljudi ,ovo je prepričani intervju jedne djevojke (mine). Ja sam ga malo preuredio :) Eto barem da imamo okvirno šta je pričala, a bilo bi lijepo kad bi dobili i preveden intervju onako s pitanjima i odg. bez parafraziranja, dodavanja, slobodnih interpretacija i sl.
Zadnja promjena: S.N.O.B1; čet 06 lip 2013, 18:28; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 06 lip 2013, 17:27 | |
| Hvala Snobiću na trudu..... [You must be registered and logged in to see this image.]... zapazila sam da ni ona ne voli slatko... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 06 lip 2013, 18:08 | |
| Hvala Snobicu,jedno pivce za trud Bas deluje zanimljivo intervju,bilo bi lepo da imamo ceo,ali posto niko od nas ne parla turski,jedino da se upustimo u avanturu prevoda sa GT-om pa sta ispadne...sambth je tu majstor,ali verovatno nema vremena... | |
| | | sambth Ezelovac
Broj postova : 166 Join date : 25.01.2013
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 06 lip 2013, 19:30 | |
| Sambth je u sred ispitnog roka...a kad nije Čim sam videla intervju stare emocije prema GT-u su oživele,to je jače od mene Ali razumela sam da se neko već latio tog posla...ako pak nije,i ako vam to nije kasno,mogu se pozabaviti oko toga za vikend | |
| | | melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 06 lip 2013, 19:45 | |
| ....S.N.O.B1, slažem se da je vrijeme za promjene, za nova lica .... ali mene će teško bilomkoj drugi par osvojiti kao oni EE ..... a želim da ih ponovo vidim zajedno u seriji ili filmu bez obzira što bih možda i tada u njima tražila i vidjela EE .... eh kako se izliječiti od sindroma EE ... ali iskreno najviše bih voljela vidjeti zajedno u RL mnogo su mi dragi :didi: | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 06 lip 2013, 21:13 | |
| - sambth je napisao/la:
Sambth je u sred ispitnog roka...a kad nije
Čim sam videla intervju stare emocije prema GT-u su oživele,to je jače od mene Ali razumela sam da se neko već latio tog posla...ako pak nije,i ako vam to nije kasno,mogu se pozabaviti oko toga za vikend Samhgfkgrgth , uči ti .... kako bi imali razloga za .. [You must be registered and logged in to see this image.].... ...ipak, hvala ti na dobroj volji i ako će te to odmoriti od ispitne teme, pozabavi se... ... napraviti ćemo ti ooooovooooliiikuuu tortu od jagodica bobica, sa komadićima šekulade i šlagiranu. ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | sambth Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 06 lip 2013, 21:52 | |
| - adan je napisao/la:
... napraviti ćemo ti ooooovooooliiikuuu tortu od jagodica bobica, sa komadićima šekulade i šlagiranu. ...
Znam da ste ovde široke ruke,uvek neki poklončići Za početak držite fige za ujutru :treees: a mene eto sa prevodom u subotu..praviću se da tamo piše da je upravo dobila sjajan scenario,koji opet okuplja neke stare prijatelje ...i oživljava neke stare uspomene ...čisto kao motivacija :amra4: | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 06 lip 2013, 22:36 | |
| - sambth je napisao/la:
- Znam da ste ovde široke ruke,uvek neki poklončići
Za početak držite fige za ujutru a mene eto sa prevodom u subotu..praviću se da tamo piše da je upravo dobila sjajan scenario,koji opet okuplja neke stare prijatelje ...i oživljava neke stare uspomene ...čisto kao motivacija Za sutra .... Poklončić - bombončić za motivaciju [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 06 lip 2013, 23:13 | |
| Moracu ja ipak da proverim taj prevod,ko zna sta ce sambth da izmisli i ubaci kao slucajno Sretno na ispitu | |
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 07 lip 2013, 16:37 | |
| Ovi Grci su bas mastoviti,svasta im pada napamet...izgleda da su poslali Enriqueu ovaj predlog na twiter :amra4: [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 07 lip 2013, 19:30 | |
| Tko je pak taj? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 07 lip 2013, 20:01 | |
| - Amra je napisao/la:
- Tko je pak taj?
... ma znamo mu tatu... Iglesias.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 07 lip 2013, 20:07 | |
| - Amra je napisao/la:
- Tko je pak taj?
Ne znaš ko je Enrique Iglesias ? | |
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 07 lip 2013, 20:12 | |
| Jao Amra pa kako ne znas,zar ti samo u Turke zevas | |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 07 lip 2013, 20:29 | |
| - dolcevita026 je napisao/la:
- Jao Amra pa kako ne znas,zar ti samo u Turke zevas
Točnije.....u jednog Turčina...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 07 lip 2013, 20:30 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Tko je pak taj?
Ne znaš ko je Enrique Iglesias ? Pa naravno da znam (čuj sad njih )...al ne liči mi na njega.....idem opet pogledati.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 07 lip 2013, 20:36 | |
| Nekako, gledajući samo oči ne liči mi na sebe. Usne ima kao tatica i eto nisam ga prepoznala bez da njih vidim! Nego, ja mislila da ste se prebacili na neke meksičke, španjolske....pa rekoh...to je valjda neki Enrique iz njihove sapunice.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | sambth Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 1 CD ned 09 lip 2013, 17:20 | |
| Evo mene i obećanog Gt Frankenštajna - Citat :
Šta misliš o Kanu?
Nikada ranije nisam bila na jugu Francuske.Ovo je nešto posebno.Mesto je toplo i prijateljsko a arhitektura je neverovatna.Srećna sam da sam ovde.
Kako se pripremala za crveni tepih?
Nisam imala previše vremena za pripremu.Snimala sam reklamu za L'Oréal Paris u Atini i direktno sa snimanja sam došla ovde. Sve je organizovano veoma profesionalno ,stvari tako funkcionišu već godinama.Ovde sam birala haljinu i izabrala sam prvu koju sam probala.To je haljina Alberte Ferretti u kojoj sam se osećala odlično.To je najvažnije jer sve dolazi iznutra,ukoliko ste nezadovoljni to se uvek oseti.
Da li si imala tremu?
Doživljaj nije potpun bez doze pozitivne treme.Zapravo,imala sam tremu jer sam se pitala kako će sve izgledati.Bilo je dosta stranih novinara,ali sve je bilo savršeno.Sve je bilo odlično organizovano,na meni je samo bilo da prošetam,što mi na kraju krajeva i nije tako strano.Fotografi vam daju takvu energiju,osećaj je neverovatan.Zasmejavali su me svo vreme. „Prepoznavali su me zahvaljujući uspehu naših serija“
Da li si ti je to što si bila model pomoglo na crvenom tepihu budući da je „šetanje“ bilo tvoj posao?
Bianca Balti je išla ispred mene,i iskustvo sa piste mi je pomoglo da održavam odgovarajuću distancu.Ne znam,moguće da je meni bilo lakše nego drugima.Takođe sam nosila haljinu u kojoj sam se osećala izuzetno prijatno,verovatno je i to uticalo.Slikaju me još od 17 godine,tako da se osećam udobno u ovakvim situacijama.
Strani mediji su se takođe interesovali za tebe?
To nije moj uspeh.Naše serije su izuzetno dobro prihvaćene u nekim zemljama u poslednjih par godina.To ih je zainteresovalo.Ezel,Sila i Veličanstveno stoleće su zaslužni za to.Neverovatan je interes za naše serije na Balkanu i Bliskom istoku.
Bila si u Maroku prošle godine?
Da,prošle godine sam putovala u Maroko zbog snimanja.U to vreme su tamo istovremeno emitovali i Ezela i Silu.Isti slučaj je bio kada sam bila u Atini ove nedelje,veliko je interesovanje za turske serije,Veličanstveno stoleće,Karadayı,Sever Jug,sve ih možete gledati.Tako da je to opšti uspeh svih koji su na ovim projektima radili.
„Svaki dan zahvaljujem na ovakvom životu“
Da li sanjaš o danu kada ćeš ovde doći sa svojim filmom?
Doći sa sopstvenim filmom i prošetati ovde je potpuno drugačiji osećaj,svakako da bih i to volela.
Šta ti donosi poseta Kanu?
Otvara mi vrata svakako.U mom slučaju je L'Oréal prvi put za zaštitno lice odabrao jednu Turkinju,što je posebna čast.
Da li da očekujemo novi film ili seriju u sledećoj sezoni?
Čitam dosta scenarija,ali me još uvek ništa nije zainteresovalo.
Da li ti nedostaje set?
Najviše mi nedostaje zanimljiv scenario.On donosi takvo uzbuđenje s kojim ništa ne može da se poredi.Najvažnije je da radite ono što volite...Zbog toga sam zahvalna svakog dana.Poznajem ljude koji rade poslove koje ne vole i vidim koliko su nesrećni zbog toga.
„Ne mislim da je moj životni put vezan samo za glumu“
Kako vidiš glumu?
Kao način života.Radila sam sa najvećim umetnicima i videla sam da oni žive svoj poziv.Osećate uzbuđenje u vezi s ovim poslom bez obzira na godine i iskustvo koje imate.
Da li si od onih koji kažu"želim da ovo radim do kraja života“ ili si od onih koji govore „spreman sam sutra sve da napustim“?
Ne mogu reći do kraja života.Ono što trenutno radim,radim iz ljubavi,zbog uzbuđenja i to ne bih da izgubim.Ne znam šta će mi život doneti ali pokušavam da uživam najviše što mogu u onome što imam.Iako izgleda da je prošlo mnogo vremena, glumom se zapravo bavim kratko vreme.
Svi tvoji projekti ostvaruju dobre rejtinge.Kako biraš šta ćeš da radiš,koji je kriterijum?
Nisam nestrpljiva.Kada biram projekat trudim se da to radim mirno i da stvarno osetim da je to ono pravo.Takođe biram da radim sa pravim ljudima. :amra4: Zadovoljstvo je raditi sa ljudima sa kojima delite iste poglede na stvari.To su neki od kriterijuma,ali ne primenjujem to kao neki plan ili program,jednostavno,stvari biram spontano.
„Dobro je biti obazriv“
Veoma si obazriva,zašto?
Takve sam prirode.Ne želim da budem nagla,bolje je biti obazriv.
Da li si takva i kada biraš prijatelje?
Morate birati ljude kojima ste okruženi.Moji prijatelji su uglavnom iz detinjstva,od ranije,sada je teže stvoriti prava prijateljstva.
Kada si poslednji put sklopila neko važno prijateljstvo?
Pre 6 godina sam upoznala Boncuk Yilmaz na snimanju Sile i postali smo jako bliski prijatelji.
Za večerom si rekla da imaš „šesto čulo“.Koji si horoskopski znak?
Vaga sam,podznak ne znam,ali znam osnovne karakteristike svog znaka.
Veruješ li u horoskop?
Ne verujem u ono što ne razumem,ali znam o tome dovoljno da mogu da započnem neku konverzaciju (smeh)
Za tebe govore da izgledaš kao hladna,ali da si zapravo topla i pristupačna osoba.Kako ti gledaš na to?
Navikla sam se na to,da mi ljudi govore „očekivali smo da si potpuno drugačija“.Ne znam zašto je to tako,ali ne mogu da se menjam.
Jesi li dobra kuvarica?
Ne.Lepo je kada ljudi umeju lepo da kuvaju,volela bih da i ja to umem.
Šta kuvaš najbolje?
Slatkiše ne umem da spremam.Možda mi najbolje ide egejska kuhinja...Tamo je moja porodica i volim sve u vezi tog područja,muziku,hranu...Jedno vreme sam išla na kuvarske radionice,bilo je veoma zabavno,ali nažalost nisam mogla da nastavim.
„Tim Burton je ovde?“
Da li postoji neki režiser ili glumac koga si htela da sretneš u Kanu?
Nisam došla da bih upoznala nekog režisera,ovde sam došla kao običan čovek.Kako god,Tim Burton je ovde?Znam da postoje ljudi koji žive svoj posao 24 časa,ali ja nisam takva.Tim Burton je ovde?(smeh) Želela bih da razgovaram sa Michaeoml Hanekeom.Pratim njegove intervjue i volela bih da mu postavim nekoliko pitanja.
Šta bi pitala?
Pitala bih o pristupu muzici u njegovim filmovima,zašto ne koristi muziku.Priča je uvek odlična,ali ja volim da čujem i muziku koja je prati.
Prisutvovali ste mnogim festivalima.Da li neki možete uporediti sa Kanom?
Još od studentskih dana pratim Istanbul Film Festival.Zlatna pomorandža je nešto nalik Kanu,ali nažalost,nijedan nema organizaciju ni blizu onoj koju Kan ima.
„Sa Silom nije bilo lako,ali još uvek cenim ono što mi je donela“
Silina kuća je još uvek u Mardinu,Silin nakit za kosu je i dalje jako popularan...
Nisam bila u mogućnosti da odem tamo jako dugo.Želim da sa prijateljima opet odem.Ali Sila jeste i dalje voljena i popularna...Čak je Grčka tv ekipa nedavno dolazila da radi intervju sa mnom povodom Sile,i sama pitanja su izazvala neobičan osećaj.
Veoma važna serija za tebe,prva glavna uloga...
Zbog nje sam doživela toliko divnih stvari.Upoznala sam divne ljude,njihove živote... Veoma sam srećna što sam prihvatila tu ulogu.Nekada je umelo da bude teško,ali znam da cenim ono što mi je donela. „Ne volim kupovinu“
Leto stiže.Da li imaš planove za odmor?Bodrum,Cesme?
Tragam za drugačijim odmorom,volim da svaki put bude neobičan i različit od onog pre...Toliko toga još imam da vidim i u svojoj zemlji i širom sveta,toliko priča koje treba doživeti...
Ne voliš kupovinu?
Ne mogu reći da uživam u tome.Često kupim ono što prvo ugledam.
Odrasla si u Ankari i Izmiru,živiš u Istanbulu.Koji je tvoj grad?
Dve godine sam provela između Ankare, Izmira, Istanbula i Mardina,i na kraju dana moja kuća mi je bila veoma bitna.Sada živim u Istanbulu i ne osećam da sam došljakinja.
„Ne znam šta je tajna načina na koji hodam“
Šta uvek imaš u torbi?
Maskara,svetli ruž i rumenilo su dovoljni. Kosa mi je veoma važna.Pošto sam menjala boju nekoliko puta,neophodno je da bude zdrava.Zdrava dijeta je takođe veoma bitna.Ne postoje magični preparati.Nega je bitna,ukoliko pijete dosta vode i hranite se zdravo,rezultati neće izostati.
Držanje i hod su takođe veoma bitni...uvek privučeš pažnju svojim hodom...Postoji li neka tajna formula?
Kada si zadovoljan sobom,tvoja garderoba,frizura,šminka, ti pristaju još bolje.Nikakve druge tajne nema.
Kada si bila devojčica,da li si kradom uzimala maminu šminku?
Nisam radila takve stvari,smatram da sve treba da dođe u svoje vreme.Isto tako ne osuđujem one koji jesu.
Kada si se našminkala prvi put?
Sve se za mene promenilo kada sam počela da se bavim modelingom sa 17 godina.Pre toga se nisam šminkala.
| |
| | | S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD ned 09 lip 2013, 17:44 | |
| Hvala ti Sambth od srca Hajde molim te objavi ga i tamo Vidim da prevod u nekim dijelovima nema veze s onim kojim sam ja raspolagao. Ovaj mi djeluje puno bolje i tačniji. | |
| | | sambth Ezelovac
| | | | S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD ned 09 lip 2013, 18:05 | |
| Znači bila je u Atini prije Cannesa, snimala novu reklamu, jeeee | |
| Naslov: Re: Novosti 1 CD ned 09 lip 2013, 18:21 | |
| Sjajan intervju,standing ovation za sambth Znaci obnovljen je ugovor sa Lorealom,cim je snimila novu reklamu,a verovatno se zato i ofarbala... | |
| | | S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD ned 09 lip 2013, 18:31 | |
| Da, sigurno da je obnovila Jedva čekam da izađe Predivan intervju. Žena me svaki put iznova oduševi . Obožavam je :ree2: | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 1 CD | |
| |
| | | | Novosti 1 CD | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|