| Novosti 1 CD | |
|
+13honeybunny Snupika ASTERVANDER bes ni sambth melodija dolcevita026 Maki S.N.O.B1 adan Amra The Queen Tessa 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| |
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sri 07 kol 2013, 16:11 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| |
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 08 kol 2013, 22:47 | |
| | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pet 09 kol 2013, 16:48 | |
| Ovo je ona ista ptičica od prije rekao bih | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 10 kol 2013, 14:48 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Ovo je ona ista ptičica od prije rekao bih
But the bird was in ...? What do you think, where is the photo shot ... | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| |
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 10 kol 2013, 15:33 | |
- bes ni je napisao/la:
- S.N.O.B1 je napisao/la:
But the bird was in ...? What do you think, where is the photo shot ... [You must be registered and logged in to see this link.] I'm not talking about the old photo, I'm talking about the new photo ... | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 10 kol 2013, 15:36 | |
| Kad vidim novosti na temi stalno očekujem vijest: Cansu otputovala u Barcelonu. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 10 kol 2013, 17:16 | |
| - bes ni je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
But the bird was in ...? What do you think, where is the photo shot ... [You must be registered and logged in to see this link.] I'm not talking about the old photo, I'm talking about the new photo ... I think is shot in her car while she driving Amra, ja kad vidim da su novosti 'pozelenile' ponadam se da piše "Cansu Dere ima novi projekat " :didi7: | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sub 10 kol 2013, 17:28 | |
- bes ni je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
But the bird was in ...? What do you think, where is the photo shot ... [You must be registered and logged in to see this link.] I'm not talking about the old photo, I'm talking about the new photo ... I think is shot in her car while she driving
Amra, ja kad vidim da su novosti 'pozelenile' ponadam se da piše
"Cansu Dere ima novi projekat " :didi7: Slažem se da bi i to bila vijest ali za takvu ne sumnjam da će se dogoditi u neko skoro vrijeme dok ova "moja" neće...:lutijena: ... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD ned 11 kol 2013, 22:04 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 1 CD ned 11 kol 2013, 22:16 | |
- Nova!
in my opinion first photo from Brazil or not? ... just clothes is the same | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD ned 11 kol 2013, 22:33 | |
| Mislim da su obje iz Brazila.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 1 CD ned 11 kol 2013, 23:56 | |
| Prekrasne su joj te fotke ... i ja mislim da su obje iz Brazila ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD pon 12 kol 2013, 18:28 | |
| Sila ostvarila odličnu ledanost u Slovačkoj u prvoj sedmici emitovanja. Porede je s Asi koja je u prvoj sedmici imala zantno manju gledanost. [You must be registered and logged in to see this link.]Zanimljivo je kako se ova serija nakon 5 godina počela expresno prodavat i ostvarivat odlične rejtinge. | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD sri 14 kol 2013, 23:56 | |
| Sila u Slovačkoj ruši rekord za rekordom. Serija proglašena najgledanijim projektom na Domi od početka 2013. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 15 kol 2013, 01:00 | |
| Nakon toliko godina, prodaje se... znamo da je naša Cura imala uspješnicu nakon te , a onaj što je glumio s njom? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Snupika Ezelovac
Broj postova : 67 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 15 kol 2013, 03:03 | |
| Mehmet je posle Sile snimio Adanali i Reis serije. Ova druga ima samo 9 epki, isla je preko leta, kao letnja serijica a Adanali je iso dve sezone.Policijska serija, meni se svidja, jako duhovita. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 15 kol 2013, 09:14 | |
| Prije nekog vremena pričali smo o mogućim tj željenim partnerima Carici u nekom budućem projektu (izuzevši KI i MA). Smijem samoj sebi skočiti usta? Naime, nešto se spominjala kombinacija Carice i onog dečka Cagataya Ulusoja i ja sam prva skočila i rekla: "ajme ne, pa to je dečkić". E, sad, malo sam gledala Ferihu....lijep ko slika, stvarno dečkić ali kako serija napreduje (više ne gledam jer od sredine su ju skroz uprskali....), naočigled se razvija....kao muškarac i kao glumac...tako da bez obzira na njegove godine mijenjam mišljenje (uostalom, dečko zna sa starijim ženama, naime sve cure su mu do sada bile 30+.......i otvoreno kaže da tako voli). _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 15 kol 2013, 11:33 | |
| - Snupika je napisao/la:
- Mehmet je posle Sile snimio Adanali i Reis serije. Ova druga ima samo 9 epki, isla je preko leta, kao letnja serijica a Adanali je iso dve sezone.Policijska serija, meni se svidja, jako duhovita.
Jeste jeste ljetna serijica. Ukinuta je ba nakon 9 ep. zbog loše gledanosti, reci kako jeste | |
|
| |
Snupika Ezelovac
Broj postova : 67 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 15 kol 2013, 13:23 | |
| Letnja jer je išla preko leta na to sam mislila, jer imaju oni te serije koje im idu preko leta i normalno da kratko traju jer nemaju gledanost, Ko još gleda serije preko leta :didi8: . | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 15 kol 2013, 13:27 | |
| Oj ne znam baš Amra kako bi ta komb. prošla Caga-Cansu Al' s obzirom kakvo je trenutno stanje, ne da je nećemo vidjet s Cagom nego ni sa kime u bilo kakvoj komb. Fakat me sve ovo nervira. Većina glumaca/ica ima projekte, snima, svako malo nove vijesti, slike, a o Cansu ni traga ni glasa. Majke mi, volio bih da je rizikovala pa prihvatila bilo šta nego ovako | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 15 kol 2013, 14:43 | |
- Oj ne znam baš Amra kako bi ta komb. prošla Caga-Cansu
Al' s obzirom kakvo je trenutno stanje, ne da je nećemo vidjet s Cagom nego ni sa kime u bilo kakvoj komb. Fakat me sve ovo nervira. Većina glumaca/ica ima projekte, snima, svako malo nove vijesti, slike, a o Cansu ni traga ni glasa.
Majke mi, volio bih da je rizikovala pa prihvatila bilo šta nego ovako I ja bih ju voljela gledati...samo da joj nešto dobro ponude. Ovo za dečka...ma Snobiću, iznio bi on to. Mali me oduševio koliko naočigled napreduje u glumi. Stvarno mi je bilo smiješno zamisliti njih dvoje u nekoj ulozi ali njega se lijepo da malo postarati (u 3. sezoni Ferihe vidim da izgleda puno zrelije). Sad su ga za neku tinejdžersku seriju opet u dečkića pretvorili ali ima zahvalno lice, može se modelirati. Po meni....glumu je dotjerao....možda bi bilo dobar. Ne kažem da sigurno bi, samo ranije sam s gnušanjem odbijala takvu kombinaciju, a sad mi se čini da nije nemoguće. Ma nek Carica samo nešto snimi, tako rado bih ju opet gledala...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 1 CD čet 15 kol 2013, 19:13 | |
| Where is this beauty is? ... new from Cansu [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 1 CD | |
| |
|
| |
| Novosti 1 CD | |
|