...čini se da je ipak istina... ...novi lik u seriji... ...navodno će glumiti upravitelja zatvora u kojem će biti Mahirko... ...i navodno će mu i pomagati u tajnosti...
Mahir i Feride poduzeli su hitnu akciju zbog Bahar koja je u opasnosti. Međutim, oni će naići na neočekivane prepreke na putu. Feride ide ravno u srž same opasnosti! Mahir prisustvuje suđenju na kojem će biti osuđen. Mahir je dobio svoju kaznu. On više ne može spasiti svog oca sa svezanim rukama. Kako bih mogla Feride ostati na slučaju Nazifa Kare, mora se braniti. Da ne bi izgubila, Feride pronađe način da žrtvuje svoj život i svoju ljubav. Međutim, sa time će napraviti ogromne zidove između Mahira i sebe!
(izvinjavam se na pogreškama u prevodu. Hvala Lauri i FB KFES)
A negdje sam pročitala, Feridina mama je rekla: jedino što sada možeš napraviti , da se opet zbližiš sa ocem i opereš lajgu sa svog imena je da zauvijek zaboraviš tog Mahirmirka. Trebala bi se udati, stvoriti obitelj i tako dokazati da nisi sa njim..
Hoće li Feride učiniti tako nešto ??? !!! Hoće li tako podići zidove ??
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Karadayı Episode 39, Trailer 2. ( prenešeno sas KFES)
FERIDE: What happened to your bravado... Barut Necdet? SINAN: Actually, I have found a way you can use to persuade the committee. MAN: The job is done, mister prosecutor. TURGUT: Beautiful... What about the other issue? MAN: This is also done. MAHIR: If you have done something to Bahar or Feride… MAN: They took the woman to the hospital! FERIDE: Please, open your eyes Bahar, I beg you! TURGUT: Hospital? What hospital? She is still alive?! MAN: Not quite so... (almost dead)!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Ma ne.....nego da nam je u ponedjeljak na rasporedu gledanje...