...navodno, prema traileru... ...jer se nije uspio vratiti u vrijeme koje su mu rekli (8 sati ujutro)!!!!! ...osuđen na kaznu dugotrajnog zatvora i vraćen u ćeliju... ...a Feride je navodno obećala Mahirku da će pronaći tko je to učinio... ...pa i po cijenu života...
...ok... ...meni to nema smisla... ...ne možeš biti osuđen na toliku kaznu...a dan prije su te pustili na 24 sata van... ...druga stvar... ...čini mi se da će on biti osuđen zbog počinjenog ubojstva... ...i bojim se da je netko zaista ubijen... ...treća stvar... ...kako li će ga samo izvući van ...nakon ovoga??????
Oh, Honeyčice..pomalo bajkovito je i ovo puštanej na 24 sata. Sve se nadam, prijevod će dati suvislije odgovore. Možda je bio ilegalno vani . Iako, poprilično slobodno se kretao.
Ovako , zvuči kao Pepeljuga.. koja se mora vratiti do pola noći ..
Ako ga sude za ubojstvo, onda je i to prebrzo... Suđenje, sa priznanjem , ne bi rebalo trajati dugo...ali nekoliko dana, forme radi .
Oh, cijela prva sezona odigrala se u 30 dana .. druga će nam prikazati 30 godina ...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Berg and Kenan erupted in laugh while they have been filming this scene, where the had an argument. Kennan said, "Enough, I will not laugh anymore." But he could not stop. Berg asked for a break from the director to "come to their senses."
SUDAC: Oluka - Radi lažnog predstavljanja na službenim mjestima kao državni službenik, radi upotrebe lažnih identifikacijskih dokumenata i pečata, radi davanja lažnih iskaza o svom i tuđim identiteima, proglašavam krivim, jednoglosano osuđujući na zatvorsku kaznu. FERIDE: Vjeruj mi, Mahire. Tko god ti ljudi bili, pronaći ću ih, i pod cijenom vlastita života.
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45